Mina mumsiga donuts

Mina goda donuts är nu klara, det tog sin lilla tid men det är det värt för dem är grymt goda. Chokladen är inte riktigt stel än så därför ser de lite glansiga ut.




Nu ska jag hoppa in i duschen och köra en kroppsskrubb, sen blir det ansiktsmask.


Valborg

Valborg idag och det ska ju firas, själv blir det middag med alla mina vänner vilket kommer bli hur mysigt som helst men innan det står det en hel del på schemat. Ska bl.a. baka munkar igen och sen blir det även en kroppsskrubb och ansiktsmask.


My new clothes

De nya kläderna som jag beställde från Bubbleroom. Lite skrynkliga men det är lätt att fixa...


Nu har det kommit

Fick nyss min sms avisering om att mitt paket har kommit så nu ska jag springa ner till vinn hos tompa och hämta ut det. Visar sakerna sen när jag kommer hem igen...

Puss sålänge

Vill ha mitt paket

Godmorgon!
Vilket dystert väder vi har, vill helst inte kliva utanför dörren idag. Men hoppas på att mitt pakeket med kläder kommer idag. Det ska komma senast imorgon men spårade upp det lite och den är sorterad i Stockholm nu så det borde komma idag om jag inte räknat fel. Älskar att köpa kläder på internet med hatar att vänta på paketet.

Drömde förresten en hemsk dröm. Jag fyller ju 20 om någon månad och jag drömde att alla mina kompisar hade glömt bort min födelsedag. Mådde skit när jag vaknade, det var ju bara en dröm men den var hemsk.

Tea time

Nu blir det te dags framför American Pie - the naked mile som visas på tv6. Sen blir det sovdags, lika trött som vanligt.


Ett lyckligt slut

Fick just ett samtal från sötnosen. Han hade glömt mobilen hemma som jag trodde. Angående det på hans jobb så hade det helt enkelt blivit ett missförstånd. Han sa först att han skulle komma och hämta upp mig hemma hos mig för att åka iväg och köpa lite grejer till hans bil men sen så sa jag igår att jag kunde komma till hans jobb eftersom jag inte hade något bättre för mig. Och detta hade han helt glömt bort så han åkte hem till mig och där var ju ingen hemma för jag var ju på hans jobb. Som tur var så fick jag skjuts av pappa och han väntade på mig när jag letade efter Krippe. Så jag slapp sitta där i hundra år för att vänta på bussen. Ett lyckling slut...

Vart håller han hus?

Får inte tag på min sötnos, skulle möta honom på jobbet idag men när jag kom dit så hade han redan åkt. Har försrökt få tag i honom hela dagen, har säkert ringt 20 gånger minst, men får inget svar. Vet inte om jag ska vara irriterad eller orolig. Min irritation börjar förvandlas till oro nu. Han måste ha glömt telefonen hemma eller nått...

Marabou Passion, går inte att sluta äta den

Har ni smakat Marabous nya smak för sommaren? Marabou Passion, den är hur god som helst. Köpte den igår och det gick inte att sluta äta den.


Musikvideo

Läste nyss Veckorevyn som kom i brevlådan tidigare idag. Läste artikeln med Hollywoodspionen om en musikvideo hon medverkat i, men det är inte bara hon som är med utan många andra kändisar som t.ex. några Hollywoodfruar och andra celebreties.


Klippt håret

Nu har jag varit och klippt mig, det blev lugg men vet inte riktigt hur jag passar i det. Måste nog vänja mig lite. Det var iallafall skönt att få bort allt det slitna håret, nu är det mjukt och lent igen. Ska testa lite sommarfrisyrer nu som jag kan ha när jag och älsklingen reser i sommar. Det enda som vi pratar om och tänker på just nu är vår roadtrip. Det ska bli så roligt att se alla länder och bara komma bort till värmen.

Snopen när jag vaknade

Trodde klockan var 11 när jag vaknade men det visade sig att den bara var 9, blev lite snopen. Idag ska jag iallafall klippa mig, har fortfarande inte bestämt mig hur men jag ska surfa runt lite på några frisyrer. Vet inte om jag ska klippa lugg eller inte, om jag verkligen passar i det. Får se om jag vågar. Utöver det så blir det nog lite plugg och självklart en massa bloggande. Får ju passa på när man är ledig...

Nybeställt kläder

Tiden har bara runnit ur timglaset och gått hur fort som helst. Trodde att jag skulle få tid för bloggen men inte förns nu har jag haft tid. Har bl.a. varit i skolan mellan 10.00-15.00, efter det var det bara att röra sig hemmåt för att åka på träning. Sen middag och sen var jag snäll och följde med sötnosen hem till honom för att hämta lite saker. Har hunnit shoppa lite på nätet också, visar plaggen när de har kommit (om 2-4 dagar)...

Kollade även på Svenska Hollywoodfruar, går inte att missa. Älskar verkligen Maria Montazami. Ni har väl inte missat att hon har en blogg, om ni har det så kika in här


Kort sammanfattning av min helg

Blev inget bloggande igår.Kände inte för det helt enkelt. Utgång i fredags, var hur kul som helst, kom även hemsätt skapligt vilket var skönt. Igår hade jag och sötnosen en mysdag. Städade och tvättade hans bil, kanske inte så mysigt men det behövdes. Sen blev det grillat hemma hos mig sen tillbaka till Krippe igen för myskväll. Myste framför tv:n och sen bletdet bastu och sen ännu mer tv.
Idag blev det en snabbis i skärholmen för lite shopping, hittade inget men ska shoppa lite saker på nätet ikväll. Detta var en kort sammanfattning av min helg.

Utgång

Ikväll blir det utgång. Är inte speciellt taggad nu men får hoppas att jag blir det så småning om. Ska börja fixa mig snart men först blir det nog en liten snabb tupplur.

Ska ner mot centrum

Ska snart ner mot centrum och möta upp Fia, ska köpa ett par solglasögon och sen blir det promenad. Vädret var skönt för bara några minuter sen men nu verkar det som att det har börjat dugga lite. Det blir nog en vindjacka, motverkar regnet lite.

Detta ska få ett slut

Nu ska jag sluta vara så deppig, det hela handlar ju om mig och jag måste jobba på att inte ta åt mig så lätt. Kollade på Americas next top model igår och upptäckte att jag känner igen mig i Marjorie



Okej inte riktigt så nervös men hur hon förklarar den sociala accepterandet som vi europeer har. Det är svårt att ta kritik och kritiken äter upp en tillslut för att man inte kan sluta tänka på det. Just detta går jag igenom nu, men detta ska få ett slut. Ska verkligen jobba på att försöka att inte bry mig och ta åt mig så lätt.

Varför jag är så arg och irriterad

Är fortfarande på dåligt humör, har legat och tänkt hela natten och har kommit på vad det är som gör mig så arg och irriterad. Jag hatar att komma i andra hand, det är en sak som jag har varit med om hela livet. Framförallt när det gäller kompisar. Jag är alltid den som får veta saker sist, blir frågad sist om jag ens blir frågad. Om inte så får jag veta det i efterhand och det mår man verkligen bra av eller hur...
Om jag inte får ur mig detta med ord så är det betydligt mycket lättare att skriva det så jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite så nu vet alla hur det ligger till...

Nu rinner vattnet som aldrig förr

Nu är vattnet igång igen. Pappa fixar ;) Ska snart hoppa in i duschen men först blir det lite mat.

Vart tog vattnet vägen?

Skulle precis hoppa in i duschen och upptäckte att vi inte har något vatten. Detta har aldrig hänt förut, undrar om alla andra hus har det? Öm de stängt av vattnet så brukar de alltid förvarna oss med att skicka ett brev men vi har inte fått något så det måste vara något annat fel. Hoppas det går igång snart. 

                                         

Varför vågar jag inte?

Känner att mitt humör bara sjunker och sjunker, måste göra något för att de ska stiga igen men kan inte sluta tänka på saker som gör mig arg. Är så irriterad på mig själv att jag inte vågar ta en konflikt, att jag inte vågar säga vad jag tycker eller asså jag kan säga vad jag tycker men när det gäller något som kan leda till en konflikt så håller jag det hellre inom mig och det äter upp mig tillslut. Vill bara få ur mig allt men det är inte så lätt.


Tur att man inte ska ut i detta väder

Usch vilket väder vi har, tur att man inte ska ut i detta väder idag. Stannar nog inne och hittar på någonting roligt istället. Finns säkert någon rolig film man kan se. Mamma är hemma och är sjuk så då få man lite sällskap.

Nu när jag är ledig så har jag blivit så sugen på att pyssla. Satt och gjorde ett armband i förrgår av ett gammalt halsband. Idag kanske det blir något sådant igen. Mamma vill även ha en önskelista till min 20 årsdag som knappar in på mig. Det är förvisso 1½ månad kvar men det är aldrig förtidigt men en önskelista. Enda problemet är att jag inte vet vad jag önskar mig...


Äntligen fick jag tag på dem

Har precis kammat hem skorna som jag har tjatat om, de kommer inte förns vecka 22 men det är värt att vänta. Älskar dem.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova ett tag till.


De kan inte vara allt än snygga, eller hur?

Alternativ för er som vill göra en förändring

Detta är ett alternativ för er som inte vill måla om eller tapetresa men ändå vill fräscha upp rummet lite. Detta är wallstickers som man bara fäster på väggen. Lätt att sätta upp, lätt att ta ner.

Born to be wild Gerbera

Ranka 15

Just dessa kostar fr. 325:-, 420:-, 625:- (fr.h.) finns att köpa här


Jag skulle ju inte

Skulle egentligen inte shoppa i stan men självklart blev det något ändå. Hittade en klänning på H&M som jag kammade hem för bara 100 kr. Sen hittade jag även ett par snygga glasögon men pengarna räckte inte till det så de får jag helt enkelt köpa på fredag då lönen kommer. Vill ha ett par som är mörka, lindrar mer mot solen än de jag har nu.

Nu ska jag ner och ta en kopp te och en donut, sen ska jag förbi biblioteket och hämta ut en bok.


Dags att börja dra sig in mot stan

Nu ska jag springa iväg till bussen för att möta upp Fia, vi ska in till stan och kolla på en massa saker. Innan jag åker ska jag försöka få i mig lite yoghurt och en banan.

Ha en bra dag!

Besviken

Var uppe redan vid 06.00 imorse för att se om mina skor fanns inne, och de gjorde dem men inte i min storlek. Blev lite besviken faktiskt. Vet inte om min storlek fanns från början när de kom in eller om de verkligen tog slut så fort. Imorgon ska jag upp samma tid för att se om dem finns. Så populära kan de inte vara tycker jag. Hatar att ha samma storlek som alla andra, skulle vara så skönt att ha någon storlek mindre eller större så att skor inte tar slut så fort.

Upp med tuppen imorgon

Mina donuts blev jätte goda, det tog sin lilla tid att göra dem men det var det värt. Imorgon ska jag upp med tuppen för ett par skor, ja ni hörde rätt.. ETT PAR SKOR. det är ämligen så att dessa skor är väldigt populära på H&M och tar slut på en gång när de kommit in. Men har hört att dessa skor läggs in på morgonkvisten så då får man offra sig lite. Låter lite desperat men älskar dessa skor...


Måste komma ut

Snart kommer pappa hem och då ska jag tvinga med honom och handla. Vill baka donuts och vi har inte alla ingredienser hemma så måste handla lite. Även skönt att komma ut lite, har suttit inne hela dagen.

Imorgon blir det stan med min vännina Fia, det blir inte så mycket shopping eftersom jag inte har några pengar men det blir lite skön promenad i storstaden istället. Självklart kommer vi kolla på kläder men inget köpande. Det är svårt för man lyckas alltid hitta något när man inte har några pengar.


Måste komma ut

Snart kommer pappa hem och då ska jag tvinga med honom och handla. Vill baka donuts och vi har inte alla ingredienser hemma så måste handla lite. Även skönt att komma ut lite, har suttit inne hela dagen.

Imorgon blir det stan med min vännina Fia, det blir inte så mycket shopping eftersom jag inte har några pengar men det blir lite skön promenad i storstaden istället. Självklart kommer vi kolla på kläder men inget köpande. Det är svårt för man lyckas alltid hitta något när man inte har några pengar.


Jag är rastlös

Dags för lite lunch, det blir pasta med kyckling. Är så rastlös nu så jag vet inte vad, måste göra någonting. Tror jag ska ställa mig och baka lite efter lunchen. Kanske bakar brownie eller sockerkaka, beror på vad som finns hemma.


Städ- och planeringsdag

Godmorgon. Har varit vaken sen en timme tillbaka, det är skönt att vara uppe tidigt men väldigt långtråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tänkte ha en städdag idag, få bort alla mina papper i rummet och sätta in i pärmar och slänga det som ska bort. Sen blir det en planeringsdag också, ska skriva en lista på allt som ska köpas till min och sötnosens roadtrip. Längtar som tusan.


Alla vårtecken

Har precis lagt undan vinterjackan och tagit fram alla mina vårjackor. Vilken härlig känsla det var, nu är det äntligen vår. Kappan fick fortfarande vara kvar ifall det blir ett bakslag men den tjocka vinterjackan kan man säga hej då till, tills det är dags att ta fram den igen i höst.

Körde nercabbat en bit på vägen hem idag, lite kallt var det men det var det värt. Att ta fram sötnosens bil är ännu ett vårtecken.

Sen får vi inte glömma alla blommor som poppat upp lite här och var. Åh vad jag älskar det. Efter denna långa vinter är vi värda lite sol och värme.



Hemma från dalarna

Hemma igen från Dalarna. Den härligaste helgen jag har haft på länge. Man kopplar verkligen bort allt. Här hemma kan jag inte gå någonstans utan min mobiltelefon men så fort jag är där uppe så bryr jag mig inte om den. Har kopplat av så mycket när vi var där uppe, känner mig ren inombords. Det är svårt att förklara hur man känner, men det är typ som att man inte duschat inombors på länge och efter den här helgen så känner man sig fräsch igen. Vad djup jag blev men vet inte hur jag ska förklara det. En stor börda har släppts från mina axlar.


Upp till dalarna

Vilket härligt väder vi har, det regnar och snöar. Mysigt att man ska ut i det här vädret snart. Det får helt enkelt bli paraply. Är absolut inte laddad för min omtenta, kommer verkligen inte klara den. Försöker intala mig själv att jag kommer klara den och då mår man lite bättre av det men det är bara för stunden.

I helgen kommer det dessvärre inte bli något bloggande, åker upp till dalarna och där finns ingen kommunikation. Förutom telefoner och tv. Det är riktiga landet där och det är väldigt skönt att koppla bort allt och bara finna sig själv och få koppla av.


Det här mysiga huset ska vi till, älsklingens bil finns även med på ett hörn

Fräsch

Färdigduschad och fräsch, har även packat också. Nu blir det snart sängen, ska ner och dricka lite och se vad som går på tv först.


Dags för en paus

Jag spyr snart på mina glosor. Har lärt mig många men det känns som det är en hel del kvar. Glosor är inte min starka sida och det kommer det aldrig att bli. Önskade verkligen att jag var snabblärd.

Tänkte hoppa in i duschen nu, ta en liten paus från pluggandet. Sen behöver jag packa för imorgon åker jag och älsklingen upp till dalarna. Ska äntligen hämta älsklingens bil som har varit avställd för vintern. Ska bli mysigt att komma iväg också.

Råplugg in i det sista

Sitter och pluggar järnet för morgondagens omtenta, det går väl sådär men orkar inte plugga så mycket. Är helt slut i huvudet. Ska göra mitt bästa och hoppas verkligen på att jag klarar det.

Lämnade även in arkitektprovet idag, det var lite nervöst att lämna in det men nu är det gjort. Belönade mig själv med en klass på hemvägen. Tycker egentligen inte om att äta glass själv, har inte ni kännt någon gång som att alla stirrar på dig när du äter glass, choklad eller något liknande? Hur det bedömer hur du äter. Det kanske bara är jag men jag tänker på det varje gång jag äter något själv.


Bara lite kvar innan sängen

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Har fortfarande lite som ska göras innan jag somnar men ska göra så mycket jag orkar.

Imorgon är det skola mellan 11-13 sen blir det järnet hem och plugga till omtentan på fredag. Om jag ska vara ärlig så tror jag att det kommer gå åt fanders denna gång med. Är väldigt dålig på att lära mig glosor och tentan handlar om det.

Nu är jag äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med arkitektprovet. Det har varit kul att göra det men det är ändå skönt att det äntligen är klart.

Sitter och kollar på Anna Anka söker assistent för tillfället, håller nästan på att garva ihjäl. Hon är så patetisk tycker jag. Det är klart att man kanske har höga krav på en assistent men hennes krav blir bara för mycket.


Blommor ska det vara


Alla dessa kommer från Haléns

Dags för mig att leka konstnär

Nu är det dags för mig att leka konstnär, får se hur det går men vi håller tummarna på att resultatet blir bra.

Tror vi somnade runt 10 igår av ren utmattning, förstår inte riktigt varför jag är så trött nu. Huvudet känns som det väger 1 ton.


Dagen gick inte som den skulle

Dagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat. Skulle leka konstnär till arkitektprovet och upptäckte att vi inte hade några akrylfärgen hemma så jag och pappa var tvugna att åka och köpa det. När jag kom hem var klockan runt halv 8 och runt åtta skulla jag hämta sötnosen från jobbet. Men kom inte därifrån förns vid 9. Nu är jag hemma men det är ingen idé att börja måla nu så jag får gå upp rätt skapligt imorgon istället, då jag egentligen ville sova ut eftersom jag är ledig. Men men, detta måste göras.

Nu ska jag iallafall dricka lite te och kolla på tv, sen blir det sängen för är bra trött nu.

Lite smått stressad nu

Godmorgon!
Tänkte att jag skulle hinna blogga lite innan jag ska iväg till skolan men det sket sig lite. Hinner med ett snabbt inlägg nu bara. Skola mellan 13-15 sen blir det gärnet hem. Ska förbi biblioteket och lämna in några böcker på hemvägen också.

Känner mig lite smått stressad. Har en tenta att plugga till som är på fredag, ska öven hinna göra klart arkitektprovet. Har bara gjort en sak av tre och den ska in på torsdag.

Nu ska jag kila iväg till skolan.

Saker jag "behöver" innan semestern

Har lite saker som jag vill inköpa innan jag åker iväg på semester. Hoppas bara att alla pengar räcker. Känner att jag måste börja snåla lite nu när tiden börjar dra ihop sig. Men de sakerna som jag ska försöka köpa är:

Jeansshorts
Transparant tröja
Sweet little lies
- Lauren conrads andra bok, har läst den första (L.A candy) och den var helt underbar
Blommig tröja/klänning

Detta är de som står högst på listan, sen kommer det säkert bli fler under tidens gång. Men som sagt, måste hålla mig till en liten budget för att kunna göra så mycket som möjligt på semestern.

 

Kommer bli godkänd

Dagen har varit mycket bättre än igår, till en början var jag fortfarande irriterad men under dagen försvann det. Har rättat min tenta och det kommer bli godkänt så det är jag väldigt nöjd med. Senare ikväll blir det även träning, då kommer den sista irritationen ut. Då ska jag träna ur mig all ilska, det har funkat förut så det borde göra det igen.

Nu ska jag ägna mig åt det sista på min uppsats som ska in imorgon. Måste skriva ihop 200 ord till då jag missförstått hur många ord den ska innehålla.


Hoppas morgondagen blir bättre

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara mysa framför tv:n, orkar inte tänka på något mer nu. Hoppas morgondagen blir bättre. Har skola mellan 10-12 sen blir det lite plugg.

Godnatt

Hemsk dag

Dagen har varit hemsk idag, är så sjukt irriterad på allt och alla. Vill bara dra ut alla tankar och börja om på nytt. Jag hatar att vara den som ojjar sig om saker och känner sig osäker. Jag håller verkligen allt inom mig och bygger upp allt tills det går ut på någon annan. Ibland önskar jag bara att man kunde byta liv med någon. Om man får välja vem som helst och bara leva det livet så skulle jag absolut välja någon som älskar sitt liv, vad de håller på med, vilka de lever med, inte bry sig om allt som händer och bara bli omtyckt för den man är. Jag skulle inte säga att jag inte älskar mitt liv men ibland känns allt så meningslöst. Visst dem kanske inte har det så bra hela tiden men det skulle ändå kännas så mycket bättre. Att få jobba med det man vill och slippa bekymra sig över vilken utbildning man ska välja, man vet inte ens om man kommer in.

Jag har ju stora planer på att bli arkitekt men för mig känns det nästan omöjligt att komma in. Jag har varken rätt intagningspoäng och inte heller rätt poäng på högskoleprovet. Enda chansen för mig att komma in är via arkitektprovet och det vet man ju inte hur de bedömer. Man kämpar och kämpar men ändå kommer man ingen vart. Önskar man kunde få allt serverat på silverfat.

Söka utbildningar

Nu är jag hemma igen, var förbi en sväng på Ikea också då familjen skulle köpa lite saker. Man tackar ju inte nej till ett besök på Ikea, speciellt inte när man är intresserad av inredning.

Nu ska jag sätta mig och söka utbildningar till hösten. Får ångest bara jag tänker på det. Vill verkligen gå någonting som jag verkligen kommer brinna för. Får se hur det går med sökningen. Det är trots allt en vecka kvar.

Sorry

Förlåt för igår men hade verkligen ingen tid att få in ett inlägg här. Jag jobbade mellan 09-15 sen var det bara järnet hem för att fira sötnosen men släkt och vänner. Det var helmysigt. Nu ska jag iväg på ett möte på jobbet men Sen är jag ledig. Ska plugga lite senare men först ska jag njuta lite av ledigheten.

Skönt att ha den avklarad

Känns skönt att ha tentan avklarad nu, känner mig nöjd. Nu ska jag bara skriva klart några arbeten som ska in på måndag sen är det helg.

Här är skjortklänningen som jag köpte igår. Vad heter det egentligen? en lång skjorta kanske? eller tunika?

 
                                          Lindex 199:-

Läggdags

Nej nu är det dags för lite sömn, först ska jag läsa lite bloggar men sen blir det sängen. Måste vara utvilad inför morgondagen.


Lägger upp bilder på kläderna imorgon.

Kom hem med lite saker

Hemma från stan igen, kom hem vid 15:00 men har pluggat tills nu. Ät jätte trött, nu känner jag att jag har varit uppe sedan 06.00. Huvudet håller nästan på att sprängas. Det var nästan en pina att shoppa, både jag och Fia gick bara förbi kläderna. Men vi hittade lite saker iallafall. Jag kom hem med ett par jeansleggins och en skjort klänning eller vad det nu heter.

Kanske kommer in bilder senare, beror på hur trött jag är.


Är jätte nervös inför morgondagen

Just nu är jag jätte nervös inför morgondagens tenta. Sitter och pluggar för fulla muggar. Kan inte fatta att jag inte är trött då jag har varit uppe sedan 06.00. Jag var snäll och skjutsade pappa och älsklingen till jobbet imorse eftersom pappa inte skulle ha bilen till jobbet.

Ska fortsätta med mina studier nu, tycker att det är lättast att plugga på morgonen och kvällen då det är hyfsat lugnt hemma. Senare idag ska jag in till stan med Fia. Lite shopping blir det. Den blir det hem till studierna igen. Tänker inte torska på denna tenta.


Guess what this is?

Kan du gissa vad detta är?



Det avslöjas lite p.g.a namnet. Det är en tårta. Jag tycker inte om tårta men även fast jag inte gillar tårta så skulle jag skulle köpa denna ändå, utan tvekan. Vilket jobb att göra den.


Grattis älskling

GRATTIS ÄLSKLING <3

Min lilla sötnos fyller 20 idag så det måste firas. Äntligen får jag ge honom min present som har varit planerad i månader. Jag gillar att vara ute i god tid.


Ska dra mig mot min älskling

Dags att packa väskan och åka mot sötnosen. Imorgon fyller han 20 år så de ska vi fira. Blir nog en mysig middag framåt kvällen. Längtar efter att få ge honom min present, hoppas verkligen att han gillar den.



Skönt att lägga det åt sidan

Det var skönt att komma ut och lägga pluggandet åt sidan ett tag. Inte för att jag har pluggat ihjäl mig men det är alltid skönt att lämna det åt sidan. Käkade lunch med pappa och syrran i Södertälje, efter det blev det lite shopping. Köpte inget men var bra sugen.

Nu ska jag ge mig på pluggandet igen. Har gått och varit nervös hela dagen idag. Vet inte varför för jag har inte direkt någt att vara nervös för idag. Kanke är provnerverna som har satt igång även fast provet inte är förns på fredag :/

Nyslingad

Nu har jag precis slingat håret. Känns skönt att ha blonda slingor igen, tycker det är finare än att ha hela håret färgat. Eller finare och finare, det ser mer livat ut med olika nyanser.

Ska snart ner och göra en kopp te, jag och sötnosen lär ju hoppa i säng tidigt idag eftersom han ska upp klockan 05:00 imorgon för sitt nya jobb. Tycker nästan synd om han, men tycker att det är skönt att börja tidigt för då får man en ledig kväll.

Själv ska jag och syster förbi pappa imorgon och luncha med honom. Ska bli skönt att komma ifrån studierna lite, hoppas bara på lite bättre väder än vad det har varit idag. Håller tummarna för lite sol.

Fullt upp igår

Hade fullt upp hela dagen igår. Åkte hemifrån runt 11.00 och kom hem 23.30. Först jobbade jag från 11-20, efter det lovade jag att hämta upp familjen hos min kusin eftersom hon fyller år, de hade varit där och firat henne. Blev kvar där några timmar. När jag väl kom hem så var det bara att packa väskan och åka till sötnosen. Tur var väl det att jag fick låna bilen. Efter det somnade jag nästan på en gång.

Idag blir det en massa plugg som står högst upp på schemat. Tenta på fredag och jag är inte alls redo. Den här veckan blir det plugga gärnet.

Glad Påsk

Är helt slut, det var en pina att gå upp imorse. Kändes som att jag bara hade sovit i 2 timmar när klockan ringde. Dagen på jobbet har varit jobbig ioch med att jag har varit trött.

Middagen hemma hos Krippes mamma igår var jättmysig, vi fick potatisgratäng med entricote och till det var det sparris och grönsallad. Vi kunde knappt gå efter för att vi var så mätta. Prövade även en ny sak, mumma. Har aldrig riktigt vågat pröva det men igår var det dags. Det var ändå inte så äckligt som alla säger. Det smakade som kavring fast konsistensen var som en smet. Käkade inte så mycket men det jag åt räckte. Det satt sig upp i halsen efter ett tag.

Ikväll blir det inte så mycket tid vid datorn. Ska sova och sitta vid tv:n och sen sova ännu mer. Men jag önskar er en GLAD PÅSK

                               

Långfredag

Har precis kommit ur duschen. Det är hur skönt väder som helst ute, jag och älsklingen satt ute och drack vårat morgon te på trappan. Det var lite kallt när det blåste men annars var det jätte skönt.
Lite senare idag ska vill till sötnosens mamma och äta middag, innan dess ska vi nog bara ta de lugnt. Får se om jag pluggar eller ej, tycker allt att man kan ha en ledig dag nu när det är långfredag.


Sovdags

Nu blir det sängen för mig och älsklingen. Imorgon (idag?) blir det mera plugg och sen ska vi hem till Krippes mamma på middag.

Godnatt på er!


Den omtalade studentklänningen

Det är synd att jag tog studenten förra året, men om jag skulle ta studenten i år så skulle jag ha denna klänning, utan tvekan. Den är lite dyr men man tar bara studenten en gång så då kan man lika gärna lägga ner lite extra pengar på klänningen tycker jag. Den kostar 1395 :- och kommer från Nelly


1:a April

Idag är det 1:a April och då får man luras. Någon som har blivit lurad än?


Åker hem snart

Ska snart bege mig hemmåt då Krippe ska förbi sitt nya jobb. Ska sätta mig med plugget direkt när jag kommer hem så jag passar på att blogga här. Lite senare kommer ett inlägg om en perfekt studetklänning, för er som fortfarande är på jakt efter en studentklänning, missa inte inlägget.

RSS 2.0