Trött och frusen

Jag har varit så himla trött idag. Var schemalagd från 10-18 idag, kanske inte låter så mycket men det är sjukt jobbigt att hålla igång hjärnan så länge. Har sovit väldigt dåligt också. Vaknade med att det var svinkallt hemma, fick strömavbrott vid 6 imorse och strömmen har varit av i stort sett hela dagen. Tror den gick igång vid 6-7 tiden igen. Fatta hur kallt det blir i ett hus. Var tvugna att tända ljus för att få ljus och värme, som tur så var inte jag hemma då men det tar ett bra tag att värma upp huset igen. Hatar när det är kallt inne. Aja, dagen har väl inte varit den bästa. Nu ska jag lägga mig i sängen under ett varmt täcke och kolla på tv och bara somna.

Plugg och Svenska Hollywoodfruar

Kom hem från ett träningspass för ett tag sen. Var riktigt taggad för att träna och det var riktigt roligt. Ska dra igång med studierna lite smått nu men måste se Svenska Hollywoodfruar först. Suktar lite eftersom jag och krippe åker till Los Angeles i påsk. Resan är bokad och klar så det enda jag tänker på är resan. Ska väl igentligen se fram emot julen nu eftersom den kommer först men man kan inte mer än längta bort från den här kylan.

Hej hopp!

Har länge sagt att jag ska dra igång bloggen igen men nu ska jag försöka göra det på riktigt. Men det är svårt att hinna med. Är i stort sett i skolan från 8-17 och efter det ska jag hem och hinna med att skriva här. Men nu är det bara två veckor kvar till jullovet och sista tentorna så nu ska jag försöka komma igång. Är ledig en månad över jul så det ska bli härligt. Då blir det nog till att designa om hela bloggen också.
Är ledig idag men håller på att plugga inför tentorna. Det är visserligen bara två tentor men det är en hel del som ska läras in. Det är lika bra att börja nu så man slipper plugga ihjäl sig dagarna innan.

RSS 2.0