Vilken fullspäckad dag

Oj oj oj vilken dag det har varit idag. Sov till 11 tills jag tvingade mig själv att gå upp. Vi firade nämligen min brorsa som egentligen fyller år om 2 veckor men han ska till Somalia och bekämpa piraterna, eller snarare bara vara där och kolla så att läget är okej. Men tillbaka till det jag igentligen skulle få sagt. Gick som sagt upp vid 11 för var tvungen att göra lite ärenden innan släkten kom, bl.a. köpa solkräm till brorsan som mamma lovat att köpa men helt glömt bort. För att slippa all stress hemma så erbjöd jag mig att köpa solkräm. Shoppade även lite för att hålla mig ur huset ett tag till. Hittade en jätte snygg klänning. Visar den imorgon.

Släkten åkte runt 6 och sen var det bara att packa väskan för att åka till sötnosen. Fram tills bara några minuter sen har jag suttit och skrivit en uppsats på engelska som ska vara inlämnad imorgon. Är som vanligt ute i sista sekund men jag hann klart till slut.


Dagens outfit, den nya spetströjan jag köpte igår från lindex.

Middag och bio

Har precis kommit hem efter en lång dag i skäris. Vär där med syster och kom hem med en spetströja från lindex. På vägen hem var vi även tvugna att handla och det var smockat i affären. Vi körde självskanning och det är inte ofta det är kö för att få betala.

Ska snart börja göra mig iordning för att åka in till stan. Krippe jobbar till 8 så ska åka in och möta upp honom där. Sen blir det middag inne i stan och bio. Vi ska se Shutter Island, det är en thriller. För er som inte vet så klarar jag inte av att se thrillers. Mår dåligt efter, men denna film verkade inte så läskig så jag ska nog klara av det.

                      

Så det kan gå

Nu är jag skit trött. Krafterna bara tar slut när man har ansträngt sig på ett prov till ingen nytta. Jag kommer verkligen faila på det här provet. Självklart tog de dem orden jag inte kunde. Chansade på hälften. Kanske chansade rätt, vem vet. Men när det gäller att chansa så brukar det ofta bli fel för mig.
Nu ska jag trösta mig själv med lite godis och en massa fönstershopping på internet.

Dags för ett fiasko

Nu är det dags att kliva upp ur sängen och börja göra sig iordning. Åker in extra tidigt idag just ifall att det är en massa förseningar. Den här dagen kan man absolut inte komma försent till. Trots att det kommer bli ett fiasko. Men man kan inte göra bättre än vad man själv kan så jag orkar inte längre bry mig om vad mitt resultat kommer att bli. Hoppas ni alla har en mysig fredag och börjar helgen med någonting positivt...

Allt känns så hopplöst

Jag har verkligen ingen motivation att plugga längre. Känns verkligen inte bra inför tentan imorgon i och med att man måste få 75 % rätt. Känns som jag kommer bli underkänd. Trots att jag har lärt mig närmare 500 ord så kanske det inte räcker. De kan ju välja ut de orden jag inte kan. Men ska inte ta ut något i förväg, allt känns så hopplöst nu och jag är verkligen inte på humör.

Dit och hem igen

Har bara varit i skolan och vänt hem igen. Skulle ha lektion men läraren var sjuk, lite konstigt var det ändå att de inte skriver upp sådant på skolsidan så man vet om man ska åka dit eller inte. Vi har ju ändå bara en två timmars lektion så det kändes lite onödigt att åka dit. Det tar ju trots allt 1½ timme för mig att komma till skolan, så min totala restid blir 3 timmar.
Det positiva är att man gick upp någolunda tidigt idag så man kan sätta igång med studierna och inte bli klar allt för sent.


Vill vara lite girly

Jag är ute efter ett blommigt plagg. Känner att det skulle passa bra nu när våren snart är påväg. Tyvärr har jag inte hittat det någonstans än. Kanske är förtidigt ute. Det kanske kommer till sommarkollektionerna. Såg iallafall en fin tunika som Kappahl gör reklam för nu, kan tyvärr inte visa den för den finns inte på hemsidan än. Känner att jag vill vara lite girly girly framåt sommmaren då man kan gå med bara ben och sandaler.

Vet ni någonstans man kan få tag på en blommig klänning?

                               
Nått i den här stilen men ändå inte. Gillar mönstret på klänningen.
Denna kommer från Nelly

Time to get busy

Hemma igen efter en skoldag på två timmar. Var inte så mysigt att gå upp imorse, var hur trött som helst. Men så fort jag klev utanför dörren blev allt genast mycket bättre. Solen sken och den skiner fortfarande. Jag blir så glad när solen skiner. Det har varit ett riktigt skönt väder idag.

Nu ska jag ta mig an studierna igen.


Man måste slappna av lite då och då...

Har haft lite egentid nu då jag bara gjorde saker för mig själv. Jag hann med rätt mycket innan det var dags att sätta sig framför böckerna igen.

Jag tog en varm lång dusch, hade även hårinpackning
Fixade ögonbrynen
Smörjde in hela kroppen med lotion
Målade naglarna
Drack en stor kopp te

Kände verkligen att jag behövde detta. Man måste slappna av lite då och då


Tävling mot tiden

Snart tar min hjärna eld, men det positiva är att jag har hittat en rolig sida där man kan lära sig glosorna som jag har till på fredag. Man ska nämligen fylla i det rätta ordet i en mening. Vilket gör det mycket enklare att lära sig dem, man får allt som i ett sammanhang. Provet kommer även vara uppbyggt på det sättet så jag hoppas att det inte kommer allt för svåra ord.

Kom öven på en sak som min gamla lärare sa till mig för något år sen. Man ska plugga intensivt i 20 minuter, sedan ska man ta en paus på 10-15 minuter för att vila upp sig lite och sen börjar man med sitt 20 minuters pass igen. Och så ska man hålla på ett tag men utav detta ska saker och ting falla på plats och inlärningen blir optimal. Testade det faktiskt en gång när jag pluggade matte, hade pluggat ett bra tag och satt fast på en uppgift, jag tog en kort paus och när jag kom tillbaka till matteboken och talet så klarade jag det utan problem. Allt handlade om hur trött jag var i huvudet.

                   

Det här behövde jag!

Jag behövde verkligen sova ut idag, det var hur skönt som helt. Mår inte så mycket bättre men jag är iallafall utvilad. Nu kan jag ta tag i glosorna utan att känna trötthet och man lär sig bra mycket mer när man är pigg. Ska även få lite annat gjort idag också, har några läxor som ska vara klara till torsdag så ska försöka hinna med dem också.


Nä nu har jag inte tid att sitta här mer, måste få saker och tinga gjorda. Ha en bra dag :)

Tack för alla tips :)

Tack för alla råd och tips, ska pröva dem alla innan fredagens tenta och försöka lista ut vilket som passade mig bäst.
Det jag har kört på idag är att ha alla ord på små lappar, det svenska ordet på ena sidan och det engelska på den andra. På så sätt har jag lärt mig 30 glosor. Spelade även in ett par glosor på röstmemo på mobilen som jag kan lyssna på när jag åker till skolan. Någonting borde fastna i huvudet då men vi får se.


Imorgon ska jag egentligen ha workshop på en short story men tror att jag ska skita i den. För det första så går tågen så sällan och på det är det förseningar. Kom en timme försent idag då jag bara hade en 2 timmar lektion. Inte så roligt.
Skulle behöva en ledig dag imorgon för att plugga glosor hela dagen och även för att vila halsen och förkylningen.

Glosor, bara bokstäver för mig

Har haft fullt upp hela dagen igår och hela dagen idag. Sitter ocg försöker plugga in nalla glosor som jag har tills på fredag men det är helt omöjligt, jag har verkligen svårt för glosor. Jag har alltid haft det och kommer alltid att ha det. Jag är så dum så att jag börjar 4 dagar innan provet. Vet att jag måste börja tdigare men annat har kommit i vägen och vi har haft många inlämningsuppgifter den senaste tiden. Vet inte hur jag ska hinna lära mig alla glosor.

Någon som har någon bra idé på hur man kan lära sig glosor på ett snabbt, enkelt och roligt sätt?
..

Känner mig febrig :/

Är det bara jag eller har bloggen strulat. Tycker den alltid strular för mig. Aja strunt samma.
Har som sagt jobbat idag. Fick gå hem en timme tidigare vilket var skönt för har haft världens huvudvärk, känner mig nästan febrig men har ingen feber.
Ikväll blir det ta det lugnt. Sa ju att jag skulle göra det igår men vi åkte iväg och var barnvakt åt Krippes systerbarn. Krippe ville så gärna träffa dem så det var ju bara för mig att följa med vilket jag inte tackar nej till. Jag somnade tillslut i soffan.

Nämen ikväll blir det melodifestivalen, första avsnitten jag ser men måste se hur det är i år. I vanliga fall har jag sett alla delfinaler men i år har jag haft annat för mig på lördagar.


Helt slut efter veckan

Har precis kommit hem från en lång skoldag. Lagom efter första två timmars passet var jag redo att gå hem men då väntade yttligare ett två timmars pass. Tur var väl det att vi hade en timmes lunch mellan dem annars skulle jag aldrig orkat med dagen.

Ikväll ska jag och Krippe bara ta det lugnt. Är helt slut efter denna veckas studier. Känner att jag börjar bli sjuk, har smått ont i halsen och kroppen är helt slö. Tråkigt nog jobbar jag i helgen så inget vilande här inte. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Ska som sagt bara ligga hemma framför tv:n ikväll och mumsa i mig en massa gott. Till middag serveras det hemmagjord pizza och hur gott är inte det när man ska svulla.

Godnatt!

Nu är det dags att säga godnatt. Imorogon är det skola igen. Denna gång mellan 10-15, den längsta dagen hittills. Ser inte direkt fram emot det eftersom jag hatar att gå länge på fredagar men det måste man väl göra någon gång.

Godnatt på er alla!

Hur ett första intryck kan förändras till något positivt.

Tänk att utseendet kan göra en sån stor skillnad i ett första intryck, och hur intrycket kan ändras till något positivt bara sådär. Sitter och kollar på dokumentären om Susan Boyle, en person som färändrade hela sitt liv på några minuter. När hon var med i uttagningen till Britains got talent hade hon verkligen 0% på sin sida men så fort hon började sjunga så ändrades den 100%. Väldigt fashinerande.



Ursäkta den dåliga videon men alla andra krävde förfrågan och har inte tid att vänta så ni för nöja er med den här, det enda jag vill visa är hur alla ändrar åsikt ocn intryck.

Nämen ser man på...

Ser man på, ser man på. När man absolut inte har några pengar så hittar man ju självklart saker man vill köpa. Hittade denna ursnugga tubtop när jag var inne på Nelly och kikade. Finns i två färger. Själv jag pladask för den svarta. Tänk dig en utekväll, den tröjan med ett par snygga detaljleggins, ett stort halsband och skyhöga klackar. ME LOVE...


Belöning

Nu har jag varit så duktig så nu förtjänar jag lite webbshopping. Det blir bara titta, inget köpande. Nelly ska tydligen fått in en massa nya plagg så ska checka in dem lite.
Senare blir det slapp framför tv, Glee visas nämligen och som vanligt kommer jag sitta fastklistrad.

Krippe kommet hit rätt sent ikväll eftersom han tränar till 10 så ikväll blir det till att umgås lite med la familja.


Stressad över att våren inte är här

Det är inte roligt längre. Har suttit med mina studier enda sen jag kom hem. Jag tjatar verkligen mycket om detta i bloggen och alla mina inlägg handlar numera om att jag bara sitter hemma och pluggar. Men det är faktist det enda jag gör. Har inte hunnit med någonting annat idag, än att äta middag och ändå har jag en hel del kvar.
Har ångest inför tentan nästa vecka. Har hört av lärarna att man endast behövde ha 50% rätt för att bli godkänd men om man läser efter studieplanen så ska man ha minst 75%. Det är en ganska stor skillnad.

Ska försöka att inte stressa upp mig för mycket men det är svårt. Känner mig nästan stressad över att våren inte är påväg. Man mår så himla mycket bättre av sol och värme än av denna kyla.

We are the world

Jag är typ den 1000 personen som läggen in denna låt på bloggen men kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten. Denna kan man verkligen kalla en låt med en mening. Innebörden betyder verkligen någonting för de utsatta och även mycket för mig.




Nr 45 i kön

Var precis nere i centrum med pappa och köpte lite middag. Vi gick förbi spaks för att köpa semlor och det var inte lite folk där. När vi kom dit var det nr 15 på tur, vi hade nr 45 och jag kan säga att alla innan oss köpte semlor. Det gick ändå ganska fort, tror vi stod där i 15 minuter eller något liknande. Så snart ska vi börja med middagen och sedan ska vi alla proppa i oss en varsin semla till en kopp te.


Fettisdagen

Utvilad och redo för en dag med ännu mera plugg. Har änligen fått iväg 2 arbeten som skulle vara inlämnade tills på fredag. Man ska skicka dem via skolportalen men har aldig gjort det förut så det tog ett tag innan jag fattade hur man skulle göra. Närmare en timme.

Idag är det FETTISDAGEN, det betyder att man ska äta en massa semlor. Eller närmare sagt en semla.
Tänk dig, mer än hälften av Sveriges befolkning köper en semla idag just för att det kom en dag enskillt för Semlan.

                    

Hard work work

Sitter mitt uppe i pluggandet. Det är verkligen inte roligt men man känner sig så duktig när allt är klart. Håller på att översätta mina sista sidor av alla 570 ord som jag nämnt tidigare. Dessa ord har jag en tenta på nästa vecka. Ser verkligen inte fram emot det. Mina planer var igentligen att jag skulle börja plugga på någon månad innan tentan men så blev det ju inte. Så blir det aldrig. Jag är alltid den som är ute i sista stund. Visst, nu har jag 2 veckor på mig men det är 570 ord. Skönt när det är över och man lär sig en hel del.

Nu ska jag gå tillbaka till mitt pappersarbete.

A lot to take care of

Just nu har jag väldigt mycket att göra i plugget. Har inte riktigt fattat hur mycket det är men har precis skrivit in allt i min almenacka så jag vet exakt när allt ska vara klart och vad som ska göras till vilka tillfällen. Det blir mycket pluggande den här veckan så det kanske inte blir så mycket bloggande. Känner att jag måste ta plugget i första hand men jag ska göra så gott jag kan med inläggen.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag. Vad ska ni göra?
Jag och Krippe ska snart åka och handla maten till ikväll. Vi kommer ha en "romantisk" middag och bara mysa. Tända lite ljus och så.


Det var en helt galen kväll igår. Först var vi och såg på en kompis spelning. Efter den drog vi vidare på krogen och dansade hela natten. Vi åkte hem rätt tidigt, klockan var väl närmare 02.00 när vi kom hem men det var alldeles lagom efter allt dansande. Man blir rätt trött av det.


Är stolt över mig själv

Har precis kommit ur duschen. Kom hem från skäris för någon timme sen, det blev skäris istället för stan eftersom det snöade så mycket ute. Handlade faktist ingenting, hittade ingenting som jag verkligen fastnade för utan bara saker jag kan tänkas köpa och då är det ingen mening med att köpa de nu när jag har så lite pengar.

En sak jag dock måste köpa snart är hårfärg. Min utväxt är så enorm nu, eller den är väl runt 2 cm men det är så stor färgskillnad mot det färgade håret. Men nästa färgning ska jag ha en mörkare nyans av blond. Denna var lite väl ljus för min smak trots att jag trivs i den nu.




Money

Snart ska jag iväg på en runda på stan men mor och syster. Jag ska inte handla så mycket, eller jag FÅR inte handla så mycket för mitt konto är i stort sett tomt. Man vill ju kunna klara sig resten av månaden och det är ju ett tag innan man får lön igen. Vad skönt det skulle vara att ha en stor summa pengar så när man köper något så märks det knappt i ekonomin. När jag shoppar så rasar min ekonomi, det är inte alls bra. Men vad gör man inte för ett par underbara kläder.

Dags att fixa sig lite nu, hör av mig efter stadsbesöket....

Iväg till den andra halvan

Ska snart dra iväg till Fia och oliver för lite fredagsmys. Har varit med dem rätt mycket på senaste tiden vilket är hur kul som helst. Vi kompletterar varandra bra och har en humor som ingen annan.




Things I really want

Har Shopping frossa. Vill ha allt detta nu, ska till stan imorgon så något kanske det blir men har inte så mycket pengar för tillfället. Men vill verkligen ha allt det här.



Spetströja: Lindex 199:-
Bustier: Lindex 199:-
Leggins: Lindex 199:-
Skor: Nelly.com 449:-
Leggins: Nelly.com 149:-
Linne: Nelly.com 199:-

Party sugen

Har precis gjort mig iordning för att åka och handla middag till kvällen. Det blir mumsig tacos.

Är jätte party sugen idag, vet inte varför men som jag sa igår så vill jag klä upp mig och göra mig fin. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Kanske åker och ser på bio, Farsan har ju premiär idag och Krippe ville så gärna se den. Dock har han träning till 8 så tror tyvärr inte att vi hinner. Blir så stressigt och det orkar jag inte med. Kanske tar det imorgon istället.
För er som inte vet så visas Moulin Rouge på tv ikväll. Min absoluta favorit film. Vet inte hur många gånger jag har sett på den och jag har aldrig tröttnat. Det blir nog den vi ser ikväll, ska bara smöra in mig lite hos sötnosen.



Den visas på Tv 8 kl 20.00

Allt är så underbart

Känner mig extremt glad för tillfället. Jag vet inte men jag brukar bli så efter att jag har haft en dålig dag innan. Har hunnit med en hel del idag men plugg och så. Nu kan jag ha en lugn helg utan att känna någon stress. Har fortfarande några saker som ska göras imorgon men det ska inte vara klart förns i slutet av nästa vecka.

Nu ska jag bara njuta av mitt humör och hoppas att det håller i sig till imorgon. Har lust att göra mig fin, sminka mig, sätta på mig fina kläder, höga klackar och hela kittet. Kanske lutar åt en utgång imorgon. Man vet aldrig?!

             


Step up

Nu är det dags för ett träningspass. Det blir step up idag, det var så roligt sist så var tvungen att gå denna vecka också. Skulle igentligen tränat igår men hade så ont i huvudet och var på så dåligt humör så orkade inte med ett träningspass då. Får ta ut all energi ikväll istället.

Efter passet blir det middag och en myskväll. Sitter som vanligt fastklistrad vid tv:n runt 8-10 då Glee och Made in Sweden visas.


Lunch dags

Äter en jätte mumsig lunch. Denna lunch kom till när jag och några klasskompisar skulle äta lunch hemma hos en i klassen. Vi fick helt enkelt ta det som fanns. Kyckling, makaroner, nudelkryddor och grillolja. Ni kan ju tänka er vad resultatet blev. Man kokar makaronerna i nudelkryddorna så att de får smak. Sen steker man kycklingen i grillolja. Spelar ingen roll vilken. Kycklingen tar så smak av grilloljan och du får en jätte god lunch. Jag hade inga nudelkryddor hemma eftersom jag använder dem till nudlarna men det går lika bra med buljong.

Ni borde prova det själva, nyttigt vet jag inte om det är men det är obeskrivligt gott. Det är både snabbt och enkelt.

                   

Nu måste jag ta tag i det här

NU SKA JAG PLUGGA. Nu finns det inget återvändo och inga ursäkter. Allt ska bli klart IDAG. Ska inte kolla på tv eller någonting som kan störa mig förns jag är klar. Nästan så att jag måste sätta lås på den och svälja nyckeln.

Nej men när jag är klar kan jag belöna mig själv med lite tv tittande och en massa bloggande.
Vi hörs när plugget är klart.

Ehm ehm ehm

Vi hade världens skummaste lärare idag. När vi kom in såg hon jätte ilsken ut men när hon väl började prata så var hon hur flummig som helst. Hon skrattade i vissa meningar och man fattade inte direkt varför hon skrattade. Och sen sa hon EHM i nästan varje mening, ibland även efter varje ord. Jätte jobbigt att lyssna på. Man kan inte riktigt koncentrera sig då, det enda man fokuserar på är hur många gånger hon säger ehm i varje mening. Jag fick verkligen inte ut mycket av den här lektionen. Lite tråkigt eftersom jag ansåg denna lektion som viktig, vi skulle få reda på hur man ska skriva uppsatser, hur de ska vara uppbyggda osv.



Jag har varit så himla dålig på att plugga idag, som alla andra dagar. Har verkligen inte haft orken. Har ont i huvudet och är allmänt seg. Får se hur det går efter middagen. Kanske piggnar till lite då annars tar jag det imorgon. Har ju långhelg nu.


Hur coolt som helst

Såg nyss väsrldens coolaste grej på Oprah. Brukar aldrig kolla på det men nu fanns det inget roligare på tv och tur var väl det.

Oprah hade kick-off party i Chicago och blev helt övveraskad när närmare 20 000 personer i publiken började dansa till Black eyed peace.



Är det inte hur coolt som helst? blev helt tagen. Vid ett sådat tillfälle vill man bara vara med och vara en av dem som dansar. Det måste tagit en hel dag att korrigera dem så att alla steg satt perfekt.

Nu är den här

Nu är nya mobilen hemma och i trygga händer. Nu slipper den känna sig ensam på en lagerhylla. Den har fått en ny kompis.
För tillfället håller den på att laddas, hatar att vänta på att den ska laddas klart. Man vill ha den direkt. Men jag får hålla u tett tag till.
Jag valde den rosa, den va så söt så kunde inte slita mig från färgen. Köpte även en skyddsplast, den repar sig så lätt annars. Speciellt när det är touchscreen.


Lite påsatt léende på bilden men det är riktigt nu, jag lovar.


När mobilen har laddat klart så ska jag hem till Krippe och dricka en mysig kopp te och kolla på ett nytt avsnitt av How I met you Mother. 

Dags att köpa ny mobil

Nu bär jag snart iväg till Mediamarkt och ska köpa en ny mobil. Vi väntar bara på Krippes pappa som ska skjutsa iväg oss dit. Är så spänd. Älskar nya grejer. Sen jag övertalade mig själv att köpa mobilen så har jag bara tänkt på den hela tiden. Jag vet, lite nördigt men sån är jag.

Idag måste jag verkligen plugga. Blev inte så mycket plugg igår trots att jag sa att jag var pluggsugen. Annat kom ivägen och om jag inte gör det på en gång så kan jag inte sluta tänka på det när jag pluggar.


Jag har bestämt mig

Jag har bestämt mig. Jag ska köpa en ny mobil. Min vänninna Fia har precis köpt en ny telefon och då blev jag bra sugen att köpa en jag med. Har länge gått runt och tänkt på den här telefonen men har inte riktigt bestämt mig om jag verkligen behöver en ny telefon. Men nu skiter jag i om jag behöver en ny, jag SKA köpa den ändå.

Det blir en Samsung S5230. Har dock inte bestämt om jag vill ha en rosa eller svart. Man kanske tröttnar på rosa i längen men om jag inte köper den rosa så kanske jag ångrar mig. Vilket dilemma. Vad tycker ni?

Samsung S5230Samsung S5230


Plugghäst

En ny lärorik dag. Idag gick ovanligt mycket in i huvudet på lektionen. Även fast jag är sjukt trött så lärde jag mig massor så idag blir det en massa plugg. Känner verkligen för att få saker gjorda idag och har en hel del läxor på hög så varför inte göra några av dem..

Denna vecka har jag bara skola måndag och onsdag. Måndagen är avklarad så nu är det bara onsdagen kvar. Skönt med extra lång helg. Denna helg är jag även ledig från jobbet.
Man kanske ska ta en lång weekend till London? Vore hur skönt som helst... Om man ändå hade pengar.


En skön nattsömn!

Nu är det dags att krypa ner i sängen för lite nattsömn. Har varit jätte sugen på godis hela dagen men har inte varit och köpt något. Har verkligen inte gjort någonting idag men är bra slut efter gårdagens festande. Imorgon är det skola igen och då kan det vara skönt med lite sömn så jag säger godnatt nu så hörs vi mer imorgon.

SUPRISE

Vilken dag det var igår och äntligen kan jag skriva om den här. Vi hade nämligen en övverraskningsfest för vår kära vän Jocke som fyller 20 idag. Grattis!

Jag gillar verkligen övverraskningsfester, det var här ioförsig den första jag var med på men det har alltid funnits i mina tankar att det någon gång ska hända. Det var verkligen som i filmer. Det jobbigaste var nog att man inte kunde skriva om det här eller att man skulle försäga sig. Det var många som hade försagt sig men Jocke anade verkligen ingenting. För honom var det bara konstiga sms. Det var folk som som skickade sms om att de inte kunde komma och om man inte vet någonting om det så är det ju självklart att man inte fattar något.

Jag jobbade till 4 och tanken var att alla skulle vara där vid 5 och fixa inför övveraskningen, Jocke och hans flickvän skulle komma vid halv 7 så jag var något stressad. Men jag hann iallafall, var där 10 över 6 så det fanns gott om tid, och självklart kom de inte förns 8.
När de väl kom så hoppade vi på Jocke vid dörren och skrev SUPRISE... Riktigt kul att se minen. Efter det blev det middag, tårta och sen utgång.

Väldigt lyckad och grymt rolig kväll.

Kan bjuda på kvällens outfit


Klänning: Gina tricot
Kavaj: H&M
Skärp: B-young

Sleeping time

Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb mellan 9.00-16.00 sen har jag fullt upp hela kvällen, så imorgon blir det inte mycket bloggande. Ska göra så gott jag kan men garanterar inget.

Godnatt och dröm sött!

Visste du att?

Solsidan ikväll. Det var länge sen jag såg ett bra svnskt program som går efter manus. I vanliga fall tycker jag verkligen att det låter som att de läser direkt ur manuset. Man får ingen inlevelsekänsla.
Men denna serie är verkligen rolig, beror nog mest på att det är bra komiker som spelar.


Förresten, fick hära för någon vecka sen att Laila Bagge är med i en musikvideo. Old pop in an oak med rednex. Kan du se henne?



Kolla runt 1.35, hon som står och viftar med armarna...

Promenad dags

Jag fick som jag ville. En morgonpromenad. Inte för att det är morgon nu men ändå.

När vi kommer tillbaka har jag en del att ta tag i. Lite plugg och en hemlig sak som jag inte kan berätta här. Sen ska jag även lägga upp ett inlägg om gossip style som jag lovat att göra en gång i veckan. Det kommer nog bli på fredagar. Sa tidigare att det antingen kommer på tisdagar eller fredagar, men har mer tid på fredagar. Det är väl mysigare att få lite inspiration inför helgens shopping.


http://www.jojofalk.se/blog/bilder/2007/11nov/51.gif

Walk in the snow

Ny dag och det är Fredag. Ingen skola idag men däremot en massa plugg. Vet dock inte om jag kommer orka göra allt men något blir det iallafall.
Känner för att ta en promenad efter frukosten. Det är riktigt skönt ute nu när det är plusgrader. Man kan vara ute bra mycket längre än med minusgrader. Tänk att det skiljer så mycket mellan -2 och +2 grader.

Nu ska jag och sötnosen käka en rejäl frukost.

Fireflies

Har inte kunnat blodda så mycket för har haft probem med att komma in på bloggen. Vet inte om det har varit fel på bloggen eller om det var något fel på min dator.

Är fastklistrad framför tv:n för tillfället. Glee visas på tv och den är ju bara för bra. Efter det blir det Made in Sweden.

En låt som jag pressar just nu är Fireflies med Owl city. Den är bara fööööör bra. Rolig text och helt annorlunda från allt annat. 

  

Sitter i min ensamhet

Sitter hemma i min ensanhet och gör ingenting. Dagen har varit bra, första dagen med min engelska grupp. Det är så mycket enklare att lära känna personer när man är i en mindre grupp. Det var lite nervöst i början i och med att jag känner mig lite osäker på min engelska, men alla låg nästan på samma nivå så nervositeten släppte lite. Visst fanns det några som stack ut lite men det finns det ju alltid.

Ikväll blir det träning mellan 17.30-18.30. Efter det ska jag bara slappa och se Made in Sweden som jag har längtat efter i 2 veckor.



Gott med semla

Sitter hemma hos Fia och Oliver nu. Ska snart åka hem för lite mer plugg sen ska jag sova. Imorgon är det skola igen mellan 11.00-13.00. Sen har jag långhelg.

Semlorna blev jättegoda, har mumsat i oss en varsin semla och en stor kopp te framför tv:n.



En riktig hemmafru

Nu är det dags att börja plugga igen. Idag är det inte så jättemycket. Ska endast svara på några frågor och göra några översättningar så det lär ju gå på någon timme.

Sedan jag kom hem vid 13.00 så har jag varit jätteduktig. Har förberett smörgåstårtan som serveras till middag ikväll, som ni kanske vet så ska den stå i några timmar så den blir extra god. Sen någon timme innan middagen så krävs det bara lite garnering.
Just nu håller jag på att göra semelbullar. Jag och Krippe ska till Fia och Oliver ikväll och snacka av oss lite samt äta semlor. Känner mig som en riktig hemmafru nu. Kan man vara det när man bor hemma hos föräldrarna?

Nä, nu är det dags att sätta mig framför böckerna. Såhär känner jag för att plugga nu.


(Webcam= dålig/suddig bild)

Paradise hotel vinnare

Ja då har man sett finalen av Paradise hotel. Jackie och Patrick som vann, vet inte riktigt vad jag tycker om det men tyckte inte om någon som stod i finalen. Tyckte om Kristoffer till en början men det var då Anneli var med i spelet men sen började han bara spela fult. Mina favoriter var Cimon och Greta. De har spelat taktiskt och ett bra spel hela tiden. Iallafall i de avsnitten jag har sett. Men men, någon måste vinna.

                 

Nu ska jag och sötnosen se några avsnitt av How I met your Mother, sen blir det till att sova för imorgon är det skola igen mellan 10-12.

Trött på vintern, vill ha vår

Nä nu är jag jätte trött på vintern. Vill ha vår då man bara kan ha lättare och tunnare kläder på sig. Löven börjar komma fram och blommorna blomstrar. Sen kommer sommaren, och då blir jag 20.

När den första tussilagon är framme, då vet man att våren är påväg.








                             Är dessa inte söta, hittade dem i sökandet efter vårbilder.
                              

Tråkig slutsats

Oj vad jag är duktig. Det var bra länge sen jag pluggade så här mycket. Ja, det måste varit för lite mindre än ett år sedan innan det var dags för att ta studenten. Det går riktigt bra nu, men som jag sa tidigare, när jag väl har kommit i gång så gör jag klart det också. Det gäller bara att få arslet ur vagnen och komma igång.


Har dragit en slutsats också. Jag ska lämna tillbaka min fina datorvärska som jag köpte häromdan. Ingen rolig slutsats men det är bättre att göra något annat för de där pengarna än att slösa dem på saker som är för små.


Nu är maten klar så nu blir det krubb. Hörs senare!

I'm taking a break from all this...

Breaktime. Har hållit på med mina små lappar i evigheter och har ändå bara hunnit med att göra 150 stycken. Har alltså 420 kvar. Men det får bli vid ett annat tillfälle känner jag. Varför det tar en sådan tid är för att jag måste slå upp alla orden, gör det självklart på internet så där spar jag lite tid. Därefter måste jag skriva ner alla på små kort. Ni kan ju bara tänka er hur lång tid det tar. Men jag har kommit på en lösning. Om jag gör ca 2 papper varje dag, det är alltså 120 ord, så ska jag vara klar till veckans slut. Sen är det bara att öva öva öva. Vissa ord vet man ju men andra är helt okända för mig.

Måste även ta reda på exakta datumet för tentan så jag kan förbereda mig riktigt ordentligt utan att vara stressad när dagen knappar in på mig.



Still doing it

God morgon!

Vilken härlig dag med solsken, dock är det npågra minusgrader ute men det känns inte som det ska vara så kallt ute idag. Kankse blir någon promenad när jag har rast från mitt pluggande. Sitter fortfarande och skriver mina lappar till min vocabulary övning. Har snart skrivit mig igenom 90 ord. ONLY 480 to go. Kommer nog få lite skrivkramp efter ett tag men får ta småraster hela tiden så det inte förekommer.

Snart står det frukost på menyn. Min slappis till pojkvän ligger fortfarande och sover så funderar på att ge honom frukost på sängen. Kanske är enda lösningen för att få upp honom.



Beach 2010

Nu har jag precis kommit hem från ett jobbigt träningspass. Idag blev det gymstick och det var sjukt jobbigt. Kommer ha träningsvärk imorgon.... igen... Men beach 10 här kommer jag.

Tycker inte ni det låter konstig att säga beach 10. Det lät mycket bättre när man sa beach 09 och beach 08 osv osv.
Man kanske ska säga beach 2010, det låter lite bättre iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Krippe kommer runt halv 11 efter hans träning så ska kräva lite massage av honom när han kommer. Det kommer nog lindra värken lite, om inte så har jag fått en skön massage.




Svårt att komma igång

usch vad jag är dålig på att plugga. Jag kan aldrig komma igång. Men när jag väl kommer igång så går det som smort. Men just den faktorn att komma igång stör mig. Varför kan man aldrig längta till att plugga? allting skulle vara så mycket enklare då.

Just nu är jag så himla trött, och hungrig. Middagen kommer inte bli speciellt god, fiskgryta. Jag vet att man inte ska klaga på maten. Man ska vara glad att man ens har mat på bordet. Men fiskgryta är det sista jag vill ha av allt. Därav min irritation.

Varför varför varför?

Idag gäller planering, i massor. Det är många fler böcker som ska köpas och en massa plugg som måste struktureras upp. Jag måste få reda på vart jag kan få tag i böckerna, om de finns på biblioteket eller om jag måste köpa dem.
Måste även börja plugga på glosor, det kommer ta ett tag eftersom de är 570 stycken. Men jag har ju trots allt några veckor på mig så jag är inte så jätte stressad över det. Idag börjar förberedelserna iallafall. Jag ska skriva ner orden på olika små lappar och skriva den svenska versionen på andra sidan. Så det blir som ett memoryspel bara att jag måste gissa rätt på ordet för att få vända upp den.


Köpte även en datorväska på Gina tricot idag, 249:- kostade den och den är verkligen skitsnygg. Kom hem och skulle lägga i datorn i väskan och så visade det sig att den var förliten. Inte förliten så, utan dragkedjan var trög att få över datorn. Vet ej om den töjer på sig efter ett tag så kan inte bestämma mig om jag vill ha kvar den eller inte. Den är ju så snygg. Vad tror ni?



RSS 2.0