Kul slut på dagen

Nu är filmen klar, den ska bara retuchas lite. Jag och Fia körde en egen liten video a´la paradise hotel. Den blev inte klar men det kommer senare. Sjukt kul allt var. Filmen kommer väl upp imorgon tror jag eller inom några dagar. Det beror på om Krippe orkar fixa den imorgon eller ej.

Nu ska jag duscha och sen sova. Imorgon blir det jobb mellan 9-16 och mellan 17-18 ska jag köra ett träningspass med mamma. Imorgon blir det pilates så det ser jag fram emot.

Godnatt!

Bastubadarna 2

Sitter här framför brasan nu. Fia och oliver har precis kommit och snart ska vi hoppa in i bastun. Känns skönt att sitta i värme när det är -14 grader ute. Krippe har fått för sig att vi ska rulla oss i snön men är inte så säker på den saken. Blir nog bara bastu för mig. VI ska försöka spela in en bastubadarna 2. Ni minns väl den första? Om inte, kolla in det här:

                  

Här är vår fina brasa, värmer väldigt skönt framför tv:n

                    

The naked man

Såg några program av How I met your mother igår och kom och tänka på en sak. Det handlade om the naked man.
Killen träffar en tjej och frågar om han kan få låna toaletten eller något sådant. När hon sedan går iväg så klär han av sig naken och väntar på att hon ska komma tillbaka och se honom. Av detta ska tjejen börja garva och sedan slänga sig över honom. Det skulle fungera 2/3 gånger. Det visade sig att det fungerade så nu är bara frågan.

Fungerar det i verkligheten?


Vad tror du? vågar du prova? Det hela handlar om att man bara träffar någon en kväll och sedan aldrig ses igen. Men vem vet, detta kanske kan leda till ett förhållande!

                       

Detta var inte den bästa videoklippet men det fanns ingen som bara visade the naked man teorin. Men ni fattar nog vinkeln

Röda läppar.

Har haft så tråkigt de senaste timmarna så jag började sminka min lillesyster och kollade igenom vad hon hade i sminkväskan. Hittade en massa röda och rosa läppstift/läpplans som jag provade. Har aldrig vågat ha rött läppstift för har inmte riktigt tyckt att jag passat i det men nu var det riktigt snyggt. Kanske vågar mig på det någon gång då vi går ut.

Nu har Krippe precis kommit så nu ska vi hem till honom och se vad alla gör.

http://www.stylehop.com/fashion-blog/wp-content/uploads/2009/08/red_lipstick_how_to.jpg

Blair style

Lite Blair-style sitter inte fel en fredags förmiddag. Som sagt så kommer jag bara lägga upp dessa en gång i veckan och de blir troligen de dagarna jag är ledig (Tisdagar eller Fredagar)



Kappa: Forever21 174:-   Leggins: Forever21 135:-  Skor: Scorett 599:-  Väska: Chanel (pris fanns inte)

Engelska Engelska Engelska

Idag står plugg högst upp på schemat. Men först ska jag följe med Krippe ner till frisören. Jag känner att jag behöver en morgon promenad för att piggna till lite.
Sen blir det engelska engelska engelska. Jag ska lära mig 570 ord till första tentan som jag inte riktigt vet när den är. Det ska vara någon i slutet av februari men är inte säker på om det är den. En dag att se fram emot helt enkelt?!
När jag har pluggat ett tag förtjänar jag en ansikts-peeling och bara slappa.

Ikväll vet jag inte vad som står på spel, alla verkar vara sugna på att hitta på något så det blir nog till att hänga med kompisarna. Det var jättelänge sen man såg skymten av dem, alla har varit lite för sig själva den senaste tiden, inkl jag och Krippe, så det ska bli jätte kul att träffa alla. Kanske en vinkväll Fia och bastu för grabbarna?



Lite mer struktur

Oj vad duktig jag har varit nu. Jag har strukturerat upp vad som ska läsas och göras innan lektionerna nästa vecka och nu har jag lite mer koll på vad jag måste göra. Imorgon blir det plugg mesta tiden av dagen, har ju inga lektioner på fredagar så der blir en massa långhelger framöver. Nu ska jag göra mig iordning för sängen och sätta på en bra kanal på tv:n och bara somna. Godnatt

Grym present

Har verkligen kommit på bästa presenten till min sötnos när han fyller år. Det är visserligen 2 månader kvar men då har jag gott om tid att samla in lite pengar. Tror han kommer bli överlycklig. Åh vill berätta men han läser bloggen så det är ingen bra idé.

Snart är det även Alla hjärtans dag, två veckor, lite tidigt ute men jag gillar att planera och om man ska ut och äta så är det nog dags att beställa bord. Det blir nog ingen middag på restaurang för mig och Krippe utan någon tre rätters middag hemma. Det är mycket mysigare tycker jag. Man kan dekorera på sitt sätt och tända en massa ljus och bara ha det mysigt. Jag är tidigt ute med detta men det slog mig bara när jag kollade min kalender idag.


Förresten, på sista lektionen idag hade vi en sådan grym lärare, hon var så rolig. Hon hade en brittisk accent och var väldigt rolig att lyssna på. Ibland när man sitter på föreläsningar brukar man bli trött i öronen av att någon pratar med entonig röst. Men det fick man verkligen inte med henne. Och mitt upp i allt kom skämt på skämt. Hon var bra på att göra plugget roligt.

                                                    

Blö, skitväder

Det har tagit mig 2 timmar för att komma hem. Fick sluta en halvtimme tidigare idag vilket var skönt för är sjukt trött, men inte kommer man hem tidigare för det. Till en början med var tåget försenat 15 min, när vi hade åkt en station var vi tvugna att byta tåg för det andra var trasigt. Sen när alla hade bytt tåg så var vi tvugna att vänta på signal för att få åka. Vi fick vänta i 20 min för det. Fattar inte att det ska bli kaos i tågtrafiken så fort det kommer lite snö.

Så nu är jag lite smått irriterad, just för att saker inte gått som det ska och för att jag är trött. Får se om kvällen blir bättre. Som jag fattar det så kommer inte Made in Sweden gå idag för att det ska vara Robinson? Jag som har längtat så, Robinson är ju inte ens roligt. Det har stått ett flertar gånger i tidningen att tittarsiffrorna bara sjunker och att detta kommer bli sista säsongen. Varför byter de då ut bra program för att visa Robinson?

Nä nu ska jag sluta vara irriterad. Det är bara skönt att få skriva av sig lite om vad man tycker och tänker.


Snöyra? Vill ha vår nu

Nu är jag hemma och nyduschad. Träningspasset var inte lika jobbigt idag som det var sist så det går åt rätt. Kan säga att det är jätte halt ute på vägarna nu, mamma körde i 40 hela vägen hem och snön bara slog ner mot backen. Vilket kaos, när man äntligen tror att snön ska smälta bort så kommer det nytt. Hoppas att detta är det sista snöfallet, har börjat tröttna lite nu på kalla dagar och tjocka jackor. Vill ha sommar så man kan ha fina blommiga klänningar.

Imorgon är det skola igen. Denna gång från 10-15 så kommer vara hemma runt 5. Man är lite bortskämd av att bara gå 2 timmar och komma hem tidigt men nu blir det andra bullar. Men tycker det är riktigt kul. Det var länge sen jag tyckte det var kul att gå till skolan och faktist inte tänka på hur många timmar det är kvar tills man slutar.

Nu är det dags för sängen. Godnatt !


Träning igen

Nu är det dags för träning igen. Idag blir det ett svettis pass, det är mer som aerobic. Man rör sig till musik helt enkelt. Det är roligt men jobbigt som in i bomben. Man fattar varför det heter svettis.
Får se hur det går idag med all träningsvärk från passet i måndags. Men vem vet, man kan ju faktist träna bort träningsvärk också. Har aldrig lyckats med det men håller tummarna för att jag lyckas idag.

Nyinkomna främlingar

Här är mina nyinkomna främlingar i garderoben. Klänningarna och t-shirten som är inköpta idag kommer alla från Gina tricot. Byxorna och tygskorna kommer från H&M och kom hemlevererat för några dagar sedan.

 
 
 
                                

Lika roligt varje gång

För er som inte vet så går jag en engelska kurs på stockholms universitet för att utöka mina engelska kunskaper. Detta betyder att jag måste ta tunnelbanan varje morgon och jag skrattar nästan varje gång jag tänker på det. Alla borde ha sett det där klippet på youtube från Japan där de får pressa in personerna för att alla ska få plats. Nästan så är det varje morgon för mig när jag ska åka tuben till universitetet. Och varje gång kommer klippet upp i mitt huvud. Jag åker ändå inte förns halv 10 men det verkar som alla börjar samtidigt. Vi åker ioförsig förbi Tekniska högskolan också och den skolan är inte liten. För er som inte sett klippet, kolla här...   


                 



Efter skolan skulle jag köpa träningskläder, notera TRÄNINGSKLÄDER. Jag kom hem med 3 klänningar och en t-shirt men även ett par träningsbyxor. Lägger upp bilderna på kläderna senare.

Sen var det dags att åka tåget hem och då upptäcker jag en till sak som får mig att skratta. Det är så roligt att titta på folk när de halvsover på tåget. De glider bara längre och längre ner i sätet och efter ett tag märker de att de nästan ramlar av sätet. Sen 5 sekunder senare somnar de igen och allt går om och om igen tills de vaknar och springer av tåget. Jag har väldigt dålig humor, jag vet, men inget som kan förebyggas.


Gratismakeup.se

Blev just medlem i en grym sida där man samlar poäng och kan vinna härliga priser genom att delta i tävlingen. Genom att samla en poäng kan man välja att byta in poängen mot presentkort från bl.a nelly.com, H&M och en massa andra butiker.

Om du gillar att shoppa så bli medlem idag. Det är helt konstnadsfritt att bli medlem och du väljer själv vilka tävlingar och erbjudanden du vill delta i. Klicka in på länken nedan och bli medlem. Superenkelt att samla poäng. Bara du sätter gränserna... Vad väntar du på?

http://www.gratismakeup.se




How I met your mother

Nu har jag kollat runt lite på allt möjligt, kläder, resor, you name it. Så nu sk jag och krippe sätta oss och kolla på några avsnitt av How I met your mother innan det är dags för mig att åka hem och käka middag. Vi är helt besatta av den serien för tillfället. Krippe har laddat ner 5 säsonger så det är det enda vi tittar på. Sjukt rolig humor.

Har en sådan sjuk träningsvärk i magen. Det är ändå det vi tränade minst igår men ändå känner jag av träningsvärken mest i magen. Lite konstigt är det.


Mer bloggande

Utvilad, det är så skönt. Ni som saknat lite gossip style kommer få det idag. Kommer dra ner på det lite nu när jag pluggar och lägga upp dem en gång i veckan istället för varje dag. Har helt enkelt inte tiden till att lägga upp dem varje dag och nu kommer ni kanske få någonting att längta till. Vem vet. Den som väntar på någonting gott väntar aldrig (alltid?) för länge.


Sova sova sova

Nu ska jag gå och lägga mig och få min skönhetssömn. Det behövs verkligen för nu är jag jätte trött. Kommer somna så fort jag lägger huvudet på huvudkudden.

Godnatt på er alla, dröm små söta drömmar!

                       

Fullt upp hela dagen

Usch det har varit full fart de senaste två dagarna. Igår jobbade jag till sent och sen var jag tvungen att läsa klar mina kapitel som skulle vara klart till dagens lektion. Somnade kring 1 och gick upp vid sju så idag har jag varit sjukt trött. Som tur var hade vi bara lektion mellan 10-12 så efter det åkte jag hem till Krippe och försökte sova men det slutade med att jag kollade på några avsnitt av How I met your mother. Sen vid halv 6 var det dags för träning, idag blev det cirkelträning så musklerna fick sättas på prov. Jag kan säga en sak. JAG KOMMER HA TRÄNINGSVÄRK IMORGON.

Fick även mitt efterlängtade paket idag från H&M, mina byxor och mina tyg skor kom med detta paket så nu är det bara en tunika som återstår och den kommer nästa vecka. Jobbigt att saker inte finns i lager för då får man vänta så länge och dessutom få alla paket uppdelade. Men det är alltid lika kul när paketet väl kommer. Man blir som ett barn på julafton, enda skillnaden är att man redan vet vad som finns i paketet.

Kanske kommer ett inlägg lite senare ikväll, men jag garanterar inget för är så himla trött nu. Men är ledig imorgon så då får jag sova ut.


Orkar inte plugga

Usch vad jag är trött. Gick upp 7 imorse för att åka till jobbet som började 9 och slutade 5. Måste egentligen plugga men orkar inte det. Ska läsa 4 kapitel i en engelska bok tills på måndag. Började lite smått på rasten idag men var för trött då med. Det är ingen mening att läsa när man är så pass trött för då går ingenting in och man lär sig ingenting.

Syster hjälper mig med att sy en kjol. Fick så mycket tyg över sen jag gjorde min nyårsklänning så nu ville jag att hon skulle sy en kjol till mig. Hon har gjort en liknande kjol i skolan som blev jätte snygg så vill ha en likadan. Jag assisterar henne med att göra det tråkiga, stryka och klippa trådar och sådant.


Jag är redo...

Nu är jag redo för min första skolvecka. Allt är nu inköpt inför mina första lektioner och nu kan jag förbereda mig väl. Köpte dock inga post-it lappar, de fanns så fula färger och då ville jag inte ha dem. Det är ju inge kul att skriva på dem när färgen är ful.

          

It´s fixing time

Nu är det dags för att göra sig iordning för att åka in till stan och köpa böcker. Är lite smått stressad för ska åka om 15 min och har inte ens börjat fixa mig. Men det blir leggins och en lång tröja och några snabba drag av mascara. Håret åker upp i en toffs.


Post-it lappar

Det blev en lång sovmorgon idag eftersom jag inte har någon skola alls. Har precis varit uppe och ätit frukost och på dagens schema står det att en massa kurslitteratus ska köpas. Kom även på imorse att jag måste köpa post-it lappar.

Har fått en sådan nostalgi av post-it lappar på senaste tiden. De är så enkla och bra att ha.
När man har skrivit ner vad som ska göras och dessutom har gjort det så är det bara att slänga lappen.
När man har tråkigt kan man sitta och rita, om de inte blir bra är det bara att slänga dem.
När man ska skriva ner något tillfälligt som man t.ex. ska skriva i bloggen, så är det bara att slänga dem efter.
Ja, ni förstår min förtjusning.

Man kan dessutom göra konstverk av dem

 
 

Undrar vad mitt nästa projekt blir?

Tv ugglande

Var inne på skolans hemsida och hade fått ett mejl om ytterligare 2 böcker som jag måste ha. Dessa böcker fanns inte på biblioteket så dessa måste jag köpa. Är uppe i 9 böcker nu.
Imorgon ska jag till Akademibokhandeln och köpa 3 böcker, har märkt att det är jätte dyrt med kurslitetratur och dessa 3 böcker jag ska köpa imorgon kommer kosta upp emot 800 kr. Är glad att jag inte behöver köpa alla böcker för då skulle jag vara fattig.
Men ska inte klaga för man lär sig nog väldigt mycket engelska, vilket jag är ute efter.

Nu är det dags för mitt kvälls te, börjar bli trött så måste ha något uppigande. Sitter och kollar Glee nu. Det är en serie jag länge velat sett men inte rikigt haft tid för. Sen blir det Made in Sweden.



Känner mig lite stressad

Första dagen i skolan gick ju bra men man hade nästan ingen tid att lära känna någon för när introduktionen var klar så rusade alla ut och åkte hem. Innan fanns det lite tid men jag är inte den personen som kan gå fram till någon och börja prata. Är för blyg för sånt, men ska försöka lösa det på något sätt.
Vi har fått välja vilken grupp man vill vara i eftersom vi är så många och har ingen aning om vilka som är i min grupp utan det återstår att se när första lektionen är i gruppen. Vilket är om 2 veckor tror jag. Innan dess ska man väl ha raggat upp nån att snacka lite med hoppas jag så man inte känner sig allt för ensam. Det är ju trots allt några lerkioner innan dess.

Har varit och hämtat två böcker från bibblan idag och jag kan säga att jag blev förvånad när jag såg dem. De är JÄTTE tjocka. Den ena är en litteraturbok och den hade lövtunna sidor, alltså bibeltunna sidor med mini text. Och denna skulle vara "the shorter ed", my ass. Hur tjock är den vanliga boken då?
Den andra boken var väl lite tunnare och lagom stor text så den har jag inte så mycket ångest för, bara lite hur jag ska hinna läsa den.

Fick även reda på att det var mer kurslitteratur som vi var tvugna att få tag på, varav en ska vi ha läst 4 kapitel i till på måndag så vi är förberedda inför lektionen. Känner mig lite smått stressad för vet inte vart jag kan få tag i boken plus att jag jobbar i helgen så vet inte hur jag ska få tid. Men allt sådant löser sig förhoppningsvis. Är ledig imorgon så då får jag gå på jakt efter den boken.

Nu ska jag börja med maten. Mamma och pappa åkte precis iväg för att se Avatar. Smått avundsjuk för vill se den jag med men ska tvinga med Krippe i helgen om jag har tid för det. Så till middagen blir det bara jag och syrran.


Dags att gå upp...

Har precis klivit upp ur sängen och det var verkligen pain in the ass. Det är mycket lättare att säga att man ska gå upp än att verkligen göra det också. Och ju längre man drar sig destro segare blir man.

Ska snart gå och käka frukost och sen ska jag börja fixa mig inför första skoldagen. Idag får jag ressällskap av Fia och Oliver som börjar jobba runt 1 de med. Det är alltid trevligt med sällskap. Tiden går så mycket fortare då.
Jag ska bara vara i skolan i 2 timmar, sen ska jag hem och låna all kurslitteratur på biblioteket samt köpa några skrivblock.


Slut efter ett jobbigt träningspass

Nu är jag hemma igen efter ett jobbigt träningspass. Men det var jätte roligt. Vi höll igång i en hel timme och då stod vi inte stilla i ens en minut. Vattenpaus fanns det ingen utan det fick man ta lite när man ville.
trodde faktiskt inte att det skulle vara så mycket folk där men det var det. I den lilla hallen var vi ca 30-40 personer så det blev väldigt varmt.

Nästa pass blir inte fören nästa vecka, tror jag och mamma ska klämma in ett pass på måndag. Har fullt upp resten av veckan. Imorgon ska jag fixa all kurslitteratur och i helgen jobbar jag de tiderna som passen är på. På fredag har de inga pass men skulle ändå inte gått då. Har lite emot att träna på fredagar, vill ha mitt fredagsmys då.

Tycker det är skönt med jobbiga pass för då känner man sig verkligen bra efter. Man vet att musklerna kommer att komma fram tillslut och allt dö fett försvinner. Jag är mest ute efter att få slanka muskler som inte syns, men man vet att dem finns där.


Nu ska jag käka lite och dricka en kopp te, sen ska jag gå och lägga mig för imorgon börjar skolan (på riktigt denna gång)

årets första träningspass

Snart ska jag iväg på årets första träningspass (mitt första träningspass sen i somras). Jag och mamma ska börja på Tullinge Gymmix, det är en massa olika träningspass per dag där man själv får välja vilket man vill gå på. Det finns även olika tider man kan välja på så om man inte vill komma hem så sent så är det bara att ta en tidigare tid.

Tycker det är bra att det finns olika pass man kan välja på, jag blir lätt uttråkad på att göra samma sak hela tiden och då tappar jag lusten att träna. Men nu kan jag välja det jag tycker är rolig och dessutom välja när jag vill träna istället för att ha fasta tider.  

Idag blir det Svettis, vet inte riktigt vad det är men det ska tydligen vara jättejobbigt. Får se hur der går


Nya headern

Nya headern är klar, denna kan jag stå ut med tills jag hittar på någonting nytt. Tog mig ett bra tag innan jag visste vad jag skulle göra och mitt uppe i tråkigheterna idag fick jag en lysande idé, vilket resulterade i detta.

Vad tycks?..

Serena style

Idag går vi tillbaka till Serena med en helt ny outfit.



Kavaj: Topshop 798:- Tröja: Forever21 165.50:- Strumpbyxor: Asos 42:- Skor: Nelly.com 299:-

Så önödigt

Idag var ju en nödvändig dag att gå upp. Det är ju lagom kul att man fått en massa information att man ska komma på välkomstdagen när det inte ens gäller för Engelska kursen. Så jag gick upp tidigt och åkte dit helt i onödan. Jag var tvungen att trösta mig lite genom att gå i affärer innan jag åkte hem, jag var ju trots allt i stan. Så jag kom hem med en cleaning towel från MakeUp Store, en fondationsborste och en concealerborste. Det blev inte riktigt ett tröstköp för jag behövde ju dessa saker men det kändes skönt att man inte åkte in till stan förgäves.

Imorgon blir det ett nytt försök, då har jag klartecken på att skolan startar och då börjar jag inte fören 13.00. Det blir 1 timme mer sovmorgon än idag. Jag vet i alla fall vart jag ska nu så jag slipper irra runt imorgon.

Stor kopp te framför tv:n

Nu är jag klar med mitt hemma spa och nu känner jag mig hur fräsh som helst. Har smörjt in hela kroppen med lotion, ingen torr hud här inte.
Just nu sitter jag hemma hos sötnosen, han är och skjutsar hem sin lillebror till deras mamma för tillfället men han är nog snart tillbaka. Och när han är tillbaka så blir det en stor kopp te framför tv:n.

Innan jag somnar måste jag kolla upp lite busstider och även kolla vilket hus jag ska vara i så jag kommer rätt.

Sen middag, men god middag

Äntligen fungerar mitt internet igen, blir så irriterad när saker och ting inte fungerar. Men har hunnit med rätt mycket när det var ur funktion. Har bl.a varit och handlat saker till middagen som vi åt nyss. Vi gjorde foccacia mackor, sådanna man brukar få på café. Jag gjorde allt från grunden och brödet tog en bra stund att göra, närmare 1½ timme så det blev en sen middag idag.


Nu ska jag gå och duscha och börja med min lilla spa kväll. Det behövs för har inte kopplat av så mycket idag. Är lite nervös inför morgondagen och för att slippa tänka på det så har jag haft saker att göra hela tiden. Får se hur det går att sova inatt, ska kolla på en massa tv program och filmer tills jag somnar. Är inget stort fan av första skoldagar i och med att jag är rätt blyg men det ska nog gå bra ändå..


Här är min mumsiga foccacia

Jenny style

Dagens Gossip style kommer från Jenny. Denna stil är rockig och hur cool som helst.



Skinnjacka: Skinnbolaget.se 1995:-  Linne: H&M 49.50:-  Shorts: Forever21 115:-  Fishnet: Forever21 35:-  Skor: Nelly.com 199:-  Väska: Forever21 216.50:-  Halsband: Have2Have 175:-  Solglasögon: H&M 59.50:-

En härlig spa dag

Jag har länge tänkt på hur skönt det skulle vara att ha sitt eget place, en stor och rymlig lägenhet. Bodde ju själv när jag var nere i Jönköping men trivdes inte så bra av att bo själv just för att jag vill ha folk runt omkring mig. Men jag och Krippe har länge pratat om hur vi vill bo tillsammans och hur vi längtar tills vi flyttar ihop. Tanken med att få inreda lägenheten och allt får mig att längta ännu mer. Fast jag måste erkänna att jag kommer sakna att bo med min familj, men någon gång måste man släppa taget.
Men det kommer nog dröja ett tag innan vi flyttar hemifrån, båda måste ju ha en fast inkomst och det har varken jag eller han för tillfället. Men en vacker dag kommer det hända och det längtar jag till.


Idag har jag bestämt att jag ska ha en spa kväll, bara ta hand om mig själv. Jag ska ta en långdusch eller ett bad, det har jag inte bestämt än. Synd att man inte hade en Jacuzzi. Efter det ska jag köra en hårinpackning och en peeling mask i ansiktet. Sen ska jag sätta på mig mina mysigaste kläder och sätta mig i soffan med en stor kopp te och bara ta det lugnt.

     

Nu ska jag ta tag i det

Jag har länge sagt att jag ska ta tag i att fixa min blogg men det har aldrig blivit av. Jag börjar lite smått men sen slutar jag för att annat kommer ivägen. Men nu ska jag verkligen tag i att fixa den. Jag måste för snart börjar skolan och då kommer jag inte ha tid. Jag har ikväll och imorgon på mig så det borde nog gå bra. Annars får jag sitta uppe hela natten och om det är det som krävs så gör jag det. Det är igentligen bara min header som ska ordnas till. Vill bara få lite inspiration men nu har jag några idéer så nu ska det nog gå bra.

Önska mig lycka till

Style á la Serena

Idag blir det en enkel outfit från Serena, rätt mycket basplagg och snygg till vardags.

     

Jeans: Miss Sixty 845:-  Linne: H&M 69.50:-  Cardigan: Forever21 129:-  Väska: Accent 399:-

Måste komma på något att göra

Ny och lärorik dag, eller inte. Idag ska jag inte göra någonting, bara ta det lungt. Fast jag är bra rastlös just nu men får försöka hitta något att sysselsätta mig med. Krippe sitter mitt uppe i sina matte studier så han kan man inte störa. Han har 8 veckor på sig att lära sig hela Matte E kursen så han får kämpa på bra.

Själv börjar jag skolan på onsdag, börjar bli lite smått nervös men tycker att det ska bli kul att plugga Engelska. Eller plugga överhuvudtaget, få en vardag helt enkelt.
Jag har en del kurslitteratur som jag måste få dag på me det får bli på onsdag. Allt finns på biblioteket så det är enkelt för mig att bara låna hem dem. Skönt att slippa köpa en massa kurslitteratur för ett halvårs studier för sådant är inte billigt.

Nu ska jag börja göra iordning dagens Gossip outfit. Kommentera gärna om ni gillar det så jag vet om jag ska fortsätta.


Get the Style from Gossip Girl


Jag har länge funderat på vad som ska göra detta till min blogg, vad jag vill ha med för än sålänge har det bara handlar om min vardag. Nu kommer det även handla om ett av mina största intressen. Nämligen Gossip Girl stilen, älskar serien men har kommit på att jag fashineras väldigt mycket av stilen. Så i min blogg kommer jag lägga upp Get the Style from Gossip Girl. Just nu kanske det ser lite amatörmässigt ut, men jag ska bättra mig.

Den första stilen kommer från Blair Waldorf.

       
           Blus: H&M 249:-    Kjol: Topshop 265:-    Skor: Nelly.com 349:-    Ring: H&M 49.50:-


Så rätt


När din kärlek gör slut och säger att ni fortfarande är vänner, är samma sak som att din hund skulle och din mamma säger att du får behålla den.




Jag var bara tvungen att lägga in detta för jag tycker den är så rätt. Den kommer från en bok jag fick med från veckorevyn för ett tag sen. Självklart tror jag att man kan förbli vänner efter ett förhållande men att använda det som en tröstande förklaring känns bara dumt.


Biltårta

Satt och rensade datorn då jag hittade dessa bilder på tal om tårtor. Denna tårta gjorde jag till min sötnos då han precis hade tagit körkort. Jag vet att den är rosa, den skulle bli röd men hur mycket karamellfärg jag än hade i så blev den bara rosa. 

                     
                        
                     


Stor och fluffig chokladtårta

Morsning korsning!

Somnade rätt så tidigt igår och då fick man ta smällen av att vakna tidigt också. Har legat och vridit mig i sängen i en timme tills jag beslöt mig för att kliva upp. Sötnosen ligger fortfarande och halvsover lite men han ska snart börja röra sig uppåt han med.
När jag låg och vred mig så slog en tanke mig att jag vill baka en tårta. Det bara kom sådär. En stor gräddtårta, jag som inte ens tycker om tårta men jag tycker det är riktigt roliga att göra dem. Men jag ändrade mig och vill nu göra en chokladtårta med grädde på och dekorera med chokladspån, gärna lite jordgubbar också. Det är riktigt gott. 

              

Trött, sliten och helt utmattad

Jag är verkligen helt slut. Gick upp kl 08.00 för då var det dags att göra sig iordning för jobbet. Sen jobbade jag mellan 09.00-17.00. Var duktig att gå hem från centrum, det är en bit. Tror det är mellan 2-3 km så en liten motion blev det i och med att det bara är uppförsbackar hem till mig.
När jag kom hem blev det en snabb dusch sen började jag dra igång med maten. Pappa är fortfarande förkyld och syster fick en kraftig stukning på foten tidigare idag, stackarn, så jag var snäll och lagade maten. Pappa hjälpte mig lite. Efter middagen slängde jag mig i soffan och bara dog. Alla krafter drogs ur mig. Jag är inte så trött i huvudet men kroppen är slut.

Nu är jag hemma hos sötnosen och nu ska vi göra oss en varsin kopp te och slänga oss i soffan och bara mysa till en bra film. Kanske tänder en brasa och myser framför den.

Rätt verktyg

Har precis mumsat i mig en semla, jättegott. Det är lite skumt för jag är inget stort fan av grädde. Jag gillar inte grädde men i vissa sammanhang (som i semla och varm oboy) tycker jag det är jättegott. Men det får inte bli för mycket för då tar det stopp. Lite märkligt ändå.

Kom hem från en lång biltur för ett tag sen. Jag var ju på jakt efter sminkborstar. Det gick inte speciellt bra men kom iallafall hem med en puderborste. Åkte ner till centrum och kollade runt lite i alla olika affärer men någon fondationborste fanns det ej. Krippe var även på jakt efter en visselpipa eftersom han är tränare för småkillar. Vi begav oss tilll huddinge istället och prövade lyckan där. Gick in på kicks och där fanns de ju massor med borstar, men det var lite dyrt för min inkomst just nu. Det får bli om någon vecka när jag fått min lön.

Smink handlar ganska mycket om rätt borstar har jag märkt, det gör en sådan stor skillnad när man använder sig av rätt verkyg. Just därför är jag på jakt efter alla möjliga olika sortest borstar för man vill ju se bra ut..


Snälla jag

Idag var vi duktiga och gick upp kl 09.00. Krippe ska nämligen läsa en matte E kurs så han skulle till sin gamla skola och låna en kursbok, så jag var snäll och skjutsade dit honom. Tyckte det kändes lite onödigt att han skulle behöva ta bussen när han ändå bara ska vara där i 5 minuter. Det tar ju trots allt ca 40 minuter och komma dit kommunalt.

Idag tror jag att jag ska åka ner till centrum och köpa lite applicationsborstar till min nya makeup. Köpte en igår och den kostade 165:-, det var lite väl dyrt. H&M har borstar för lite mindre penningar som är väldigt bra. Har redan några stycken men skulle behöva en stor puderborste och concealer/fondation borste.



Vill igen

Nu är jag hemma igen efter en massa ärenden. Var ju inne i stan för min smink kurs och det var hur bra som helst. När jag kom hem var jag tvungen att skjutsa syster till träningen eftersom pappa är sjuk, sen var jag även och handlade. Efter det fick jag slänga i mig maten för att sedan åka och hämta syster från träningen.

Fick en massa bra tips och knep från sminkören om hur man ska behandla sin hud och hur man ska applicera sminket. Vi började med att göra ren huden men sminkrengöring, sen peeling och sen lade hon på en ansiktsmask. Därefter var det dags att smörja in huden, detta tyckte hon att man skulle göra väldigt ofta men det kommer jag nog inte göra. Det tar lite för lång tid för mig.
När rengöringen var klar så började hon sminka mig. Hon lade på concealer runt ögonen för att få bort de rödblåa ringarna under ögonen och även dölja några röda fläckar. Efter det var det dags för fondation och puder så att sminket sitter. Sen var det dags för sotning av mina ögon, jag fick välja färg och tog då lila. Resultatet blev väldigt bra och jag är jättenöjd. Den här kursen hjälper min på traven när det gäller sminkning. Hoppas bara på att man kan få det lika fint när man ska göra det själv.

När kursen var slut fick jag välja produkter, jag tog det mesta som hon använde på mig. 
                           
fr.h. Peelingmask, rengöringsskum, rouge, puder, ögonskugga "endless" och "muffin", concealer, sotningspensel.


Såhär blev resultatet, det var lite svårt att få en bra bild på sminket men detta får duga.
                                   
                         
                           


Jag är jättenöjd med den här kursen, skulle vilja ta en till. Nästa gång blir det nog en gruppkurs på 3 timmar och se vad som händer där. Mer tips och råd finns att skriva upp.





Äntligen dags

Nu är det dags att bege sig in mot stan för smink kursen. Vi ska ta bussen som går 54 härifrån så måste klä på mig ytterkläderna snart. Sötnosen är snäll och följer med in till stan, han ska gå runt och kolla i affärer medans jag sitter på kursen. 

Hörs senare och då ska jag berätta om kursen och kanske ge olika tips!

Ansiktsmask

Jsut nu siter jag här med ansiktet fullt av klet, eller just nu är det helt stelt så hela huden stramar. Jag använder mig av Make up stores egna home spa, vet inte hur mycket den kostar eftersom jag fick den i julklapp men pris finns säkert på hemsidan. Det är som ett pulver som man ska blanda med varmt vatten, smeten blir svart och ser precis ut som lera. Sen ska den sitta på i endast 10 minuter. Något att rekommendera..

                   

Nä nu är det dags att tvätta bort masken.

Äntligen torsdag

Idag gäller det, det är dagen längtat till väldigt länge. Idag ska jag på sminkkus, är hur spänd som helst. Men har en del saker att göra innan, de sa att sminket sitter bättre om man har gjort en ansiktsmask innan. Så om en liten stund ska jag lägga en ansiktskmask.

Sen är det bara att börja fixa sig, allt förutom ansiktet. Kommer kännas konstigt att inte ha något smink på när  man ska in till stan. Man kommer ju vara finklädd med klackar och allt men inget smink. Kommer nog kännas lite naket. Det kommer definitivt komma lite före och efter bilder, måste ju visa vad de har åstakommit.




Vill bort och shoppa fina kläder

Sitter fortfarande och drömmer mig bort utomlands, mest åt USA. Har kollat in en massa klädesplagg från Forever21, det är en affär som jag MÅSTE gå in i när jag är där. Tycker de har jättesnygga kläder på hemsidan men vill inte beställa hem något för det är skitdyrt tycker jag. Men som sagt, de har jättefina kläder till inte en allt för dyr penning.

Här är några av mina favoriter..

                   
Allt detta för en klumpsumma av 1324 :-

Hungrig som en oxe

Snart dags för käk. Är så sjukt hungrig nu trots att vi käkade lunch vid 2. Fattar inte, vissa veckor kan jag äta hur mcket som helst och andra äter jag nästan ingenting. Det är lite konstigt tycker jag.

Ikväll är det premiär för Roomservice. Mitt absolut favorit program, Johnny och Mattias är störtsköna. Hoppas bara på att Krippes box ska fungera tills dess, den hade nämligen ingen mottagning för någon timme sedan. Håller tummarna, brukar inte missa ett enda program. Men annars kan man nog se det på kanal 5 play.

Before and after

Nu har jag gjort en före och efter bild på photoshop. Man kan verkligen göra allt. Det jag har gjort är att jag har satt på ögonfransar, sminkat mig, ändrar ögonfärgen och ändrat hudfärgen lite (tagit bort lite fräknar). Sminkningen blev väl sådär men det får duga. Är inget proffs på photoshop än..

 Före


Efter


Installerar tillbehör till Photoshop

Har precis varit på promenad, vi tog pantningen i samma veva så vi slapp gå två gånger. Lata som vi är.
Just nu sitter jag och installerar en massa tillbehör till mitt photoshop, det tar evigheter men jag ska nog bli klar tillslut, photohop är så mycket roligare när man kan det. Jag tar jättemycket hjälp av youtube, den räddar mig.

Längtar jättemycket till imorgon då jag ska på smink kursen, har länge velat gå på den och nu ska den äntligen bli av.

Senare ikväll ska jag och Krippe basta igen, det är så skönt och avkopplande. Man känner sig så fräsch efter, det är skönt nu när de dystra vinterkvällarna råder.

Nu ska jag fortsätta installera saker..

Av tidiga mornar hinner man med mycket

Godmorgon!

Gick upp tidigt idag, eller klockan var väl halv 10 men det är tidigt för mig och Krippe. Har hunnit med rätt mycket, vi tog en lång frukost sen packade jag allt som skulle med till Krippe och det blev mycket saker den här gången. Men mycket är det som jag ska ha på mig och så imorgon och jag kan aldrig bestämma mig för jag ska ha på mig dagen innan så jag får ta med mig saker som jag kan tänkas ha på mig och sen väljer jag det som känns bäst samma dag. Detta gäller främst skor.

Ska snart ut på en promenad och sen panta lite burkar och flaskor för det finns det överflöd av här. Vi tänkte göra Krippes pappa en liten tjänst så att det slipper bekymra honom. Så snälla är vi.

Kör lite update senare...

Tv hela kvällen

Sitter för tillfället framför tv:n och bara slappar. Kollar på Jag ska bli stjärna, fattar igentligen inte vilken press föräldrarna sätter på sina barn. Det är som om barnen får leva upp för det färäldrarna aldrig kunde eller fick göra. Men men, det är deras ensak.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Allt som jag skulle gjort idag har jag gjort så jag förtjänar en slapp kväll. Imorgon ska jag och Krippe upp tidigt hade vi tänkt, måste få lite vardag nu när jag snart ska börja plugga igen. Har en del saker som ska göras imorgon också...

Vill komma bort från vinterkylan

Jag och Krippe har länge pratat om att vi ska resa utomlands och just nu har vi en väldigt lång lista på olika resemål som vi vill åka till.

Det är bl.a.
Thailand
Los angeles
New York
Grekland
St Maarten
London

Vi har lite planer så vi kan åka till alla ställen. Eftersom det är en åldersgräns på att gå ut på krogar och sådant i USA så åker vi inte dit förns vi är 21, alltså nästa sommar. Och då tar vi två flugor i en smäll, vi flyger först till New york och stannar där i några dagar och sedan flyger vi till Los angeles och hälsar på hans syster.
Så i sommar har vi några olika resor att välja bland, vi har planerat lite att köra på en roadtrip men då vill man gärna ha med lite fler personer. Om inte det blir av så tänkte vi flyga till något land. Vilken har vi inte bestämt oss för men det gör vi närmare sommaren.

Usch, drömmer mig verkligen bort nu när jag sitter och kollar på resor. Vill åka bort nu, bort från denna vinterkyla och bara ligga på en strand och sola. Det ser för härligt ut.

     

För er som inte vet så landar flygplanen strax bakom stranden i St Maarten, så bli inte förvånad om det kommer ett stort flygplan 20 meter ovanför dig när du ligger och solar.

Anmälningar hit och dit

Idag måste jag göra alla anmälningar till skolan som jag ska börja i. Måste även fixa all kurslitteratur som var mer än jag trodde. Det var lite väl mycket för att bara vara en halvårskurs tycker jag. Men man jobbar väl i en väldigt snabb takt och man ska väl försöka lära sig så mycket som möjligt.
Jag börjar inte förns den 20:e så jag har nog gott om tid, det är ju en vecka kvar. Hoppas bara på att de flesta böckerna finns att låna på biblioteket för om man ska köpa alla dessa böcker blir det dyrt.

Vad mer ska jag göra idag?
Juste, jag ska fixa en bild till min header hade jag tänkt. Men den blir nog inte klar förns efter helgen för tänkte ta lite bilder efter min sminkkurs också då man är jättefint sminkad. Då lär bilderna bli bra. Men vi får se, kanske hinner klart med den idag och lägger upp den sålänge.

Beställningen klar.

Nu är alla kläder beställda, mamma och syrran blev lite sugna på att beställa kläder dem med så det blev lite extra saker. Mycket av mina saker fanns inte i lager för tillfället så det skulle ta några extra veckor, så tre plagg får jag inte förns vecka 6.

Jag beställde:
En tjocktröja
Ett par byxor
Ett halsband
En klänning
Ett par tygskor





Usch vad det är kallt nu, hela huset är kallt trots att alla element står på högsta grad. Trodde jag skulle bli varm av att basta men det varade bara för stunden. Ska lägga mig under en filt i soffan och kolla på tv.

Lång promenad

Hemma igen efter en lång promenad. Det är väldigt kallt ute men ändå härligt. Solen lyser och det finns inte ett enda moln på himlen. Ska snart hoppa in i bastun för att värma upp oss lite, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
Jag ska beställa lite kläder från H&M senare idag, men det kan jag inte göra förns jag kommer hem. Måste måtta lite, har aldrig köpt byxor på H&M så vet inte riktigt vilken storlek jag ska ha så det är lite spännande.
Måste även kolla upp lite saker tills jag ska börja plugga igen, men det får bli senare det med.

Nu ska vi hoppa in i bastun. Hörs senare!

Inbokad på sminkkurs

Nu har jag precis bokat en make-up kurs som jag fick av mamma och pappa i julklapp. Jag ska vara där på torsdag kl 15.00. Det är en privat kurs och håller på i ca 50 minuter och där kommer jag få rådgivning och tips om hur jag ska sminka mig och de kommer även lägga en vardags eller kvälls makeup. Jag kommer nog välja kvälls makeup eftersom jag bara använder mascara till vardags.

Kursen finns även som en gruppkurs och håller på i 3 timmar, jag själv tycker att det verkade roligare med en privat kurs eftersom man själv står i centrum och tipsen är enbart för min typ. Tror man får reda på lite mer saker om man är själv. Men det är ju en smaksak. Grupp kursen var någon 100 lapp billigare.

Det som är roligt med detta är att man får välja smink för samma summa som man betalar för kursen, så du kommer inte hem tomhänt. Du får både produkter och rådgivning om hur du ska använda det på rätt sätt.
Ser verkligen fram emot detta, längtar till torsdag.

Om du själv känner dig sugen så gå in på makeupstores hemsida och läs lite mer om de olika kurserna.
Jag kommer att berätta lite mer om hur det var efter min kurs.

                      

Min helg i Sälen

Nu är jag hemma igen efter 4 dagar i sälen. Jag skulle faktist blogga när jag var där uppe men av någon anledning så fungerade inte vårat trådlösa internet på min pappas nya dator. Så det sket sig. Men jag har haft det jätte kul. Får sammanfatta min lång weekend nu istället.
Vi kom upp rätt sent på torsdagen så då blev det ingen åkning i backen, eller vi var väl uppe runt 18.00 men backarna stänger 16.00 så vi hann helt enkelt inte. På fredagen gick vi upp tidigt eftersom backen öppnade 09.00 så vi ville hänga lite på låset. Men efter all hyra och köp av liftkort så var klockan redan 10.00 så vi var inte först ut.

Första dagen fungerade inte sittliften heller så det blev ju lite jobbigare att ta sig upp till toppen. Vi fick helt enkelt ta ankarliften och man blir ju så trött i benen av den, särskillt när man åker snowboard då nästan all tygnd sitter på ett ben. Tror vi åkte totalt 6 timmar den dagen. Senare på kvällen begav sig jag och Krippe till badhuset och skulle bubbla bubbelpool, men den var ju smockad av en massa folk. Det var kö för att få komma i, jag överdriver inte. Det var verkligen kö. Den rengörs ju var 15-20 minut så där imellan hann de komma rätt mycket folk. Jag och Krippe orkade inte stå i kön hela tiden så vi simmade runt i bassängen och hoppades på att vi skulle få plats, och det fick vi tillslut och då lämnade vi inte våra platser.

På lördagen skulle vi ut tidigt också men så blev det inte riktigt, vi vaknade helt mörbultade och det var en pina att kliva ur sängen. Träningsvärk nästan överallt. Som tur var fungerade sittliften denna dag så det fick oss att pusta ut. Det var även varmare, varmast var nog på toppen. Vi stannade mitt i backen och solade lite, solen är väldigt stark där uppe i sälen. Vi var i Tandådalen, där jag har vart sedan jag var liten, så alla backar var igenkända.

Lördagsåkningen blev inte lika lång som på fredagen, efter lunch tvingade vi oss ut för att åka en sista gång innan det var dags att lämna tillbaka våra hyrda saker, och självklart ramlar man mest då. Så är det alltid för mig. När det börjar lida mot sitt slut kommer skadorna. Tror det var näst sista åket, jag tog extra med fart så att jag skulle komma längre fram till liftarna och självklart vrider sig hela snowboarden och fastnar på en snökant och hela jag flyger bakåt och ramlar med rumpan på en isfläck, eller det var nog hårt packad snö. Kändes som rumpbenet gick av. Jag försökte ta emot mig med handen och då vred sig hela tummen. Det blev inga allvarliga skador som tur är men det gjorde väldigt ont kan jag säga. Jag kom undan med ett par blåmärken och lite träningsvärk.

Detta var min helg i sälen. Mysig men väldigt jobbig. Tog lite bilder från toppen då det var som varmast.

  

Syster och Krippe                                       Jag (Syrran och jag har identiska kläder, jag vet)
  

Nu är jag redo

Nu är jag färdigpackad och klar, det blev inte så mycket finkläder utan mest myskläder som håller värmen. Jag har endast med mig två outfits så man kan vara redo på afterskin. Vet att man ska komma direkt efter skidåkningen men det kan vara kul att klä upp sig också.
Imorgon ska vi upp tidigt och sedan är det en 7 timmars lång resa framför oss. Låter inte så frestande att sitta 7 timmar i en bil, men det blir kul när man kommer upp.

Ska snart sova för är jätte trött från igår, trots att jag sov till halv 2 så behövs det lite mer sömn känner jag. Jag och sötnosen lägger oss nog i sängen och kollar på någon film tills vi somnar.

Godnatt på er!

Grymt rolig kväll/natt igår

Jag hade så j***a kul igår, det var verkligen länge sen jag hade så kul på krogen. Mycket var nog för att alla var med, vilket inte händer allt för ofta. Jag var taggad hela dagen och det lönade ju sig efter. Vi drog ca en halvtimme innan de stängde för att hinna med nattbussen. Tiden bara flög iväg igår. Vi var nog hemma 04.00 och kom inte i säng förns halv 5. Sen vaknade vi runt 13.30 imorse så vi har nästan precis käkat frukost.

Just nu har jag träningsverk i låren och magen, blev lite mycket dans igår och som ni vet så är jag inte så vältränad. Hoppas det går över snbbt bara för imorgon drar vi till fjällen och det är inte så kul att åka snowboard med träningsverk, speciellt inte i låren då det är dem man använder mest.

Idag blir det slappisdag, men inte för länge för måste packa också för vi åker rätt så tidigt imorgon. Det blir varma kläder för det ska tydligen bli upp till 40 minusgrader. Burr...

Blöö, inte glad nu

Just nu är jag sjukt irriterad. Skulle kolla så att jag hade med allt inför utgången så att jag slipper bli så stressad när jag ska åka. Och då upptäckte jag att mitt busskort är borta, jag måste ha tappat det eller nått, har inte använt det något i år men det ha alltid legat i min jackficka när jag kännt efter. Så typiskt, mitt gamla låg kvar som jag använde innan nyår men inte det nya. Kunde det inte vara tvärtom! Just idag när vi ska ut och allt, får helt enkelt köpa en bussremsa.
Som tur är beställde jag det på internet och då har man ju förlustgaranti så det kommer ju komma ett nytt, men det tar ju upp till 10 arbetsdagar.

Något positivt har jag att komma med iallafall. Mitt paket kom idag så det blir man ju lite gladare av.

Nu sa jag käka och sen ska jag börja fixa mig inför utgången.

Vill ha mina grejer, vart är dem?

Ikväll blir det utgång och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Försökte leta lite i garderoben igår men det gick inge vidare. Ska fortsätta sökandet lite senare idag.
Jag ska följa med Krippe och hans pappa på lite ärenden idag så det är fullt upp. Ska även försöka ta lite bilder ikväll så jag kan fixa min header någon gång. Gjorde en bild igår som jag tyckte blev jättefin men krippe tyckte den såg ut som en fjortisbild så då lämnade jag den bakom mig.

Hoppas på att mina grejer som jag beställde förut kommer idag. Om jag har räknat rätt så ska de komma idag. Imorgon är det ju röd dag så då kan de ju inte komma och sen är det torsdag och då åker jag till fjällen. Vill inte vänta med att hämta ut dem efter fjällen. Vill ha dem nu...

Sällskapsspel - Inne eller ute?

Kom på en sak nu som jag skulle ta tidigare idag men har helt glömt bort det. När jag åkte till morfar så tog de upp en sak om sällskapsspel på radion. Om hur många som spelar sällskapsspel nuförtiden. Och då var det en ung kille som sa att det är inte så ungdomligt längre utan nu har elektroniken tagit över helt och hållet. Man klassades helt enkelt som töntig eftersom man ska hålla sig till elektroniska saker nuförtiden. Det var inte riktigt exakt dessa ord men det var ungefär så han menade.
Jag kan inte riktigt hålla med om det, jag älskar sällskapsspel. När man är många kan man ju inte direkt ta fram en dator och spela på. Där kan man ju som max vara 2. Sen finns det ju playstation och x-box och allt det där men där kan man ju som mest vara 4. Vad ska man göra om man är fler då? det är ju inte speciellt kul att sitta och titta på och vänta på sin tur hela tiden. Vad ska man göra om man får strömavbrott? För det får man ju någon gång ibland.
Även fast det kan vara kul ibland så tycker jag det ändå är roligare när många är medt, och då kan man ju köra charader eller TP eller något sådant. Charader har alltid fått mig att skratta iallafall.


Så om man är många tycker jag man ska hålla sig till sällskapsspel, om man är färre (upp till 4 personer) ska man nog hålla sig till playstation/x-box.

 

Igång med bloggen igen

Nu är jag hemma igen efter en lång dag hos morfar. Blev lite uttråkad där framåt slutet men det kan vara så ibland.

Nu ska jag dra igång att fixa bloggen igen. Trots att jag är sjukt trött men det går nog över snart. Ska fixa min header hade jag tänkt så nu drar jag igång med mina photoshop skills, som inte är speciellt många. Men tur är väl det att man kan fusktitta lite på folk som har lagt in filmer på youtube. Väldigt bra tycker jag.

Dags att träffa morfar

Snart ska jag åka till morfar och checka in deras nya kök. Det är inte riktigt klart än men vill gärna se hur det ser ut så att man kan föreställa sig resultatet. Det kommer nog bli roligt, har inte sett dem på ett tag. Mamma har gjort en smörgåstårta som vi ska ha med oss, mumsigt värre.

Ni kanske förstår att jag inte kommer fixa så mycket på bloggen idag, men ska försöka göra mitt bästa för att få den klar. Har med mig datorn till morfar så om det blir tråkigt där så bloggar jag lite, men färvänta er inget. Vill inte vara ohövlig mot morfar och Eva när jag ändå är där. Ni förstår nog.

Findus är på vift

Nu får det räcka med design för idag. Fortsätter imorgon, och då är det dags för en ny header, den tar nog mest tid eftersom jag inte bestämt helt hur den ska se ut.

Satt och rensade lite på datorn och då hittade jag denna urgulliga bild

                  Findus

Ursäkta röran, jag bygger om

Ni får ursäkta om ni läser min blogg nu. Jag håller på att göra om den och det kommer ta sin lilla tid så den kommer se lite kaosartad ut ett tag nu. Men tillslut kommer den bli fin. Håll ut...

Bloggen får en makeover

Nu ska jag försöka göra en makeover på min blogg. Jag kommer nog inte hinna klart idag men ska försöka göra så mycket som möljligt. Krippe ska få installera photoshop på min dator så jag kan fixa en snygg header. Måste bara försöka hitta en snygg bild på mig själv och det kommer ta ett tag.
Skulle vilja ta lite kort i en studio med en riktig systemkamera och där ljuset blir bra och så, bara den lilla saken kan göra stora skillnader. Men hoppas man kan fixa till bilderna lite på photoshop.
Nu är det dags och börja, kanske kommer några inlägg mellan.

Sötosen kom precis ner så nu ska han fixa photoshop till mig.

Shopping står högt på listan

Snart ska jag till Skärholmen med min mamma och min bror så det är snart dags att börja fixa sig inför dagens shopping. Känns som jag har shoppat jättemycket de senaste 2 veckorna men har mest köpt saker jag behöver, som t.ex. hårspray, leggins m.m. Inte så mycket kläderplagg som jag trodde att jag skulle köpa. Så idag ska jag leta lite snygga outfits.
Beställde lite saker från Nelly för några dagar sen också så får hoppas att de kommer snart, har räknat med att de ska komma på tisdag så jag håller tummarna. Det är visserligen bara en kofta och ett par skor men vill få dem innan jag åker till fjällen på torsdag.

Nej nu måste jag fixa mig lite. Hörs senare!

Slappisdag!

Idag har det inte hänt så mycket och det kommer inte hända speciellt mycket heller. Många av kompisarna ska ut men jag och Krippe orkar inte, vi är fortfarande helt slut efter nyår. Så vi ska ligga i sängen hela kvällen och kolla på en massa filmer och käka godis. Låter inte det underbart?

Krippe ska få fixa Photoshop på min dator ikväll så att jag kan uppnå ett av mina nyårslöften, nämligen fixa utseendet på bloggen. Den behöver fixas rejält mycket nu. Vet bara inte hur men det kommer jag på med tiden. Har som vanligt en massa idéer men kan inte bestämma mig för vilken.
Det får bli en överraskning, får dra lott om jag inte bestämmer mig för något.

Ett nytt 2010

Godmorgon!
Starten på det här nya året har varit grymt bra. Somnade runt halv 5 igår och vaknade för en stund sen. Sötnosen ligger fortfarande och sover men jag ska försöka väcka han snart så vi kan käka lite. Det blir nog pizza efter denna långa natt av festligheter. Ska ringa Fia och Oliver och höra om de är på för det med. Såg inte direkt fram emot att gå upp idag för snart måste det städas, det blir mycket disk efter en 7 rätters middag. Tur är väl det att man har en diskmaskin.

Tänka sig. För bara några timmar sen var det 2009 och nu är det 2010. Nytt år, nya möjligheter som man brukar säga.

Nu inpå det nya året tänkte jag bjuda på några bilder från igår. 

                                    
                                       
                                                        Love is in the air
 


RSS 2.0