Mitt motto...

... när det gäller skor


Träningsdags

Nu är jag hemma igen efter en lång dag på stan. Vi åt tacobar till lunch och trots att vi blev så mätta så tyckte vi att vi skulle fika efter att vi gått i några affärer. Det är riktigt jobbigt att kolla på kläder när man är proppmätt har jag märkt.

Nu ska jag iväg och träna, det behövs nog för att få bort den mättande känslan, bara jag inte får håll, stavas det så?!, för det är inte speciellt roligt.


28 Februari, 2011

Sista februari idag. Härligt att vintern börjar lida mot sitt slut. Det är ioförsig minst en månad kvar på vintern men nu kan vi hoppas på lite varmare dagar iallafall.

Ska börja göra mig iordning nu, ska in till stan och luncha med mina fina tjejer. Vi är alla lediga idag från jobb och skola så vi får passa på att umgås lite då. För övrigt har jag en fullspäckad dag. Jag och Fia tänkte promenera idag också plus att jag ska försöka ta igen lite plugg. Har inte hunnit göra så mycket än men får ta det ikväll istället.


Ett litet klick och så var de mina

Jag klickade just hem dessa sötnosar från Nelly. Har länge suktat efter klänningen som ni kanske vet och nu när pengarna trillade in på kontot i fredags så var jag ju bara tvungen att köpa klänningen. Hittade även ett gulligt linne som passar bra till sommaren. Den var dessutom på rea.

Ett tips för er som studerar: Mecenat/csn har ju ett sammarbete med Nelly som ger er 10% rabatt på varorna, dock inte reavaror märkte jag (vilket man kan förstå) men utnyttja den rabatten. Jag tjänade 50 kr på det, visst det blir inga stora summor men om man tänker långsiktigt så kan man spara in bra mycket pengar på det. Ett litet tips från coachen bara ;)


Tillbaka till kläderna...

27 Februari, 2011

God eftermiddag!
Kan ni tänka er att februari snart är slut, det har redan gått två månader på detta år.
Har inte gjort speciellt mycket idag. Jag och älsklingen har precis sett klart på Sällskapsresan, när de är på Gran Kanaria. Man kan inget annat än längta bort från snön.

Igår var vi hos Fia och Oliver på middag, det var helmys och kul att bara sitta och prata och spela spel. Becca och Marcus var också där så det blev lite av en parmiddag. Jag har så kul med mina underbara vänner och trivs verkligen i allas sällskap. 

 

26 Februari, 2011

Godmorgon! Om en liten stund ska jag in till stan med min bästa vän. Vi har lite ärenden och ett är bl.a shopping. Det kommer bli en härlig dag, nu är det ju plusgrader ute också. Ska på jakt efter ett par skor som tål slasken som kommer förr eller senare. Ha en underbar dag!

25 Februari, 2011

Löning och fredag!
Sitter här och äter en mumsig räkmacka. Tänkte lyxa till det lite nu när det äntligen är fredag och helg. Kan ni tänka er att det här är ½ kilo räkor? (minus några jag redan ha ätit)


24 Februari, 2011

Goddagens!
Känner mig helt död, har ont i huvudet och det känns nästan som att jag har feber. Tror jag bara är extremt trött men ska ner och ta tempen sen för att vara på den säkra sidan. Snart är det helg och då får jag vila upp mig lite. Ska möta upp älsklingen om någon timme, då ska vi dra och käka pizza hade vi tänkt. Känner för att ha en slapp kväll och då passar det ju bra med pizza.
 
Blev förresten godkänd på matte tentan, nu återstår bara den andra tentan vi skrev för 2 veckor sen. Den är jag riktigt nervös över. De hade tagit med så mycket saker som egentligen inte skulle kommit, enligt lärarna. När de säger att "om man varit på alla lektioner så klarar man tentan" så ska det ju bara komma saker som de sagt på lektionerna, inte saker som man aldrig hört talat om eller tal man aldrig sett formeln på. Detta hände på vår tenta och många lämnade in blankt bara för att överklaga. Jag försökte så gott jag kunde och hoppas verkligen att det räcker till.


En stund för mig själv

Är helt slut nu. Har pluggat matte i stort sätt hela dagen och har ändå bara hunnit ta igen 2 lektioner, har 5 lektioner till att ta igen och imorgon och på fredag har jag ytterliggare två lektioner som måste tas igen. Just nu känns det som det kommer bli plugg hela helgen men ska försöka göra så mycket jag bara kan de sista skoldagarna så jag slipper sitta i helgen.

Just nu orkar jag inte plugga längre, funderar på att ta ett bad och läsa en bok. Bara få en stund för mig själv och ta det lugnt. Efter det tänkte jag fönstershoppa lite på nätet. Är så sugen på att shoppa nu men ska försöka hålla i pengarna.


                                             Är trött på snön nu!!!


Marabou mango

Dags för en paus, har precis satt på en tvättmaskin. Det gäller att vara effektiv när man är hemma. Jag vet inte vad det är med mig när jag måste plugga. Jag får en sådan städnoja. I vanliga fall tycker jag inte om att städa men när jag är hemma och ska plugga så känner jag alltid ett sug att städa och få det fint runt omkring mig. Kan det vara så att det är roligare att städa än att plugga???


En choklad att rekommendera. Marabou mango, den är sjukt god.


23 Februari, 2011

Godmorgon!
Har precis ätit en dunderfrukost. Det blev en skål med cheerios (kanske inte så nyttigt?!), mackor med leverpastej och smörgåsgurka, ett glad juice och en stor kopp te. Nu är jag redo att börja plugga.


22 Februari, 2011

Pluggandet är väldigt tidskrävande. Har suttit i snart 2 timmar och har gjort sammanlagt 10 uppgifter kanske. Känner mig helt seg i huvudet, det var sjukt jobbigt att komma upp ur sängen imorse. Eftersom jag bara skulle sitta i skolan och plugga de första timmarna så blev det att jag tog 2 bussar senare än vad jag hade tänkt. Så går det när man är morgontrött. Hoppas ni har en bra dag.

Busy woman

Den här veckan ska jag vara en hard working woman. Jag ska försöka hinna med allt jag ligger efter i och helst innan helgen för det värsta jag vet är att plugga på helger. Imorgon åker jag till skolan så jag är där vid 09.00 trots att jag börjar 13.00 men det är betydligt mycket mer effektivt att sitta i skolan än att sitta hemma för man kommer alltid på saker man hellre vill göra än att sitta framför böckerna. På onsdag är jag ledig så då kan jag få en hel del gjort. Jag funderar på om jag ska åka till Arlanda och sitta där, tror ni man störs av allt folk?
Krippe har ju precis fått jobb där så tänkte kanske åka in och luncha med honom och sedan sitter jag och pluggar tills han slutar. Det borde funka, kanske ska snacka med honom också men gillar mina planer. Annars får det väl bli bibblan. Som sagt, man får så mycket mer gjort när man kommer från hemmet.



Här är lite annat jag fixat med i helgen till albumet.


Detta är alltså i Amsterdam, no shit?, och den här dagen firade vi 2 år tillsammans.


Sladden är fixad

Är så glad att pappa har fixat min sladd till datorn. Nu kan jag sitta här utan problem och tjänar dessutom 600 spänn på det. Fattar inte hur en sladd kan vara så dyr men tydligen är dem det.

Längtar till värmen då jag kan bära den här klänningen till sommarbruna ben. Just nu är jag jätteblek.

21 Februari, 2011

Det var länge sen jag kände att jag hade mycket tid på morgonen. Jag hann till och med att äta frukost och det var länge sen. I vanliga fall, om jag har tur, så hinner jag göra en macka som jag kan äta på vägen. Ska försöka hålla det här nu. Man känner sig så mycket piggare då och fräschare också för den delen. Behöver det den här veckan då jag planerat att lägga ner mycket tid på mina studier. Ha en bra dag!

20 Februari, 2011

Min dator funkar inte, eller sladden som laddar upp batteriet i datorn är trasig och nu har datorn dött. Måste köpa en ny adapter men kan inte göra det förns jag får pengar på fredag. Sjukt störigt. Pappa ska ta en titt på den eftersom han är elektriker i grunden men det är inte säkert att han kan fixa den. Hatar att lägga pengar på sådanna saker men ska vara glad att det bara är sladden och inte datorn.

19 Februari, 2011

Godmorgon i vinterkylan. Här är det 16 minusgrader, inte speciellt den perfekta dagen att vara rastlös på som jag är nu. Det var länge sen jag gjorde något på helgerna, eller det var 3 helger sen men ändå. Vill göra någonting roligt, typ åka någonstans men vet inte riktigt om man vill det i kylan.


Köpte lite roliga stenar för ett tag sen som passar till lite allt möjligt. Just nu har jag dem vid mitt smyckesträd.


Skrattar ihjäl mig

Kan inte sluta skratta när jag ser ekorren köra beatboxing.


Nagellack

Tyckte det var dags att måla mina naglar, var så länge sen sist.




Har målat med naggellack från O.P.I´s sammarbete med Katy Perry, de två längst till höger.


Sitter och längtar mig bort...

... till L.A igen. Vet tt jag är tjatig men längtar så mycket tills vi reser. Nu är det bara 8 veckor kvar. Det ser ju bara för underbart ut. En hel gata full med shopping.


Första sidan klar

Håller ju som sagt på med att göra ett album på alla mina och Krippes resor/länder vi har varit på/i. Och som ni kanske kommer ihåg så var ju jag och Krippe på en roadtrip i somras där vi körde genom en del länder. Här är första sidan av albumet och även första dagen på vår roadtrip.


18 Februari, 2011

Godmorgon! Äntligen fredag, fast veckan har gått väldigt fort. Nu är det dags att dra till skolan igen för sista gången den här veckan. Har bara lektion mellan 10.00-12.00 så är hemma rätt tidigt idag. Då ska jag inte göra något alls, eller jag borde faktiskt städa för det ser ut som ett bombnedslag här. Aja, ha en trevlig fredag.

17 Februari, 2011

Tjenamors! Har inte haft så mycket tid över idag men nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det mys framför tv:n.

Läxa upp mig själv

Jag blir så arg på mig själv ibland. Idag skulle jag ta igen mina studier lite och gjorde jag det? NEJ! När jag är ledig vill jag bara göra saker som jag känner för just den dagen. Idag kände jag för att umgås med min bästa vän. Hade planerat att inte stanna så jätte länge men vi hade så himla roligt så tiden bara flög iväg. Var hemma vid 5 och efter det har jag inte gjort någonting alls. Får ta och sätta mig en stund nu istället och det är ju inte speciellt roligt men får ta det som ett straff. Måste ha lite pli på mig själv ibland.

På tal om något helt annat nu. Måste bara visa vad jag gav Krippe i alla hjärtans dags present.
Dessa söta chokladkakor, kom på efter att han inte gillar vir choklad så får väl äta upp den själv :)

Han fick även detta kort. Det är taget högst uppifrån Eiffeltornet. Man ser marken lite i bakgrunden.

Sen fick han lite småsaker som strumpor och en vanlig vit tröja. Saker han verkligen behöver eftersom det är hål i nästan alla hans strumpor.

Jag suktar efter...

...dessa snygga klänningar från Nelly. Båda kostar 349 kr, får egentligen inte köpa mer saker förns jag åker till L.A. har jag sagt till mig själv men dessa går ju inte att motstå.


16 Februari, 2011

God morgon!
Är ledig idag så tänkte bara ta det lite lugnt, ska dock få lite plugg gjort men först ska jag bara ta det lugnt. Ska träffa Fia om någon timme och snacka av mig lite. Kanske blir en promenad om solen tittar fram.

 
Dessa godingar drack vi när vi var ute på middag på alla hjärtans dag.

14 Februari, 2011

Happy valentines day. Lite sent kanske men bättre sent än aldrig, eller hur? Min dag har varit bra. Jag och älsklingen var ute och åt och bara hade det mysigt. Dock tog det 2 timmar att komma hem pga alla tågförseningar. Det var riktigt jobbigt i denna kyla. Hoppas vekligen det blir varmare imorgon. Ska hoppa in i bastun och värma oss lite nu.

Resealbum

Framsidan på mitt och krippes resealbum är nu klart. Eller inte riktigt, den ska ha ett namn också men har inte riktigt kommit på vad det ska stå. Allt vi har kommit på är med Å, Ä eller Ö och har inte de bokstäverna och det ser bara knasigt ut att rita till dem efteråt eftersom de färdiga bokstäverna är ganska glansiga.


                                              Innan

                                             Efter

Mitt DRÖMHUS

Precis denna stil vill jag ha på mitt blivande hus. Fatta och bo såhär och om havet skulle ligga precis vid huset skulle göra det ännu mer perfekt. Tänk er utsikten över havet från andra våningen. Blir helt exalterad.


13 Februari, 2011

Det var så skönt att bara få va igår. Få göra saker som jag vill göra utan att känna att man måste göra en sak. Idag blir en sådan dag också.

11 Februari, 2011

Kul dag. Kommer inte till skolan och har tenta idag. Bussarna går inte och tågen är uppemot 1 timme sena. Måste i stort sett åka nu för att kunna vara framme till 13.00. Får se om jag lyckas.

Går snart in i depression

Åh vad jag hatar att plugga nu. Har ont i magen för imorgon för jag vet redan nu att det kommer gå åt helvete. Skulle vilja säga att jag inte bryr mig men det gör jag. Jag vill så gärna ha godkänt på detta för jag hatar omtentor, det är så jobbigt att veta att man har någonting som bara ligger och väntar och som måste göras förr eller senare.

10 Februari, 2011

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och klickade runt lite på ipoden då jag upptäckte dessa snyggingar från H&M, blev verkligen kär i dem. Hoppas de inte tar slut allt för fort.


Klänning 399:-


Skor 399:-

Klänning 399:-



9 Februari, 2011

Har sovit i 10 timmar inatt eftersom min första lektion börjar nu men känner mig allt ifrån frisk. Känns som att jag har feber trots att jag inte har det. Längtar tills veckan är över. Då blir det lite roligare inlägg också.

Skönt att en tenta är över

Matte tentan är klar och känner mig helt slut nu. Vi fick sitta i 4 timmar och jag satt 3,5 av de fyra timmarna. Det värsta nu är att vi har 2 lektioner nu på eftermiddagen så kommer inte sluta förns 17:00.

Arg, frustrerad, besviken!

Min kropp säger verkligen ifrån just nu. Man märker att hjärnan styr kroppen för just nu har jag ingen ork till någonting. Jag sitter och stirrar in upp i taket, bokstavligt talat. Jag kan verkligen inte komma ihåg någonting alls, hoppas det släpper tills imorgon för just nu klarar jag inte av mer. Blir så jävla besviken på mig själv och är så himla frustrerad så jag nästan börjar gråta. Kan inte göra något mer än att hoppas på det bästa.


Fia och jag från i lördags då vi firade Becca, tagen från iphone och vet inte varför vi får laserögon.


Borta från böckerna ett tag.

Nu ska jag iväg på träning. Blir skönt att komma bort från böckerna lite. Satte mig med en gammal tenta för ett tag sen och det gick inte alls bra. Allt jag suttit och nött de senaste dagarna var som bortblåst. Hoppas på att det kommer tillbaka efter träningen annars vet jag inte vad jag gör. Har nog aldrig kännt mig så stressad inför en tenta som jag är nu.


7 Febriari, 2011

Ny vecka och för min del är den fullspäckad av plugg. Håller för tillfället på att plugga till mattetentan imorgon och känner att det går hyfsat bra än sålänge. Det jobbiga är att det tar sån tid. Ett tal kanske tar 10 minuter att göra och då sitter man bara och skriver utan att tänka. Varje tal tar upp minst ett A4 blad så efter varje tal måste man byta sida. Tidsödlande va? Eftermorgondagen är det dags att plugga inför kommande tenta som är på fredag. Har inte pluggat på den tentan alls. Känner mig lite stressad men kan inte plugga på två tentor samtidigt. Jag måste ta en i taget annars blandar jag ihop allt.

Längat verkligen tills denna vecka är slut då jag slipper all press.

6 Februari, 2011

Hade så himla roligt igår och vi dansade ända in på småtimmarna. Kom inte isäng förns 05.00, får sota lite för gårdagen men det var det värt för alla hade så roligt hela kvällen/natten.

Just nu sitter jag och kollar på Grease på TV4+ och suktar efter godis. Fattar inte varför man alltid blir så sugen på onyttiga saker dagen efter man har festat. Får väl se ifall sötnosen orkar följa med mig ner till affären och handla lite godis. Om jag ber riktigt snällt så ska det nog gå ;)

5 Februari, 2011

Har haft fullt upp hela morgonen. Har suttit och pluggat i två timmar och tagit fram allt som behövs för att göra sig fin till en födelsedagsfest. Idag ska vi nämligen fira Becca som har fyllt 19, det kommer bli så kul och jag är sjukt taggad. Det är Hollywood tema så tänkte köra på klänning. När det gäller smink och sånt tänkte jag göra en enkel hästsvans med lite volym och markerade ögon. Känns lite hollywood red carpet, eller?

Ny design

Vad tycks om min nya design? Har kämpat i flera timmar nu men är inte riktigt klar än. Får ta resten någon annan dag. Ni ser kanske att min header är större än inläggsrutan. Jag vet var man gör den större men då centreras den bara mot mitten istället för att utvidgas åt höger. Ska försöka lista ut nått men som sagt, det får bli en annan dag. Nu ska jag hoppa i sängen för är jätte trött.


4 Februari, 2011

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Blir matteplugg i stort sett hela dagen förutom mellan 10-12 då jag har en föreläsning i ett annat ämne. Tänkte stanna kvar i skolan till 17.00 idag och få klar matten. Trots att jag pluggade 4 timmar igår så har jag fortfarande en hel del kvar. 

CV är så svårt att skriva

Har pluggat hela dagen och för tillfället håller jag på att skriva ett CV. Tycker det är så svårt att skriva en personbeskrivning. Det är mycket lättare att få det förklarat av någon annan om hur man är som person. Försöker dra ur några ord ur älsklingen men det går inte så bra, han säger bara saker som inte är speciellt lämpliga att skriva i ett CV.

Imorgon blir det studier hela dagen också så det blir låg upptadering då med.


Inflygning till LAX

Den här inflygningen kommer vi förhoppningsvis göra om två månader till LAX. Vi landar på natten så vi kommer se hela L.A. upplyst.


Pyssel

Oj jag har så himla mycket jag vill visa. Fick hem mina beställda kläder från asos igår och idag kom mitt paket med scrapbooksaker. Tänkte visa er pysslet först så får det andra komma imorgon.





Det här är inte roligt

Sitter och nöter tal efter tal, har pluggat i 2 timmar nu. Visst det är kanske inte så mycket men det tär på huvudet att sitta och räkna avancerad matte i timmar. Ska sitta hela dagen imorgon också för att komma ikapp. Tentan är på tisdag och jag ska vara väl förberedd inför den.


Dags för sängen

Nu blir det sängen för min del, är helt slut och har en lång dag imorgon också. Slutar dock 15.00 men sen blir det bara hem och plugga hela kvällen. Har som sagt en hel del att ta igen.

Ska även ringa läkaren imorgon och försöka få en tid så hon får kolla på min armbåge. Har haft så ont i flera dagar nu så det är dags att kolla upp det. Både mamma och Krippe tror att jag har vätska i armbågen. Än så länge är det inte svullet men det kan bli ju mer jag anstränger den. Den knakar varje gång jag gör armhävningar. Den har gjort det länge men har aldrig fått ont i den. Försökte läsa lite om det igår och det stod även att det kan ha ett samband med ryggraden. Har ju ont i ryggen lite då och då så det vore skönt att få ett svar på om det är ryggen som knasar eller om jag har "tennisarm". Förhoppningsvis är det ingenting av det.

                 

Stress och långa dagar

Hallå!
Hur har er dag varit? Min har inte varit fullt så underbar. Mamma kom upp och knackade på dörren 06.45 och frågade om inte vi skulle gå upp eftersom både jag och Krippe började kl 08.00 idag. Vi skulle med bussen 06.50 så den missade vi, men vi fick ändå hoppa upp ur sängen och försöka hinna med nästa buss som går 15 min senare. Vi klädde på oss och fixade oss på 10 min sen sprang vi till bussen och fick springa hela vägen och det är inte speciellt roligt när man är nyvaken. Det var min morgon det.
Förmiddagslektionerna gick helt okej, hade 4 timmars matte så det tröttade ut hjärnan rejält för på eftermiddagen kunde jag knappt tänka. Att mornar kan förstöra en hel dag är sjukt. Gick iallafall i skolan till 17.00 så har i stort sett precis kommit hem och ätit middag.

RSS 2.0