Varmt, men man ska inte klaga

Hemma igen. kom hem igår kväll men kände inte för att sitta vid datorn, satt oss och kollade på en Bond film istället och sov. Har en massa jobb framför mig så ränka inte med att jag kommer sitta gär speciellt mycket. Men om två veckor gäller det. Då blir det en reseblogg för då drar jag och sötnosen på bilresa i Europa. Längtar som satan nu.

Nu drar vi till Dalarna

Snart bär jag och sötnosen iväg upp till Dalarna för att fira midsommar med hans släkt. Vi åker upp lite tidigare för att få lite skön semester också. Det är så lugnt och harmoniskt där uppe så man kan inte bli mer än avslappnad. Kommer även bli ett litet blogg uppehåll eftersom det inte finns något internet där uppe (inte heller någon mottagning). Jag blir helt enkelt datorfri och mobilfri hela helgen.

Hoppas ni får en underbar midsommar och att solen skiner detta år. Enligt SMHI så ska det vara sol uppe i Dalarna iallafall, men man vet aldrig.

Funderar...

Här sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. Har verkligen ingen aning och kommer inte på något vettigt heller. Får nog ta dagen som den kommer. Solen skiner ju trots allt så det blir nog någon utomhusaktivitet. Ska upp och käka sushi nu till frukost. Sötnosen gjorde det till middag igår och det blev en hel del över. Men det skadar inte.

Var på banken till ingen nytta.

Har precis vart nere på banken till ingen nytta. Tänkte sätta in pengarna jag fick igår i present men man kan tydligen inte göra det på Nordea i Tumba längre. Kul att man fått den informationen. Det var lite småsurt. Fick ialalfall en skön promenad med sötnosen. Är feberfri idag, har bara lite ont i halsen nu. Ska ta och basta ikväll och hoppas att det förvinner det också.

Släktträff och feber

Nu har släkten åkt och nu sitter vi alla och slappar bara. Vaknade med 39.5 graders feber, inte så roligt när släkten ska komma hit och man ska äta och fika. Men det gick bra ändå. Går på ipren nu så nu mår jag prima. Hoppar på det bästa att febern är borta imorgon.

Mycket att göra inför imorgon

Sitter för tillfället på jobbet. Har vatir här sen 9 och ska vara hör till 17. Känner mig lite smått stressad. Har så mycket som ska hinnas med till imorgon då släkten kommer och firar mig. Ska bl.a baka 3 olika sorters cheescakes och dessa måste jag göra ikväll. Men mamma och syster hjälper nog till hoppas jag.

Den är hemsk men ändå så bra


Jobbig dag igår

Igår jobbade jag hela dagen. Hade världens sämsta tid, mellan 11:30-20:30. Hela dagen blir verkligen förstörd då. Man får inhen sovmorgon med tanke på att det tar en timme att komma dit och man får ingen kväll. Man kommer hem och när man duschat och ätit lite så är klockan redan 22.00. Aja, nog om detta. Idag ska jag iallafall följa med sötnosen till gävle. Han ska köra upp en bil dit så det blir bara en dagstur fram och tillbaka. Är väl hemma runt 18:00 ikväll.

Familjemiddag

Har varit med min syster första gången hon övningskörde, det gick riktigt bra. Tror hon till och med lärde sig snabbare än mig.

Nu är även min bror hemma, nämnde ju tidigare att han inte varit hemma på ett halvår men det var tydligen bara tre månader. Sån stor koll har jag. Men nu är han iallafall hemma så vi hade en mysig middag idag då hela familjen var samlad.

Plus med bil

Nu ska jag iväg till jobbet. Skönt att ta bilen, man får sovmorgon och det går snabbt att ta sig dit och även hem. Kommunikationena till mitt jobb är väldigt dåliga. Speciellt tidiga mornar och sena kvällar. Alltid ett plus med bil.

Proppmätta efter en massa mat

Nu är vi hemma igen. Hade det jätte trevligt och det var jättegod mat så nu är vi proppmätta. Imorgon kommer min bror hem, han har varit utomlands och jobbat så har inte sett honom på ett halvår. Men imorgon smäller det. Han har 10 dagars semester nu så vi har lite att ta igen som familj. Men först blir det jobb för min del. Jobbar mellan 9-15, älskar tidiga tider. Då har man kvällen fri till att göra vad man vill.

På middag snart

Snart ska jag och sötnosen ner till hans mamma och äta middag. Skulle egentligen ha jobbat nu men de rignde för några timmar sen och frågade ifall jag ville vara ledig idag istället. Självklart tackade jag Ja. Det gällde ändå bara fyra timmar så man går inte miste om så mycket.

Brännan är fortfarade kvar, den brukar inte hålla i sig så länge som den gjort nu. Bara för att jag vill att den ska försvinna. Ser för fan ut som en panda.

Då jag fyllde 20

De underbaraste av de underbaraste <3








14 Juni 2010

Dagarna bara flyger iväg. Kändes som jag fyllde år igår men det är ju 2 dagar sen. Min glajjbränna är kvar, det brukar alltid lägga sig efter man har sovit men inte denna gång såklart. De värsta är att jag ska jobba idag och vill ju inte se ut såhär då. Det får bli foundation.

Lovade att lägga upp bilderna från min födelsedag men batteret på min kamera är slut så måste byta dem innan jag kan föra över bilderna. Lite konstgt tycker jag ändå att det är eftersom man inte använder ström när man för över bilder men det fungerar ändå inte. Lägger upp dem imorgon istället. Jobbar mellan 15-23 så efter det kommer det inte bli så mycket bloggande.

Flygshow i Linköping

Kom hem för ett tag sen. Har varit i Linköping och kollat på flygshow med sötnosen och pappa. Blev helt fashinerad av flygplanen som visades. Har vart på flygshower sen jag var liten för har en far som är galen i dem och nu även en pojkvän som älskar dem. Jag tycker det är minst lika kul även fast jag knappt vet vad det är för plan dom flyger. Det coolaste är ändå när de flyger i formation, tror alltid att de ska krocka med varandra men det slutar alltid med att det bara ser häftigt ut. Hade självklart inget att smörja in mig med så har världens solbrillemärke i ansiktet. Helt röd och runt ögonen är det helt vitt. Men dddet bjuder jag på. Hade en mysig dag i allafall.

Dagen igår var helt underbar den med. Bilder kommer imorgon.

Grattis till mig

IDAG BLIR JAG STOR FLICKA. Tonåren är över och jag blir äntligen 20 år. GRATTIS TILL MIG. Kommer firas med en massa vänner och dagen kommer bli hur rolig och underbar som helst. Familjen har redan firat mig genom att komma upp sjungades med frukost på sängen. Det är så det ska vara.

Hoppas ni också kommer få en underbar dag för det ska jag ha.

Egentiden var knapp

Det blev inte så mycket egentid för mig idag. Tycker inte om att vara ensam för blir så rastlös så jag följde med älsklingen in till stan men han skulle köpa present till en viss person som snart fyller år så jag fick inte gå med honom, konstigt nog. Men mötte upp min syster där inne efter hennes skolavslutning så jag slapp gå runt själv.

En dag för mig själv

Ny dag och har ingenting planerat. Ska nog ta en dag då jag bara tar hand om mig själv. Ska lägga en ansiktsmask, smörja in mig med BUS, fotbad och måla naglarna och framåt kvällen blir det nog ett bad.
Men först så ska jag äta frukost, väntar på att sötnosen ska kliva ur sängen. Han sa för ca en timme sen att han skulle gå upp men har inte klivit upp än. Ska nog upp och peta på honom lite.

En dag på stan

Hemma igen efter en dag på stan. Köpte en studentpresent så nu är jag redo för sista studentmottagningen som är på fredag. Kan även berätta att det är en väldigt speciell dag på lördag. Kan ni gissa vad? Det händer bara en gång om året, man firar det alltid och på köpet blir man ett år äldre. DET ÄR MIN FÖDELSEDAG och talet jag blir är inte vilket tal som helst utan jag fyller 20.

Student nr 2

Nu är det snart dags för student nr 2, idag blir det min kusin som tar studenten så efteråt blir det en massa käk och fika. Ska bli mys, det var ett tag sen jag träffade min släkt.

Nu måste jag börja fixa mig lite, utspringet är redan vid halv 1 så måste åka om en liten stund.

Första utspringet

Idag blir det första utspringet som jag ska besöka. Känner egentligen ingen som springer ut men sötnosen gör så jag följer med som sällskap bara. Vi blir bara där en stund och ska bara se utspringet. Efter det vet jag inte vad som händer. Kommer nog på något.

Grillkvällen i lördags var jättemysig. Blev inte mat förns runt 9 tiden och då var alla vrålhungriga. Jag hade inte käkat sen frukost så när maten väl stod på bordet så tog det inte lång tid innan vi högg in.

Grillkväll med mina kära vänner

Hemma igen efter en dag på jobbet. Ska snart hoppa in i duschen och senare blir det grillkväll med mina käraste vänner.
Ha en fortsatt mysig lördagskväll!

Allt onyttigt är gott

Tiden bara förvinner och ändå har jag inte gjort speciellt mycket. Har bara varit förbi biblioteket och lämnat de sista böckerna från min engelska kurs. Så skönt att den äntligen är klar.
Just nu står jag och lagar mat, håller på att grilla kycklingklubbor. Tycker det är så jävla gott med en massa grillsås på. Låter jätte fett men alltsom är fett är gott, eller hur?

Ikväll ska vi till en ny club som öppnar ikväll. 107,5 heter den. Ska bli kul att gå på ett nytt ställe för omväxlings skull.

Solat utan att bränna mig

Nu har jag solat färdigt för idag. Brände mig inte, det är ett under. Ska snart hem och äta lite middag och svalka mig med en glass. Efter det ska jag iväg till Ikea en snabbis med mor min. Kanske även blir lite träning ikväll, vi får se.


Sola är prioritet 1

I´m awake and the sun is shining.
Idag är det sola som gäller, har hur bleka ben som helst och nu börjar man ju gå runt i klänningar och shorts. Många studenter börjar knappa in på mig också som jag ska gå på och man vill ju inte vara lika vit om benen som deras klänningar.

Promenad i stan

Underbar och skön dag. Efter allt bärande tog jag och sötnosen en liten promenad i stan innan vi åkte hem. Sen var det hem och äta som gällde. Nu ska vi snart dricka lite te och bara ta det lugnt. Det var förresten några som tog studenten idag som vi stötte på, snacka om att jag blev avundsjuk. Vill så gärna uppleva den dagen igen.

Dunderfrukost för dagens aktivitet

Har precis ätit en dunderfrukost. Slog på stort och pressade juice med juicemaskinen. Hur mumsigt som helst. Nu ska vi iväg och hjälpa älsklingens farmor och bära ner några lådor till källaren i hennes lägenhet. Sen blir det några ärenden i stan.


Qbic Hotel Amsterdam Wtc

Tänkte visa bilderna på hotellet vi bor på i Amsterdam. Vi har tyvärr inget internet där så det är ett stort minus men det var så häftigt så vi bokade det ändå. Hotellet heter Qbic Hotel Amsterdam Wtc

Foto av Qbic Hotel Amsterdam Wtc, Amsterdam areaFoto av Qbic Hotel Amsterdam Wtc, Amsterdam area
Foto av Qbic Hotel Amsterdam Wtc, Amsterdam areaFoto av Qbic Hotel Amsterdam Wtc, Amsterdam area

Det gick ju bra

Hade tenta idag och det gick ju "bra", ordkunskap är inte riktigt min grej. Sen fattar inte jag varför man tar ord som man aldrig använder. Några kan ju komma till användning men andra ord var helt värdelösa. Vill verkligen inte göra en omtenta på denna. Man kan inte direkt plugga på detta. Om man inte har lust att sitta med en engelsk ordbok och nöta in varnda ord som finns i den. Nej tack säger jag bara.
Nu är iallafall kursen avslutad, tentan var det sista vi hade så nu hoppas man bara på att man har fått godkänt.

Det som återstår nu är en massa jobb innan jag går på semester, som jag längtar oerhört mycket till. Har bokat ett jättehäftigt hotell i Amsterdam nu också. Bilder kommer senare eller imorgon.


RSS 2.0