GOTT NYTT ÅR

Jag kommer nog inte vara inne vid tolvslaget så jag önskar er ett Gott Nytt år och ha en riktigt rolig kväll/natt.

Är redo för nyår

Nu är jag redo att börja fixa mig. Lite tidigt nu men ska snart röra oss mot Fia och Oliver och ska fixa mig där. Håret tar så lång tid att göra så det kommer nog ta ett tag. Kommer nog inte börja precis när vi kommer dit utan då ska vi nog förbereda maten lite. Vi äter runt 20.00, då kan man sitta länge och sen blir det fyrverkeri.


31 December

Blev inte så mycket bloggande igår men var inte på humör på kvällen. Var först i stan, hittade faktiskt två par skor vilket jag var jätteglad över men hittade inga leggins och jag orkade inte leta speciellt mycket heller för det var dö mycket folk. Vissa är som galna när det är reor. Det var väl lite det som gjorde mig irritetad till en början. Folk som vägrar flytta på sig när man bara ska förbi. Aja nu är det en ny dag och nyår dessutom.
Vi ska till Fia och Oliver och äta en god middag pch dricka en massa goda drinkar sen får vi se vad som händer. Ska bara ta det lugnt fram tills dess och läsa lite tror jag. Fick tre böcker i julklapp som jag längtar efter att få läsa, men kan ju bara läsa en bok i taget, tråkigt nog.

30 December

Nu ska jag iväg till stan igen och denna gång för att shoppa. Mina favoritleggins har förstörts i tvätten så jag hoppas på att hitta ett par nya. Brukar nästan aldrig hitta nått på mellandagsreor men turen kanske är här idag.
Nu ska jag iallafall äta frukost och få upp älsklingen ur sängen.

De blev jättefina

Är jättenöjd med mina naglar, kan inte sluta kolla på dem. Känns fortfarande konstigt göra saker, alltifrån att knappa på mobilen till att skrva på datorn. Men man vänjer väl sig. Får anpassa mig lite. Det tog ca två timmar att få dem gjorda men tiden gick väldigt snabbt. Jag och Fia satt och snackade om att vi måste unna oss dessa saker lite oftare. Måste bli ompysslade lite.

Imorgon ska jag göra min syster sällskap när hon ska göra sina naglar men jag visar nog bara vart det är sen går jag nog och kollar i lite affärer.


Dags att göra naglar

Nu ska jag och bästa vän in till stan och göra naglar. En har tid kl 10:00 och den andre har kl 13:00 så kommer nog inte vara hemma förns ikväll någon gång. Har föresten knappt sovit inatt. Kunde inte somna igår, tror att jag somnade runt 3, halv 4. Så har bara fått ca 4 timmars sömn. Det konstiga är att jag typ känner mig pigg men tröttheten slår väl till senare under dagen. Nu ska jag dra mig mot bussen. Blir frukost på vägen.

Förlänga naglarna imorgon

Imorgon blir det stora staden. Ska in och förlänga naglarna, det är första gången jag gör det så hoppas på att det blir bra. Har läst lite kommentarer från salongen och de har varit positiva. Det är ju inte hela världen om de inte blir bra men ändå. Jag tog en elevbehandling, det kostar bara 300 kr och det är väldigt billigt. Har ingen större lust att lägga ut så mycket pengar, plus att som student har man inte mycket pengar. Speciellt inte nu i juletid. Men det ska bli kul att testa iallafall. Här rätt långa naglar nu men de går av så fort, eller så klyver de sig och det är skönt att få slippa.

Nu blir det en kopp te framför tv:n, sen ska jag sova. Ska upp 08:00 imorgon och så tidigt har jag inte varit uppe på länge.


Iväg och fika

Vi var inte så duktiga på att gå upp idag heller. Men vi kom upp en timme tidigare än igår iallafall. Nu ska jag iväg och fika med min vännina Fia. Ska bli kul. Måste bl.a. planera nyår lite.


 
Måste fixa lite med min webcam sen, ljuset är helt knas men tar det sen. Får stå ut med det gula än så länge

Det hände igen

Nu har vi kommit hem efter en lång biltur. Åkte med en bil och kom hem utan. Skulle till kungens kura och kolla på kläder och precis innan vi skulle svänga av så dog bilen. Fick stå i 2 timmar och vänta tills bärgaren kom. Som tur var låg butikerna med gångavstånd så vi kunde gå in i dem och värma oss lite och shoppa, som vi skulle från början.

Kan iallafall visa er en klänning som jag fick av min älskling i julklapp. Älskar den. Blir nog nyårsklänningen!


Vi tycker om att sova

Jag och älsklingen skulle gå upp tidigt idag, runt 09:00 sa vi. Så blev det ju inte. Vi gick upp för en halvtimme sen ungefär. Nu ska vi iallafall iväg och shoppa lite. Får se om man hittar något roligt.

En av mina julklappar

Mina "små" vinglas som jag fick i julklapp. Den fyller 830 ml, det sägs väl att man ska ta ett vinglas om dagen. Vad säger ni? Mer är en flaska vin går i glaset.

                      

Bilder från julafton



Lite bättre bild på vår gran några julklappar.

 

Ett av två bord, vi var 17 personer så fick dela upp oss lite men det var lika trevligt ändå. Båda borden var fulla med mat.



Kalle anka fick man inte missa, alla 17 satt knäpptysta genom hela programmet.



Detta hade jag på mig, fick lov att byta om efter julmaten. Det blev lite tajt och hatar att känna mig obekväm i kläderna så det fick bli en svart klänning som var betydligt mycket skönare framåt kvällen.


Inte så smart av mig

Usch vad jag är seg, känns nästan som dagen efter nyår. Snart ska vi iväg till Elgiganten och köpa lite småsaker och sen blir det hem och slappa igen. Blir väl lite julmat till middag kan jag tänka mig och sen även lite choklad. Är skit sugen på det nu. Har en choklatomte hemma som bara ligger och väntar.

Köpte ett dataspel till älsklingen i julklapp som han velat ha jättelänge, nu har han suttit i ca 2 timmar och spelat. Det var väl inte det smartaste av mig att köpa spelet eftersom jag visste redan innan att han skulle sitta och spela det länge och mycket, men samtidigt vill jag köpa något han vill ha så jag får stå ut helt enkelt.

25 December

Godmorgon!
Vad härligt det var att sova, var så trött igår men somnade inte förns halv 2 ändå. Vi kände för en nattmacka så vi käkade lite. Som om julmaten inte räckte, men eftersom man ätit så mycket under en hel dag så blir man lite småhungrig tillslut. Snart ska vi upp och käka frukost, det blir nog skinkmackor. Det enda jag tänker på är mat!

Idag blir det nog en lugn dag, ska kolla på lite kläder på internet tror jag bara. Min älskling fick en Iphone 4 i julklapp och jag är så jäkla avundsjuk. Vi har länge snackat om att köpa en varsin sådan och nu fick han en i julklapp. Vill ju också ha en.

Julen lider mot sitt slut

Nu är julen snart slut. Hoppas den har varit underbar för er, det har den iallafall varit för mig. Fick min sista julklapp nyss av min älskling. Visar bilder senare på mina julklappar. Nu ska jag dricka lite julmust och sen blir det nog sängen, det har varit en lång dag och nu är jag helt slut.

God jul ännu en gång!

GOD JUL

Jag önskar er en riktig GOD JUL. Hoppas den blir underbar.


Något jag vill ha

Vill ha denna kamera, lite sent att önska sig i julklapp nu men den hade ändå varit för dyr att önska sig. Den kostar ca 5500 kr. Har länge funderat på att köpa en systemkamerna men tycker de är så stora om man ska bära med sig dem i väskan och på resor. Men denna är ju liten och smidig. Jag har ju en digitalkamera men systemkameror ger betydligt mycket bättre bilder.


Klar för morgondagen

Nu är allt klart här hemma för idag. Nu ska jag bara hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt, dricka en kopp te och se om det finns någon bra julfilm på tv. Kommer nog somna ganska tidigt ikväll, är jättetrött redan nu men kommer nog piggna till lite efter att jag har duschat.

Julgranen klar

Nu är vår gran färdigklädd och klar med jättemånga kulor. Rikigt snygg. Min kamera är inte den bästa men detta får bli bra.


23 December

Godmorgon raringar. Idag står det mycket på spel och jag hoppas att internet funkar när jag kommer hem. Blir galen annars. Ligger fortfarande i sängen hemma hos älsklingen men ska snart stiga upp och åka hem och hjälpa pappa med allt som ska göras till imorgon. Ha en underbar dag!

Internetstrul IGEN

Internet la av hemma igen så har inte kunnat sitta vid datorn så mycket idag, men nu är jag hemma hos älsklingen. Ska ha en myskväll igen med brasa och mys framför tv:n. Har haft fullt upp hela dagen. Jag har städat och dammat hela mitt rum, tagit ner alla julsaker från vinden och hjälpt pappa att handla all mat inför julafton. Det tog bra lång tid i affären. Alla handlar ju nu och folk är som galna. Ibland var man tvungen att tränga sig fram för att ens komma någon vart. Men nu får jag ta det lugnt. Ska hoppa in i duschen snart också.

Strul, hatar strul

Äntligen fungerar internet igen. Vi har haft så himla mycket strul med internet på senaste tiden. Tog mitt förnuft till fånga och ringde kundservice och när jag väl kom fram efter ca 10 min så sa de att internet skulle fungera och då hade det gått igång igen. Så typiskt när man äntligen ringer och står i den där jävla kön och väntar. I väntan skulle jag även få igång vårt mobila bredband men råkade slå fel PIN kod tre gånger så var tvungen att ringa om det också och få PUK koden men de kunde inte säga koden via telefon utan de var tvugna att skicka den via post så det kommer att dröja några dagar innan den kommer. Morgonen har börjat bra för mig.

Nu ska jag äta en rejäl frukost och ta det lite lugnt, sen börjar julstöket lite. Hoppas det går bra, orkar inte med något mer strul idag. Temperamentet går i taket då.

Julfika med farmor

Farmor har precis varit här och vi har bytt julklappar med varandra. Blev en liten fika också så det var mysigt. Håller på att skriva en liten checklista nu om vad som ska göras inför julafton och det är en hel del. Imorgon ska vi städa hela huset och handla all mat. Vi har inte ens köpt en julgran än men det ska vi göra imorgon. Hoppas det finns några snygga kvar. Det är en hel del men känner mig inte stressad, är ju ledig om dagarna så har all tid i världen.


Träningen avklarad

Har tränat med min syster i en timme nu och vi avslutade det hela med att spela lite kinekt. Måste visa er några bilder på hur korkad man ser ut när man står där och viftar i luften. Om grannarna skulle gå förbi så skulle de tro att man var dum i huvudet.


Iväg och handla julklappar

Nu ska jag och sötnosen iväg och handla julklappar, inte jag dock men hänger med när krippe ska handla sina sista julklappar. Tycker det är så kul med sånt, lite konstigt kanske men sån är jag. Ska även köpa sytråd så jag kan göra klart tröjan som jag visade i ett tidigare inlägg.

Men först måste ni höra den bästa Katy Perry låten, spelar den varje dag nu.

EGO

Hade lite tråkigt så började sota ögonen, vill bli grym på att sminka mig på olika sätt men det är så svårt. Får öva lite till tror jag. Tycker inte riktigt att jag passar i mörka ögonskuggor men kanske bara är en vanesak, brukar inte använda det så ofta så det kanske är därför.


Xbox kinekt

Nu är jag ledig på riktigt. Gjorde engelska tentan i morse och sen åkte jag i stort sett bara hem och vände för krippes mammas bilbatteri hade laddats ur så vi var tvugna att åka dit och starta upp den med startkablar. Var väl hemma igen runt halv 3 och sen satte vi igång med att spela xbox kinekt. Det är sjukt roligt. Måste köpa dansspelet, kanske får lite träning av det. Om inte annat en hel del dansmooves ;)


Julstämning i stugan

Nu har vi gjort lite juligt hemma hos krippes pappa, har klätt julgranen och julpyntat lite. Just nu sitter vi framför brasan. Finns inget mysigare just nu. Brasa, julstämning och snöstorm ute. Ska snart göra oss en kopp te och njuta av kvällen.

4:e Advent

Snart är julen kommen och jag längtar som bara den, är som ett litet barn. Börjar verkligen få julstämning i kroppen. Det är ju trots allt bara 5 dagar kvar och innan dess ska det göras en hel del. Fast längtar nog mer till den 23:e då man klär granen och gör julskinka.
Såg Grinchen igår och den är ju så bra, kollar på den varje år men tröttnar aldrig. Efter den bläddrade vi genom några kanaler och det visades bara julfilmer överallt. Man kommer inte ifrån julen, så är det bara.


Victoria´s secret fashion show 2010

Kunde inte hålla mig till den 30 December då de visar Victoria´s secret fashion show så jag kollade på den nyss. Fan vad jag älskar underkläderna de visar, hela showen är bra. Skulle vilja se den IRL. Det är en dröm att få sitta bland publiken och se den showen. De bjuder verkligen på sig själva. Årets fashion show var one of the top. Grymt bra var den. Ska nog titta förbi Victoria´s secret när jag är i LA, den borde väl finnas där? Kanske blir ett par underkläder därifrån.


Göra om kläder

Har haft för mig en hel dig idag, när jag rensade garderoben hittade jag två par jeans som var lite trasiga som jag gjorde om till shorts. Tror jag har tänkt göra det länge så det var nog därför jag fortfarande hade kvar dem i garderoben. Nu är det iallafall gjort och blev riktigt nöjd. Håller även på att göra om en tröja men hade ingen mörkrosa tråd så får köpa det innan jag kan fortsätta. Men den kommer bli riktigt snygg. Ni kan få en tjuvtitt på hur den såg ut innan och kommer att se ut.



Provdosckan Diana fick demostera på de nya bilderna, nålarna sticktes så mycket.

Vad ska man hitta på idag då?

Godmorgon! Ligger i sängen och väntar på att älsklingen ska vakna, det är kanske inte det roligaste men har inget bätte för mig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Älsklingen ska iväg och spela match lite senare. Får se vad jag hittar på, har fortfarande en julklapp att slå in så det ska jag iallafall göra.

Garderoben är klar

Det tog lite tid men nu är den klar. Blev n hel del som ska kastas, eller lämnar nog bort lite till någon insamling. Alltid bra om det går till välgörande ändamål. Men allt blir det inte, ungefär hälften är massa gamla träningsoveraller. Inte så kul att ge bort kanske när det står namn och allt på dem.

                            Före                                                           Efter


Man inser inte hur mycket man han förns man slänger upp allt på sängen, och detta är bara ena garderoben. Insåg att jag har en hel del jeans, tråkigt nog använder jag inte dem så ofta. Måste ändra på det tror jag.

Allt detta hängdes upp på galjar, tycker det är snyggt att använda samma sorts galjar och jag älskar trägaljar, de är dock inte så praktiska då mycket glider av när man hänger upp det. Fick bland lite med några i plast.

Sen blev det en hel del som ska slängas/ges bort. De två högarna till höger är gamla träningskläder så ni kan ju förstå att det tar upp mycket plats.

LOOOOOOV

Kändes så skönt efter provet att veta att man inte behöver göra någonting alls i en hel månads tid som har med skolan att göra. Jag tycker det är roligt på högskolan men ibland är det tufft, medtadels är det tufft och då kan det kännas skönt att vara ledig under en lägre tid och bara fokusera på saker man inte tidigare haft tid med.

Kom på för en stund sen att jag har en omtenta på måndag från min Engelska kurs som jag gick i våras, men den kan man ändå inte plugga till och orkar inte ta den så seriöst. Bara jag klarar den så är jag nöjd.

Nu ska jag sätta igång och städa och rensa garderoben. Den är inte så stökig men har så mycket skit som jag inte använder längre. Då är det bättre att göra plats för nya kläder.

Det är tufft ibland

Nu har jag pluggat färdigt för idag, eller för en månad faktist. Imorgon är det sista tentan och sen går jag på jullov. Har varit i skolan från 10-17 idag och pluggat inför tentan, och ända sen jag kom hem har jag pluggat. Med middagsavbrott förståss. Men nu känner jag mig hjärndöd, har ingen ork alls kvar. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag göra mig en STOR kopp te och slänga mig framför tv:n.

Checklista inför det kommande lovet

Snart har jag en månads lov, ska bli så himla skönt. Den här terminen har gått fort och har varit mycket att göra hela tiden så det ska bli skönt med lite ledighet. Men ska inte ligga på den lata sidan.

Lite saker som måste göras under min ledighet

1. Rensa min garderob
2. Designa om bloggen (den måse bli lite trevligare än vad den är nu)
3. Klippa mig
4. Förlänga naglarna
5. Göra mer plats i rummet, så jag kan plugga någon annanstans än i sängen
6. Innan jul blir det en hel del fix till julafton och i mellandagarna blir det planering av nyår

Kommer säker på flera saker med tiden.


It´s sushi time

Det tog sin tid men nu är den klar. Ska bli så gott att äta men först måste den få stå i kylen och gotta sig lite.


Långpromenader och sushi

Nu har jag och mamma precis kommit hem från en härlig promenad. Vi gick ner till centrum och handlade och gick tillbaka hem med matvarorna. Tungt blev det. Blir sushi till middag ikväll så håller på att göra det för fulla muggar nu. Det tar sin tid men det blir enormt gott.

Älskar Dolce Gusto

Sitter här med en cappucino, älskar vår nya Dolce Gusto maskin. Det är verkligen något jag själv måste ha när jag flyttar hemifrån, förhoppningsvis snart. Det är så svårt att flytta hemifrån när man studerar, man vill ju göra allt för att slippa ta lån men samtidigt vill man inte bo hemma tills man är 25, inte jag iallafall. Nu är jag ju bara 20 så har några år på mig men jag känner mig verkligen redo att flytta. 


 

                                 Tycker den ser lite ut som en anka, men den är söt.



Uppe med tuppen

Lite dumt att vara uppe nu när jag är ledig men gick upp med älsklingen imorse. Han har tenta idag så då tänkte jag att jag kunde gå upp med honom och åka hem. Har varit uppe sen klockan 06.00. Har precis ätit frukost med mamma och nu ska jag lösa veckorevyns korsord tänkte jag. Kan aldrig somna om när jag väl gått upp, oavsett om klockan bara är 08.00. Lite senare ska jag få lite plugg gjort också. Har en annan tenta på fredag så det börjar bli dags att plugga till den.

Ja, så kan det gå

Nu är första tentan avklarad, är så irriterad men glad på samma gång. Denna tenta betsod av 4 delar, jag klarade 3 delar galant men den sista delen gick åt fanders. Det värsta är att man måste klara alla 4 delarna för att få godkänt. Om de andra delarna bara skulle räknas så skulle jag vara långt över betyget E men nu tror jag inte att jag klarar sista delen och då kommer jag troligtvis få komplettera upp den sista delen och då kan jag bara få betyget E. Så jäkla irriterande. Men men, är glad att första tentan är över. Ska ta kvällen ledigt, mamma och pappa har köpt en dolce gusto maskin så efter middagen blir det nog en kaffe latte.


Tentadags

Nu är det snart dags för tenta. Har inte hunnit blivit det minsta nervös. Brukar alltid vara ett vrak innan något prov så vet inte om detta är bra eller dåligt. Jag hoppas verkligen att tentan går bra så mycket som jag har pluggat, eller tror att jag har pluggat. Ska iallafall bli skönt att få det gjort. Håll tummarna för mig...

Lite luciamys


Snart tv kväll

Sakta men säker går det framåt. Vid 20.00 ska det mesta vara klart för då har jag min tv kväll. Börjar med Top model och forsätter sedan med Svenska Hollywoodfruar. Drömde förresten en sjuk dröm inatt på tal om Svenska Hollywoodfruar. Jag och älsklingen ska ju till USA över påsken och bo hos hans syster och drömen handlade om att jag reste till USA men jag bodde inte hos hans syster utan hos Maria Montazami. Helt sjukt, men det konstigaste var nog att alla pratade flytande svenska. Drömmar kan vara bra underliga ibland.


75 % avklarat

Nu blir det nog en kort paus, har hållt på ett tag nu. Skulle kunna gissa på att jag kan ca 75% nu, de resterande ska jag förhoppningsvis lära mig också. Jag har inget större behov att få A, samtidigt vill jag inte klara mig precis på gränsen. Ett betyg därimellan är bra. Huvudsaken är väl att jag lär mig något, eller hur?

Nu blir det duschen, sen återgår jag till de "roliga" studierna.

Lucia

Känner mig mycket bättre idag, har sovit i 10 timmar och det behövdes verkligen. Har precis varit ute och gått med mamma, hon är ledig hela veckan. Nu ska jag dra igång med studierna, idag gäller det att kunna allt. Imorgon är det ju tenta och det måste ju gå vägen. Hatar omtentor så man ska ju satsa på den första.

Idag är det ju även lucia, kanske unnar mig en lussekatt. Tycker väldigt mycket om lucia, ser dock inte så många luciatåg men nu vet man att det inte är långt kvar till jul. Jag blir som ett barn på nytt när det är jul, tycker det är så mysigt och älskar ju att få presenter.

              

Snorpapper överallt

Kom precis hem till sötnosen och ligger nu helt död i sängen. Fattar inte hur man kan ha så mycket snor i näsan. Snyter mig var femte minut trots att jag tagit nässpray. Jobbigast var nog när jag var i stan lite tidigare idag. Så fort jag kom in i en affär så var jag tvungen att snyta mig. Hoppas det blir bättre tills tentan på tisdag. Har ingen större lust att snyta mig hela tiden när alla sitter tysta och koncentrerade, vet hur irriterad jag kan bli av sådant ibland. Ska nog basta lite senare ikväll för att värma mig lite, måste även plugga lite trots att jag mår skit. Ska försöka hitta på nått till middag också. Jag vill ha sushi, ska se om älsklangen vill ha det med.

En klänning jag bara måste ha

Vet bara inte vilken, helsvart eller med djurmönster i kragen? Den helsvarta kan man ju ioförsig matcha med en massa smycken.


Julstök

Är helt sänk. Förkylningen har blivit värre och huvudet känns som bly. Är hyfsat pigg i kroppen men huvudet är helt dött. Har haft en skön idag iallafall. Började dagen med en fotbehandling med mamma och syster. Fötterna känns jättefina och sköna nu, jag och syster ska nog dit och förlänga naglarna i mellandagarna också. Stället var så himla bra, litet men det är skönare att gå till ett litet ställe där det inte är så mycket folk. Fotbehandlingen tog ca 3 timmar, efter det blev det en massa julbak. Det sista blev klart nu precis. Vi har bakat 4 olika sorters julgodis, sen blev det dem hedliga lussekatterna och mammas goda bröd. Det blir mycket godsaker till jul =D.
Nu blir det en lugn och skön kväll, ska ta en lång varm dusch och slänga mig framför tv:n och bli kvar där hela kvällen.


Mot Ikea

Nu ska jag dra mig mot bussen. Möter upp mamma nere i centrum sen drar vi till Ikea. Fick lite gjort idag ändå trots att jag tyckte jag skulle ha lite ledigt.
Ikväll blir det bara mys, ska förbi min underbara väninna och kolla på Idolfinalen och bara mysa. Kanske tar med mig en vinflaska. Det blir iallafall en lugnt och härlig kväll.


Motivationen = 0

Jag har verkligen ingen motivation till att plugga idag, funderar på om jag har tid att ta en dag ledigt från det. Fast imorgon kommer det inte bli så mycket heller. Föst ska jag mamma och syster på fotbehandlig vid 11 och det kommer ta ca 3 timmar, sen ska vi julbaka lite hade vi tänkt. Aja, tror jag tar lite ledigt idag faktist, kan ju alltid plugga medans mamma och syster får sin fotbehandling. Hon kan nämligen bara ta en i taget.

Ska göra dessa mumsiga julgodisarna. Såg dem på Leilas home delivery igår.
Foto:TV4

10 December

Vaknade med en sån enorm huvudvärk, det var inte speciellt roligt med tanke på allt jag ska göra idag. Måste plugga, måste lägga på ett kol nu om jag ska hinna lära mig allt. Sen ska jag försöka hinna ta en promenad och vid 3 tiden ska jag och mamma till Ikea. Tog en Ipren innan frukost så nu mår jag mycket bättre.


Träningstips

Det blev en rask promenad i 45 min och sen egen styrka i ca 30 min. Känner mig jätteduktig. Hoppas jag känner såhär varje dag så jag iallafall orkar ta en promenad varje dag. Ska försöka gå måndag-fredag nu när jag ändå inte har någon skola och lov på en månad.
Det är väldigt svårt att komma på övningar själv tycker jag. Men kom på den briljanta idén att jag hade en massa gamla Veckorevyn hemma, i den visar det olika träningstips så jag har suttit och klippt ut övningarna ur tidningen. Har en hel del kvar att klippa ut men det tar jag en annan dag.


Nu blir det träning

Har hunnit gå igenom rätt mycket nu så nu är det dags för en långpromenad. Ska köra lite styrka också när jag kommer hem. Det är rätt kallt ute så kör på underställ under träningskläderna och mössa och vantar får det bli också.

             

Godissugen

Jag saknar att äta godis, hatar att få sockerbejär men har inte ätit socker sen jag började med GI för en månad sen förutom ett undantag då min syster fyllde år. Just nu är jag riktigt sugen på en chokladkaka och saltlakrits.

Jag skulle vilja ha en personlig tränare, läser om alla som har en och jag vill också ha en. Måste få rutin på min träning, vissa veckor blir det inget och andra blir det desto mer. Om jag får rutin på den så kan man ju unna sig lite godis någon gång i veckan.


9 December

Godmorgon.
Tänkte träna nu på morgonen men hittar inte mammas pilatesboll, får bli en promenad lite senare istället. Ska försöka få någonting gjort idag med plugget också men jag känner mig så seg i huvudet. Ska kolla in lite kläder först, är lite shoppingsugen.

Heldag i skolan

Hej hopp!
Hemma igen efter en lång skoldag, var egentligen ledig men vi bestämde oss för att åka in och göra det sista inför inlämningen på fredag så nu är jag helledig fram till tisdag då jag har tenta. Skulle egentligen behöva sätta mig och plugga lite till den men vet inte om jag orkar. Är helt slut i huvudet. Nån träning blir det inte heller.

Nu ska jag iallafall lyssna på denna grymma låt, älskar den. Blir alltid så glad när jag hör den, om inte annat så stärks självförtroendet enorm om man bara lyssnar på texten.

Träna järnet innan jul

Har precis tagit en lång härlig varm dusch, var ute i kylan lite tidigare och tog en långpromenad med mamma. Ska promenera imorgon och på torsdag också.

En bra grej jag använder för att få bort den torra huden när jag duschar är pellinghandskar, de är skitbra, man får babylen hud efteråt. Tror det kostar 20 kr eller nått på H&M.


I need a makeover

Just nu skulle jag vilja ha en heldag bara för mig själv och bli ompysslad. Den skulle börja med en spabehandling med olika treatments, sen skulle jag vidare till frisören och få en makeover med ny hårfärg och någon fin frisyr (måste verkligen klippa mig och färga håret nu), därefter skulle jag bli sminkad och sen skulle det sluta med en hel del shopping. Skulle vara en dröm nu i dessa pluggtider.

Så jäkla snygga skor...

... Men de är lite väl dyra för min plånbok. 1799 kr kostar dem, men vill så gärna ha dem

Lunchpaus

Dags för en lunchpaus, läser för fulla muggar men det går inte riktigt lika snabbt och effektivt som jag tänkt mig. Annat kommer imellan. Men har lyckats läsa halva boken iallafall.
Till lunch blir det avokado med keso och lite kalkon/fläskfilé tror jag. Var duktig i början när jag körde GI men nu börjar jag slarva igen. Men håller mig iallafall från godiset men det är lite svårare med julmusten. Älskar ju julmust och speciellt i dessa jultider.


Stöket är framme igen. Man kanske pluggar bättre om det är snyggare runt omkring sig?


Full fart

Dags att sätta igång med pluggandet. Känner mig redo, är taggad på hur mycket jag kommer ha lärt mig tills dagen är slut. Jag ska ta det ganska lugnt. Ska sätta mig och läsa en bok om husbyggnadsteknik nu, den är bara på 100 sidor så den kommer jag plöja igenom lite fort och förhoppningsvis lära mig något. Men först ska jag sätta på en kopp te, går alltid bättre att plugga med en kopp te i handen.


Något jag hittade på Nelly idag, använder mest bruna ögonskuggor och detta är prefekt för en snygg vardags makeup. 179 kr kostar den bara. En bra julklapp :D

Tv dags

Är helt slut nu, har varit i skolan från 8-18 och ändå hann jag inte klart. Kände att jag hellre åker dit någon annan dag och fixar det sista istället för att sitta kvar. Just nu skulle jag bara vilja sätta mig med en bra bok och bara läsa tills jag somnar. Saknar att läsa en bok, har aldrig riktigt tyckt om att läsa egentligen men det är bra tidfördriv och om man hittar en riktigt bra självbiografisk bok så är det riktigt roligt. Bara man slipper kursböckerna jag läser nu.

Nu blir det Top model och sen Svenska Hollywoodfruar.

Förseningar, förseningar, förseningar...

Tråkigt när flygen är försenade eller inställda. Skulle ju hämta upp min bror på arlanda, när vi nästan var framme  så ringde han och sa att flyget blev inställt, sen ringde han mig igen och sa att de skulle få flyga igen men att det skulle ta ett tag eftersom de var tvugna att ploga banorna så vi stannade kvar på arlanda, det tar ju bara en timme att flyga från Skåne till Stockholm. Men efter att vi varit där en timme ringde han igen och sa att det blivit inställt IGEN. Då åkte vi hem. Bror min bokade tågbiljetter istället och kommer hem imorgon bitti. Nu sitter jag bara och väntar på att mamma och pappa ska höra av sig. Ska hämta upp dem från tåget som kommer in 23.30. Det var tydligen försenat det med så de kanske tar taxi hem istället.


2:a Advent

Nu blir det frukost och ska har tänt det andra ljuset. Det blir en liten gourmet frukost idag. Vi börjar tröttna på ägg/bacon och omelett så vi kör på lite kalkon, rostbiff, fläskfilé (från middagen igår) och lite keso. Blir visserligen kokta ägg men det har vi inte ätit så mycket under vår GI tid.


Julfilmer man bara inte får missa

Det märks att det börjar dra ihop sin inför jul, nu visar de Prinsen av Egypten på kanal 5. Brukar alltid se den så här dags innan jul. Det är en lite tradition inom familjen. Önskar bara att de kunde visa Nu är det jul igen den 23:e som de alltid gjorde när jag var mindre. Alltid när julskinkan var klar satte i oss framföt tv:n och kollade på den filmen på tv och tog en smakbit av julskinkan. Den slutade alltid runt 23-24 tiden men man hade somnat långt innan det, sen var det julafton dagen efter. Kunde inte bli mycket bättre. Men sen några åt tillbaka har de slutat visa den. Håller tummarna på att den kanske visas den 23:e. Den är ju sååå bra. Får väl köpa den annars. Första filmen är bäst men de andra två är inte dåliga heller.

  

Nästan alla julklappar klara

Nu har jag bara två klappar kvar att inhandla. Känns skönt. Det var riktigt jobbigt igår i stan, alla var som galna och såg jätte stressade ut. Fattar egentligen inte varför alla känner sig stressade över julen. Man har ju i stort sett en månad på sig att köpa julklappar, de flesta är ju lediga någon dag i veckan och om man är effektiv kan man hinna köpa alla på en dag.


Här är iallafall mina julklappar till mamma och pappa, syster och sötnosen är också klar men orkade inte slå in dem igår. Ska bara köpa en julklapp till brorsan och en annan julklapp som ska vara till släkten.


Chaufför i helgen

Goodmorning sunshines!
Har precis skjutsat mamma och pappa till tåget, de ska ner till Karlskrona och välkomna alla millitärer hem, bl.a. min brorsa. Båten kommer inte in förns imorgon, men de börjar rätt tidigt imorgon så de ville åka ner idag. Så jag får vara chaufför i helgen. Ska till Arlanda imorgon och hämta brorsan som kommer hem med flyg och sen ska jag hämta mamma och pappa igen vid tåget. Det blir mycket fram och tillbaka men jag är glad att jag får ha bilen i helgen.

Kaos i stan

Shit vad mycket folk det var inne i stan, det märks att det börjar dra ihop sig till jul. Folk är som galna i dessa tider. Nu blir det Idol och fredagsmys. Dock inget godis eller nått för att vi kör GI men det blir fredagsmys ändå.


Dags för stan

Nu ska jag börja röra mig in mot stan. Det snöar inte lika mycket nu så det är skönt. Först ska jag möta upp Krippe sen ska jag förbi Fia på jobbet och hålla henne lite sällskap tills hon slutar.


Det är så himla fint...

...när det snöar som det gör idag. Det är bara små fjädrar som faller och allt känns så mysigt. Ska snart börja fixa mig för att röra mig in mot stan och handla lite julklappar. Ska handla julklappar imorgon också men eftersom syster kanske ska med så kan jag inte köpa hennes julklapp. Ska försöka hinna köpa alla julklappar i helgen så jag har det klart. Det enda svåra är min bror men får ringa och fråga han.


Stökigt och oordning

Ungefär såhär ser det ut när jag pluggar, och då är det städat. Papper och böcker överallt. Ni kan ju tänka er hur det ser ut när allt inte ligger i ordning. Bordet får inte en enda ren yta. BTW mitt nätverk på datorn fungerar inte så måste ha en nätverkssladd tills jag fixat en ny nätverksadapter så man kan köra trådlöst. Det är jätte irriterande, man känner sig så fast med kabel. Men tycker det var en perfekt sak att önska sig i julklapp. Kanske inte det roligaste men i år önskar ja mig bara saker jag behöver och det blir jag glad över.


RSS 2.0