Ensamma hemma

Ensamma hemma hos sötnosen. Allt känns så tomt men det är väldigt skönt. Huset känns som sitt egna och man kan göra precis vad man vill, när man vill. Har precis kommit ur duschen, ska snart kolla på det nya How I met your Mother avsnittet och dricka en kopp te. Kanske tar fram plugget lite också för att lära mig lite mer men vi får se hur det blir med det.

Rösta på min bikini

Jag vet att du tycker att den är snygg, se dig själv på stranden med denna bikini. Rösta längre ner ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Dags för plugg

Nu ska jag börja med allt pluggande. Ser inte fram emot det men det är något som måste göras. Om jag börjar i tid så behöver jag inte stressa ihjäl mig mot slutet och det är en fördel. Älsklingen åkte precis till jobbet så nu är jag ensam, vilket är skönt då jag ska plugga. Annars skulle jag aldrig komma igång.

Duschen, te och TV

Nu blir det duschen, sen blir det slapp framför TV:n med sötnosen och en stor kopp te. Imorgon är en ny dag och då jävlar ska jag plugga. Måste verkligen få arslet ur vagnen och ta tag i det. Får ta nya tag...

Alla mina "jag ska bara"

Såhär låter det alltid när jag ska sätta mig och plugga:
Jag ska bara äta lite först
Jag ska bara duscha
Jag ska bara läsa klart tidningen
Jag ska bara städa rummet
Jag ska bara skriva ut en sak
Jag ska bara blogga

Jag måste verkligen få hjälp med att plugga, jag tycker till och med det är roligare att städa rummet än att plugga och det är riktigt illa. Hjälp mig någon!

Tänker alltid "Beach 2010"

Sitter och kollar på Alice i underlandet med älskligen, så bra tyckte jag den filmen var.
Under dagen har jag inte hunnit gjort så mycket. Mötte ju upp älsklingen i stan och efter det slappade vi bara. Sen var det dags för mig att träna. Idag var det jobbigt. Kände mig så seg i kroppen så det gjorde det extra jobbigt. Ett tag där ville jag bara sluta och åka hem men när jag känner så tänker jag alltid "Beach 2010". Det får mig att fortsätta kämpa. Vem vill inte se snygg ut på stranden?

Nu ska jag fortsätta se på filmen. Ha en mysig kväll, hoppas det har varit en bra start på den nya veckan.

Hämta upp älsklingen

Nu ska jag in till stan och möta upp älsklingen. Han kommer med 12:15 tåget så tiden böjar bli knapp. Trodde jag skulle få tid att lägga upp dagens outfit men det hann jag ju inte. Måste dra till bussen nu. Hörs senare


Cool lampa som man kan göra själv

Har suttit med arkitekprovet i 2 timmar nu och har inte ens hunnit klart med en uppgift och jag ska göra tre. Jag har två veckor till på mig men ska hinna plugga till min tenta också.

Mitt uppe i allt skissande hittade jag en blogg som tog upp hur man gör en grymt cool lampa. Såhär blir resultatet :



Den var inte så svår att göra heller. Hon beskrev det såhär:
* Man tar en pilatesboll, uppblåst såklart (går nog lika bra med en ballong)
* Lägger en rulle papperssnöre i en hink med tapetklister
* Sen virar man snöret slumpmässigt runt bollen
* Lämna ett hål högst upp
* Torka ca 1 dygn
* Ta ur luften ur bollen och lirka ur den ur lampan, då går den att återanvända

Detta måste jag pröva, älskar att pyssla och detta kan man ju verkligen få användning av. Pussel och inredning, det är min stil det


Spakväll?

Alice i underlandet var skitbra. Tror det är den bästa 3D filmen jag sett, så bra gjord. Men vem gillar inte Alice i underlandet egentligen? Det är ju nästan svensk kultur, alla har ju sett den, stora som små.

                       

Funderar på att ha en liten spadag med fotpeeling och ansiktsmask. Vore en skön avkoppling. Får se hur det blir med det.




Alice i underlandet

Ny dag och söndag. Om några timmar ska jag och mamma på bio och se Alice i underlandet. Både jag och mamma vill se den men varken pappa eller älsklingen vill se den så då passar det perfekt jag och mamma går tillsammans. Tror vi skulle ta den som går vid 3. Det är rätt skönt att gå tidigt för då får man lite kväll också.



Nu ska jag börja städa rummet, har stora dammvippor under sängen så det börjar bli dags.

Earth Hour slut

Nu är Earth Hour timmen slut, det är rätt så mysigt ändå när man tänder en massa ljus. Satt och kollade på körslaget med la familja.

Håret är nu färgat, kan inte direkt säga att det blev den färgen som stod på förpackningen men är nöjd ändå. Men jag måste nog slinga det lite blondare om några dagar ändå. Vill ha det lite ljusare.

Dags att färga håret igen

Ska färga håret om en liten stund. Har en sådan extrem utväxt så det är nog dags för det. Tänkte pröva Garniers 10 minuters hårfärg. Har varit lite skeptiskt till den tidigare men om man inte har prövat den så kan man egentligen inte klanka ner på den. Så jag får helt enkelt testa den. Hoppas det bara inte blir lika misslyckat som sist om ni kommer ihåg min tragedi. Ni kan läsa om den här annars.



Ensam hela helgen

Kvällen igår blev inte lika lyckad som jag och Fia hade förväntat oss. Men jag fick en hel dag med min bästa vän och det var hur kul som helst.

Älsklingen är påväg till till Jocke i Borlänge så jag är ensam hela helgen. Lite tråkigt eftersom det är min lediga helg men jag får helt enkelt spendera helgen med familjen. Det blir mysigt, har inte varit hemma så mycket på den senaste tiden.


Vill börja fixa oss

Sitter här med min kära vän Fia, vi vill börja fixa oss inför kvällen men klockan är inte så mycket än. Det blir lite väl tidigt att fixa sig nu när vi inte ska åka förns 22.00

Vi ska kolla lite på Håkans bar och sen blir det lite Let´s dance. Det är ju final idag...

Åh måste ha denna

Jag MÅSTE ha den här klänningen. Kärlek vid första ögonkastet. Självklart har man inte pengar till att köpa den. Hoppas på att den finns kvar till min födelsedag så jag kan önska mig den ^^


Har blivit en morgonmänniska

Det blev en tidigt morgon idag trots att jag är ledig. Älsklingen skulle till jobbet vid 10 så jag gick upp med honom, kunde ändå inte sova längre. Jag har blivit en morgonmänniska. När jag har ställt klockan och ska gå upp så är jag jätte trött när klockan ringer, när jag inte ställt klockan då vaknar jag ungefär samma tid som när jag skulle ställt klockan. Min hjärna är som en levande väckarklocka.

Har precis städat upp lite i rummet, håller även på att tvätta lite. Dammsuger gör jag imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen...

Mys framför tv:n

Nu ska jag stänga av datorn och bara ta det lugnt frmför tv:n med älsklingen. Har precis gjort oss en varsin kopp te så nu är det bara för oss att välja tv kanal. Går inte så mycket bra på torsdagskvällar men någonting ska vi nog hitta.

Godnatt

Deklarera

Timmarna bara flyger iväg och ändå har jag inte gjort någonting. Fick min deklaration idag så tänkte deklarera lite nu. Det tar bara några sekunder då jag gör det på internet. Var jätterädd att jag skulle bli tvungen att betala skatt eftersom jag tyckt att de dragit så lite skatt på min lön, men som tur så slapp jag det. Istället så kommer jag få pengar för att jag betalat för mycket. Konstigt tycker jag men det är alltid bonus med lite extra pengar.


Mycket mer än jag trodde

Har precis målat naglarna, man vill ju vara snygg till utgången imorgon. Det var ett tag sen jag målade mina naglar, eftersom jag inte får ha det på jobbet så orkar jag inte måla dem för att ta bort det igen efter några dagar.

Har haft en lärorik dag i skolan idag också, vi gick igenom allt som ska komma på tentan som jag har om två veckor. Trodde inte det skulle vara så mycket men det är bara att lägga i en annan växel för att hinna med.

Ingen träningsvärk här inte

Hemma igen från träningen, ville inte ta ut mig helt efterom jag inte vill ha träningsvärk på fredag då jag ska ut. men det var ändå jobbigt, är så trött i huvudet så jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Men ska få i mig en kopp te innan det hade jag tänkt. Sen blir det sängen till något bra tv program.

Roadtrip genom Europa

Jag och Krippe har suttit och planerat vår resa hela morgonen och jag tänkte visa er hur vi tänker åka. Detta är inte exakt men jag har markerat de ställena jag kommer ihåg som vi kommer stanna på. De ställena jag helst vill till.



Ska försöka blogga så mycket som möjligt från alla destinationer. Någon som vet vad som är smartast... ha med sig ett mobilt internet eller bara köra internet på hotellet/internetcafé? Vore tacksam för svar, vill inte att det ska kosta skjortan.

Följ mig ;)

Blev medlem på bloglovin för några sekunder sedan. Jävligt skönt att slippa komma ihåg alla namn på bloggar som jag vill läsa. Klicka här och följ mig -------->  Följ min blogg med bloglovin 

Heldag med min väninna

Sitter här med min kära vänninna Fia. Har blivit en heldag med henne. Vi började med att mötas upp i Södertälje där hon skulle fixa nytt legitimation, efter det åkte vi hem till mig där vi sitter nu. Har kollat kläder som vi ska ha på oss på fredag då vi ska ut. Dagens dilemma, det ena problemet efter det andra. Man har hittat kläder men då vet man inte vad man ska ha för smycken, när man har hittat smycken så vet man inte vad man ska ha för frisyr. Det kallas I-landsproblem.

Sparandet lönar sig i slutändan

Jag och älsklingen sitter och planerar våran resa till sommaren. Just nu lutar det åt att vi tar bilen ändå, hade planer om att tågluffa men vi går nog tillbaka till roadtrip igen. Men det kan ju ändras igen. Nu får man lite större sug av att spara pengar. Det är jobbigt nu men det lönar sig i slutändan.

                 


In till stan igen

Hemma igen men ska dra in till stan igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu när jag inte har så mycket plugg. Man blir lätt uttråkad. Sötnosen ska in till stan och kolla på lite saker så jag hänger på honom. Ska hålla mig från shoppingen. Kommer gå jätte bra :)

Hörs när jag är hemma igen.

Godnatt på er

Nu är det dags för sängen. Imorgon blir det skola mellan 10-11, känns lite onödigt att åka dit då det tar 3 timmar fram och tillbaka för att bara vara där i en timme. Men lektionen är tydligen viktig så man får väl dra sig dit ändå. Det är rätt skönt att komma upp i tid, då får man lite mer gjort när man väl är hemma sen.

Godnatt

Skynda in i duschen

Har precis kommit hem från en jobbigt träningspass. Det blev cirkelträning idag. Egentligen kom jag hem 19.00 men har ätit middag och så också. Ska strax hoppa in i duschen men är helt j***a slut. Vill bara slänga mig i soffan och mysa.

Nä nu ska jag röra på arslet, Håkans bar har ju börjat nu och ska duscha innan dess för efter Håkans bar blir det ju Svenska Hollywoodfruar och det kan man ju inte missa.



Det är nyttigt för mig

Detta är inte roligt. Att veta att man inte kommer ha så mycket pengar känns verkligen surt. Kom på att en räkning måste betalas också så hela lönen kommer gå åt till räkningen och sötnosens present. Och självklart blir man shoppingsugen nu när det är så fint väder. Vill uppdatera garderoben med en massa vårplagg. Men det kan jag inte nu...
Tror ändå att det kommer gå ganska bra, det är nyttigt för mig att inte shoppa. Det är jobbigt nu i början men när man har vant sig så tror jag suget går ner.


Lever snålt denna månad

Usch vad jag är mätt, är nästan äcklat mätt. Hatar när man är det. Pratade med mamma i telefon för ett tag sen, har inte pratat eller sett henne sen i onsdags. Hon har vart nere i växjö och pluggat och idag har de varit hos farmor på middag. Missade självklart det eftersom jag jobbade. Hörde vilken brak middag de hade ätit, blev lite smått avundsjuk. Ingenting går ju upp emot farmors goda middagar och hennes mumsiga fika. Är lite surt att man inte kunde följt med.

Är även lite småsur eftersom jag kommer få en fjuttlön denna månad. Förra månaden blev det inte så mycket jobb i och med att jag hade en massa annat att göra. Då får man ta smällen den här månaden istället. Hela min lön kommer i stort sett gå åt till sötnosens present. Tänker inte snåla med den för har planerat i månader vad han ska få och då ska inte pengarna få stå ivägen. Vad fult detta låter märker jag nu, men så ligger det till iallafall. Får väl smutta lite på semesterpengarna lite om jag inte klarar mig.


Beställa mat

Nu är jag äntligen klar med uppsatsen och min translation som ska vara inne imorgon. Ska läsa igenom den någon/några gånger till efter fel och sen är den bara att skicka in.

Nu ska jag och sötnosen beställa mat, det blir kebabrulle för oss båda, sen ska vi njuta av den sista kvällen av ledighet.

Skrapa ihop 400 ord.

Ja då var man hemma hos sötnosen igen efter en dag på jobbet. Slutade 16.00 men när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen var det dags för käk. Sitter och skrapar lite på min uppsats som ska vara inne på måndag. Måste skriva ca 400 ord till innan den är klar och har verkligen inte så mycket mer att skriva. Måste brainstorma.

Ikväll händer det nog inte speciellt mycket, kanske ska ta en promenad med Fia och Oliver lite senare om de orkar. Annars blir det nog en till kväll men tv mys vilket inte gör mig någonting alls. Är ganska slut efter jobbet.

Sista Glamourama avsnittet :(

Sista programmet av Glamourama visades idag. Har suttit slaviskt framför tv3PLAY sedan programmet startade. Tycker tjejerna är helsköna, och hade gärna velat sett mer av programmet. Kanske blir en säsong 2, man får ju hoppas iallafall.



Nu ska jag packa väskan inkl. min dator för att bege mig till sötnosen. Hoppar på samma buss hem till honom och han är påväg hem från stan nu. Men innan jag drar ska jag äta lite godis, det är ju trots allt fredag.


Statoils biltvätt

Vilken dag, på vägen hem tänkte pappa att vi skulle tvätta bilen. Men när vi väl stod där inne med bilen i tvätten så gick en propp och de envisades med att starta om den hela tiden men den stannade till varje gång. Pappa är ju elektriker så han visste ju att de skulle bli tvugna att byta propp innan man kunde få igång den igen. Men de envisades ändå men att starta igång den. Tror vi satt där inne i närmare 30 minuter innan de sa att vi skulle få en ny tvätt och komma tillbaka en annan dag.

Jag som skulle plugga, får ta igen det nu istället.

Iväg till Onoff

Nu ska jag iväg med pappa till Onoff och kolla lite grejer till köket. Bl.a försöka hitta en tekokare, vår gick sönder för några dagar sen och ni vet ju vilken stordrickare av te jag är. Gångra det med 4 så kan ni ju räkna ut att hela familjen älskar te.
Ska försöka hitta ett minneskort till min telefon också som inte är alltför dyrt, men de brukar inte vara så dyra så det är nog ingen fara.


Uppsatsskrivning på G

Uppsatsskrivning på G, men det får nog bli imorgon. Just nu sitter jag bara och samlar en massa fakta.

Har det jättekallt här hemma. Sitter och fryser, känner att jag måste värma mig med en kopp te snart och en varm filt. Men då skulle jag nog somna. Måste försöka hålla mig vaken tills jag ska hem till söntnosen. Han jobbar till 8. Efter det får jag sova.


Träningsdags

Nu är det dags att göra sig iordning för träning igen. Blir ett svettis pass igen, dock lite tuffare än det jag var på i måndags. Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen. Känner redan att kilorna rasar...... inte riktigt men jag mår mycket bättre.

See you later, aligator!

Jag har vunnit.....igen!

När jag kom hem låg ett stort paket från Lóreal i brevlådan, och det var till mig. Tänka sig, jag har tydligen vunnit en tävling som jag var med i för någon månad sen. Detta kanske låter helt sjukt men jag brukar aldrig vinna när jag är med i tävlingar. Men inom loppet av ett år så har jag vunnit två tävlingar. Turen har troligen vänt. Kanske ska satsa på att köpa en trisslott?

Detta är iallafall vad jag har vunnit



Foundation, Anti-dull skin primer, Ögonskugga, Smoothing resurfacing primer, Läppglans 

Fruktsallad med vitchoklad

Sitter här med en god fruksallad med riven vitchoklad ovanpå. Hur gott som helst, och dessutom jätte enkelt att göra.






Vill även säga Grattis till min bror som blir 22 idag. GRATTIS BRORSAN!




Vad gör man med trasiga ögonskuggor?

Upptäckte nyss att två av mina favorit ögonskuggor har gått sönder. Hatar verkligen sådant. Vad ska man göra? finns det inget sätt att laga dem? kan man kanske göra dem till puderögonskugga och mosa ner hela i en burk? Snälla ge mig tips, vill inte slänga dem, de är ju trots allt mina favoriter.


Ledig dag

Ledig idag men ska försöka ta tag i en massa studier ändå. Sen ska jag åka och shoppa skor. Fin fina skor som jag länge velat ha. Eller iallafall sen jag såg dem för en vecka sen.

Känner mig ganska rastlös så en promenad kanske det blir senare.


Det tog tvärstopp

Nu är jag trött. Har varit hyfsat pigg hela dagen men efter sista lektionen så tog det tvärstopp. Ikväll blir det träning iallafall. Det var ett tag sen sist, närmare 3 veckor sen men nu ska jag och mamma ta tag i det igen. Det blir svettis mellan 19-20 sen blir det järnet hem för att hämta upp sötnosen.
Nu ska jag ta tag i lite studier, eller så ska jag kolla in några shoppingsidor. Har inte riktigt bestämt mig än.

Dags att fira med chips

Nu är jag klaaaaar och jag är inte ens trött. Det var nästan kul att skriva, fast det var det nog bara för att det gick bra. Till en början förstod jag inte riktigt vad jag skulle göra men nu hoppas jag att jag har gjort rätt. Annars har allt varit förgäves. Har ju en månad på mig att ändra detta i och med att vi ska byta uppsatser med varandra och ge konstruktiv kritik. Den går ju alltid att göra bättre.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och äta lite chips. Sen blir det sängen för imorgon är det skola som vanligt.
Godnatt och dröm sött

Duschen på G

Nu är jag äntligen igång och har skrivit 300 ord, ca hälften kvar att skriva och jag har en massa idéer om vad som ska skrivas. Språketär int det bästa än så länge men det fixar jag till i slutet. Huvudsaken är att den blir klar i tid. Nu ska jag ta en liten paus så jag inte tröttnar.
Tänkte hoppa in i duschen för jag fryser som en gris. Det får en att samla tankarna lite och bli lite avslappnad.

Åååååååhhhhh

Jag är verkligen jätte dålig på att komma igång med pluggandet men när jag väl har kommit igång så flyter det på. Har ännu inte börjat med min uppsats, ibland önskar jag bara att man hade den klar sen flera dagar tillbaka men inte när det gäller mig som alltid är ute i sista sekund. Det har varit skönt att bara tänkt på annat än skolan den här helgen men man får ju stå sitt kast när den börjar lida mot sitt slut.

Nej nu måste jag börja skriva på uppsatsen.


Usch, ännu en uppsats

Sötnosen är solig och ska kolla på formel1 hela dagen så jag får helt enkelt ta och plugga. Ska ju torts allt ha skrivit en uppsats till imorgon. Lite senare blir det kanske en tur till Södertälje för lite shopping men det är inte klart ännu.

Härlig lördagkväll

Det här var ju en lagom kul kväll. Jag och krippe hade planerat en bastukväll med våra kompisar men ingen dök upp. Det är så typiskt att ingenting händer de helgerna jag inte jobbar och på dem helgerna jag jobbar så ska det hända jättemycket. Är lite smått irriterad då detta var planerat och alla var med på det. Men men, jag och sötnosen hade det mysigt iallafall.

Planering i massor

Är mitt uppe i att planera min 20 år fest och har kommit på bästa temat. Det är ju trots allt bara tre månader kvar (Igår var det exakt på dagen tre månader), så ni kan ju lista ut när jag fyller år.
Tycker det är kul att planera inför fester, skulle till och med kunna tänkas ha det som yrke. Det är ett av mina stora intressen.
Jag vet att jag kanske är ute i för god tid men jag känner mig trygg i det, hellre ha det planerat flera månader innan än att sitta en vecka innan och vara helt tom i huvudet. På vägen kan man ju komma på en massa saker som man kanske vill tillägga för att få det extra bra. Jag fyller trots all 20 och det är en "viktig ålder".

Så ta upp pennan och brainstorma ni med, prova det är kul.

Pincetten vart är du?

Tiden har bara flugit iväg idag. Har hållt på att säda och gjort en massa andra saker. Kom precis ut duschen. En sak jag dock inte har gjort är hittat min pincett. Den ligger alltid på samma ställe men nu ligger den inte där. Blir så trött när saker bara "försvinner". Aja, tänkte visa min nyinköpta vårjacka så här är den:


Underbaraste tjejen jag vet

Sitter här i min ensamhet och är hur lycklig som helst. Sötisen är och duschar så jag passar på att skriva lite här. Var på promenad med favoriten Fia idag, underbaraste tjejen. Det blev inte mycket till promenad utan vi fastnade i centrum och shoppade istället.
Det blev en vårjacka och ett svart baslinne för mig. Älskar jackan, just nu har de ju 100 kr rabatt på alla jackor och kavajer så jag och Fia tog tillfället i akt och köpte något. Har kollat på jackan ett tag nu och klart man passar på att köpa den när man kan få den för 100 kr billigare, speciellt nu när ekonomin suger.

Lägger upp bilder på den senare.. Puss


Promenaddags

Nu ska jag börja göra mig iordning för en lång promenad. Det är dock ingen sol här men det blir nog skänt ändå. Har städat en hel del nu men det återstår lite till, men sötnosen klarar sig nog själv. Annars kommer jag ju alltid tillbaka och hjälper honom efter promenaden.


Städning i massor

Godmorgon i stugan!
Idag händer det mycket. Ska bl.a. ta en promenad med Fia igen, som jag gjorde igår. Helmysigt, man behöver dagar då man bara är ute i solen och snackar en massa skit.
Sen blir det även en hel del städning, ska hjälpa Krippe och städa hans rum och ska även ta tag i mitt rum hemma. Ni såg ju hur förjävligt det såg ut.
På det ska jag försöka skriva en uppsats, eller komma igång iallafall för imorgon ska jag inte göra något som har med plugget att göra.

Nu är det dags är frukost...

H&M Goes Cute

Är helt förälskad i klänningarna som H&M har fått in på hemsidan. Har tagit fram några av mina favoriter. Har ju länge letat efter blommiga klänningar och äntligen har jag funnit dem. Alla dessa kommer från H&M online shop

     
                  149:-                          199:-                            99:-                          299:-

Mitt ursnygga rum

Jag måste verkligen göra någonting åt mitt rum. Men der får bli senare ikväll eller imorgon för just nu orkar jag inte. Ni kan ju få se vad jag måste ta tag i, och det är en hel del. Fattar igentligen inte hur jag står ut.

 

Världens tråkigaste blogg

Min blogg är nog världens tråkigaste för tillfället. Jag har inget vettigt att skriva än om en massa plugg, men denna blogg har ändå hjälp mig att uttrycka mig på ett annat sätt än vad jag visar "in real person". Det känns skönt att få skriva av sig. Denna vecka har varit ett helvette och nästa vecka kommer inte se bättre ut. Jag känner mig genomstressad och jag har bara lust att skita i allt nu. Hoppa av kursen och bara vara den jag är, komma tillbaka till mitt naturliga Jag. Men jag har lovat mig själv och andra att jag inte ska ge upp så lätt. Det är därför jag mår skit ibland, trots att jag känner mig glad så finns det ändå någonting där som tynger ner mig. 

Det är skönt att det är helg nu, jag ska försöka hinna klart med allt innan helgen så jag bara kan njuta av den och göra saker som jag faktiskt vill göra.

Mycket gjort men ändå mycket kvar :/

Vad mycket jag har fått gjort idag och än är det inte klart. Men jag får verkligen inte in något i huvudet längre. Sitter och läser samma rad om och om igen och då är det dags att sluta plugga. Måste igentligen läsa det för har en del frågor som vi ska diskutera imorgon som handlar om det vi har läst. Men jag kan verkligen inte läsa längre. Har ingen lust att sitta uppe hela natten heller. Jag tror nog att jag läser sidorna imorgon påväg in till skolan. Hoppas bara att jag hinner.

Nu ska jag ner och dricka lite te och äta chokladpudding. Sen blir det Roomservice kl 20.00.


Dusch och sen sova

Nu är det dags för en varm dusch och sen blir det nog sängen. Lite tv tittande blir det nog innan men nu är jag hur trött som helst så jag behöver ett x antal timmars sömn för att orka med morgondagen då det är dags för skola igen.

Fattar inte varför jag är så trött nu för tiden. Det kankse är för att jag tar ut all min energi på studierna. Eller så är det för att jag inte tränat på länge, har hört att man blir trött av att inte träna. Särskillt med tanke på att jag har tränat regelbundet sen jag var 5 och sedan slutat bara sådär. Måste ta tag i träningen igen, jag har ju trots allt ett träningskort men det är så tråkigt att träna själv. Mamma är skadad men hon är snart på fötterna igen så då ser jag fram emot en hel del träning.

Godnatt!


Min Sko

Vill ha dessa skor. Känns så surt att jag ska köpa en studiebok för samma summa pengar. Men studier är viktigare än ett par skor så man får väl tänka åt det hållet istället.



Din Sko 449:-


Kapa uppsatsen

Nu är jag äntligen klar med min bokrecension. Den var egentligen klar redan igår men var tvungen att ta bort en hel del eftersom den skulle vara på 300 ord och inte 500 som jag hade skrivit. Men nu fick jag även tillfälle att läsa igenom den, var så himla trött igår kväll så orkade inte göra någonting alls.

Nu ska jag börja lite smått med andra uppgifter som är tills på torsdag, sen ska jag bara ta det lugnt och vila. Har sovit på något konstigt sätt så har lite ont i nacken.


Solbrillorna på

Nu är det bara att köra med solbrillorna på. Utan tvekan. Det är så härligt väder så man kan intge bli annat än glad. Önskar bara att jag kunde vara ute istället för att sitta inne och plugga. Men plugget kräver sina timmar så jag får stå ut.
ska sätta mig och kolla på en film nu som är regisserad av den bok jag läst och ska ha skrivit en recension till imorgon. Behöver fräscha upp minnet lite så då passar det bra att se filmen. Då kan jag även förstå lite saker bättre också.

                             

Det är skönt att somna till ljud.

Nu är det dags att sova. Är jätte trött så jag kommer nog somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Men ska nog ha tv:n på ett tag ändå. Tycker att det är skönt att somna till ljud, eller tv ljud iallafall.
Imorgon blir det upp tidigt igen för att gå till skolan som är mellan 10-12, sen blir det en massa plugg.

Godnatt!

En kopp te blir det garanterat!

Hemma igen efter en lång dag på jobbet. Men tiden har gått rätt så snabbt ändå. Det var sista 2 timmarna som var lite sega men annars flöt det på. Orkade inte laga någon middag så det blev bara en macka.
Ska snart iväg och hämta sötnosen och sen blir det duschen som gäller. Skulle även behöva plugga men vi får se hur det blir.
En kopp te blir det garanterat lite senare.


Ha en mysig söndagskväll!

En ny dag på jobbet

snart är det dags för en ny dag på jobbet. Idag kände jag verkligen att jag ville få sova ut. Var helt död igår, jag kunde somna vid 10 om jag så ville men det blev runt 12 istället. När jag vaknade för någon halvtimme sen så kände jag vekligen att jag kunde sova en hel dag, vilket jag inte gjort på länge och kommer inte heller att få göra det.
Idag är det jobba mellan 11-19.30 sen ska jag bara hem och slappa.

Nu ska jag och sötnosen gå upp och äta frukost, han är söt och skjutsar mig till jobbet.

Snart dags för käk

Det blev ett snabb besök nere i centrum. Köpte en eyeliner och Amerikanska Elle, har kollat igenom den och fick väldigt mycket insrpiration till min uppsats och även en massa inspiration på olika outfits.

Har en hel del kvar att läsa i min bok men det ska jag inte ta tag i försn efter middagen. Det är snart dags att fixa lite käk men måste bara se klart på The City först.

Snygga skor

Har hittat ett par skit snygga skor som jag verkligen vill ha, men de är lite för dyra för min ekonomi för tillfället. Hatar när det blir så. Dessa kommer från Melba och kostar 599:-

                 


Äntligen får jag igång det

Nu har jag äntligen fått igång det trådlösa internet efter många arga svordomar. Det värsta jag vet är tt internet slutar fungera. Man känner sig nästan handikappad i och med att jag gör allt på internet. Jag pluggar på internet, bloggar på internet, pratar kompisar via internet osv.

Idag måste jag till huddinge bibliotek och lämna lite böcker, solen skiner ju så man får passa på att vara ute. Sen ska jag även förbi centrum och köpa amerikanska Elle till ett skolprojekt. Efter det börjar Fredagsmyset.

Hörs förhoppningsvis lite senare om mitt internet inte krånglar. Ha en mysig fredag!

Modemet har kraschat

Ååh när man äntligen hade tid att sitta vid datorn och blogga i massor så slutar internet att fungera. Vårat modem är tydligen lite för gammalt så vi måste förnya det och det nya modemet kommer inte komma förns på måndag så jag kommer att vara utan internet hela helgen. Vilket betyder att det inte kommer bli så mycket bloggande. Vi har ett trådlöst internet också men tror ni inte det har slutat fungera det med. Pappa fick igång det på sin dator tillslut men på våra andra datorer fungerar det inte alls. Lite konstigt är det, måste at en titt på det där. Ett trådlöst internet ska ju fungera på alla datorer och dessutom överallt.

Sitter hemma hos älsklingen nu så jag ska försöka blogga så mycket jag kan ikväll och förhoppningsvis lite imorgon.


http://www.dexion.org/wp-content/uploads/regimer-och-internet.jpg

Tar nya tag imorgon

Jag har bara vart för mig själv idag. Eller nästan, var på promenad med fia runt 13:00 men efter det har jag bara varit själv. Jag kände att jag behövde vila och bara ta en paus från allt plugg och även från bloggen lite. Jag har inte haft orken att starta upp en dator. Men imorgon är det en ny dag och då ska jag ta nya tag och blogga som aldrig förr. Är ledig hela dagen så jag har all tid i världen att ta tag i en massa saker...

Allt som ska göras inom två veckor

Jag är rätt så tjatig men jag måste bara berätta vad jag ska ha gjort innan de närmaste två veckorna är slut.
- 2 uppsatser
- läst en bok på 300 sidor
- skrivit en bokanalys av boken
- 2 översättningar på olika texter
- läsa en massa sidor och kapitel som förberedelser till lektionerna.
Och på detta ska jag även göra arkitektprovet för att kunna ha en chans att komma in på arkitektskolan. Ni kanske förstår varför det inte blir så många inlägg men jag försöker göra så gott jag kan.

Slappa lilla jag

Har varit lite slapp idag. Skulle ta denna dag till att komma ikapp med lite skolarbete men så blev det ju inte. Eller inte direkt ta ikapp, jag skulle förbereda mig inflr det som ska komma så jag slipper bli så stressad när allt ska in. Ska för en gång skull börja i tid med mina uppsatser så jag slipper sitta dagen innan och stressa ihjäl mig.
Lite ska jag ändå få gjort idag. Måste läsa några kapitel i en bok ikväll för att förbereda mig inför morgondagens lektion.

Min nya klänning

Tänkte visa den nya klänningen som jag köpte igår. Är helt förälskad i den, det är en sådan klänning som man fastnar för direkt och som sitter helt perfekt. Precis som man alltid vill att det ska vara när man provar ett plagg.


Håller mig sysselsatt

Har varit jättetrött hela dagen och det har inte blivit bättre än. Skulle nästan kunna somna nu om jag la mig i sängen men det är lite väl tidigt nu. Försöker fördriva tiden men att hålla mig till olika sysslor hela tiden. Har beställt hem ett par leggins från Nelly, visar dem lite senare och då visar jag även mina nya klänning som jag köpte igår.
Nu ska jag hoppa in i duschen i hopp om att jag blir lite piggare, sen ska jag försöka ta ikapp alla program av Glamourama som jag missat.

Hörs senare med nya och fräscha grejer.


RSS 2.0