Torra kläder tack!

Det är ju lite lagom kul när man kommer ner till tvättstugan och allt man har tvättat är halvtorrt. Vi började tvätta kl 5 idag och själva tvätten var väl klar vid 7 och sedan skulle allt hängas på tork och torktumlas. Men denna torktumlare som finns i tvättstugan verkar inte fungera, när vi kom ner efter 1½ timme så var tvätten lika blöt som den var när vi stoppade in den (tvätt med lakan, påslagan och örngott samt båda våra handdukar). Vi har endast ett ombyte till sängen så sista chansen att det skulle bli torrt innan läggdags var att hänga in det i torkrummet där alla andra kläder hängde. Då var klockan runt halv 10. När vi sedan kom ner vid 11 igen så var lakanen inte torra på långa vägar, och självklart hade värmen stängts av p.g.a att de har satt den på timer som man själv inte kan styra. Alla andra kläder, som varit därinne i ca 3 timmar var inte heller torrt så det var bara för oss att ta upp tvätten till lägenheten och börja hänga upp allt här. Så hela lägenhen har nu förvandlats till en tvättstuga. Lakanen har vi strykt för att få dem torra fortare, men de är fortfarande lite blöta i kanterna men det får vi helt enkelt leva med. Imorgon ska krippe ringa till mäklarna och klaga, eller det blir nog på måndag för imorgon är det lördag kom jag på.
Hade verkligen sett fram emot ikväll för det bästa jag vet är när man har nytvättade lakan och lägger sig i sängen helt nyduschad och fräsch. Nu blir det med halvfuktiga lakan och oduschad eftersom handduken är dyngsur.


Choklad för hela hundringen

Nu har vi precis kommit hem från chokladfabriken och det var inte lite choklad vi fick med oss hem. Choklad för 172 kr, motsvarande ca 2 kg. Och Nej allt är inte till mig och Krippe. Köpte även till min mamma, pappa och lillesyster.

Chokladfabriken

Nu ska jag börja gör mig i ordning för att gå ut. Jag och Krippe ska till chokladfabriken som ligger här i Linköping och köpa lite choklad.
Vem vet, man kanske får se dem göra choklad också ;)


Årstider, bra eller dåliga?

Det som är mysigt med hösten är just dessa dagar då bladen på träden börjar bli gula och falla av, det ska även vara blå himmel och lite halvkyligt ute. Då kan jag säga att den är mysig annars är den bara besvärlig. Jag är en sommarmänniska som knappt tål kyla, fryser för ingenting oavsett hur mycket kläder jag har på mig. Även fast jag tycker att vintern kan vara mysig någon gång ibland där också så lider jag mig igenom den. De mysiga stunderna är framför brasan med en kopp var oboy när det är snöstorm ute, julafton och nyårsafton. Man tänker ju att sommaren tar upp halva året och vintern den andra (om vår och höst räknas som varma och kalla perioder) men det är ju inte riktigt så, utan vintern sträcker ut sig i ca 3/4 delar av året och sen har vi bara 1/4 av sol och värme. Detta låter jättedeppigt, jag vet. Men det är lite tragiskt ändå.. 

                 

Sushiproffs

Hade tänkt att blogga igår men blev sängliggandes nästan hela dagen, har ingen feber längre men är förskyld och det är minst lika jobbigt. Igår blev det iallafall sushi till middag. Krippe var sugen på att göra hemmagjord sushi och vi hade tänkt att äta det på fredag men han blev så sugen så de blev igår. Efter att vi handlat alla ingredienser så var klockan redan halv 7 och efter det började vi läsa receptet, vilket var en stor miss för att riset skulle ta ca 1½ timme att göra. Det skulle först stå i 30 min i vatten, efter det skulla man koka det och sedan skulle de stå och kallna i 30 min till. Så det vart ingen middag fören halv 9 och då var vi bra hungriga. Men fina blev dem. 

            
         


Sparande.. Hjälp mig!

Jag har kommit på hur svårt det är att spara pengar, särskillt dessa tider då det snart är dags att köpa julklappar och då man vill fylla garderoben med varma kläder och stövlar. Försöker lägga undan pengar och det gör jag också men det blir bara någon tusenlapp hit och dit och det kommer inte räcka till en usa resa på långa vägar. Resan dit och hem är inte så svår att spara till men det är fickpengarna som är värst. För att kunna vara där i några veckor krävs en hel del pengar, plus att man måste shoppa när man väl är där.. Jag får ta och leva lite snålt nu, eller iallafall efter nyår då det inte behövs köpas några julklappar och sådant..


                     

Sjuk :(

Vaknade runt 3 inatt och kände att jag började få feber och frös som in i bomben, hoppades på att det skulle lugna ner sig lite men det gjorde det inte. Så min dag har jag tillbringat framför tv:n med två filtar och en värmekudde samt alvedon. Har inte haft feber på jättelänge så kommer inte ihåg hur dålig man känner sig. Hoppas på att den försvinner snabbt för vill gärna åka ner till Linköping imorgon med älsklingen.

Upp, upp och iväg!

Idag blir det biodags. Jag Krippe Fia och Oliver ska in till Heron city och se på filmen Upp i 3D verisionen. Ska bli kul, filmen verkar grymt bra iallafall tycker jag. Det blir 20.30 bion så man kommer inte hem allt för sent heller för jag är helt slut efter jobbet idag.


Sega pizzagubbar

Det var en hektisk dag på jobbet idag så är helt slut nu. Krippe fia och oliver kom och hämtade upp mig på jobbet sen drog vi och köpte pizza och thaimat. Stackarna fia och oliver fick vänta i en halvtimme på deras pizzor eftersom pizzagubbarna hade tappat bort deras beställning. Det var lagom irriterande eftersom min och krippes thaimat kallnade. Men vi blev mätta efter god mat. Ikväll blir det sova tidigt för jobbar tidigt imorgon med.

Önskelista redan nu?

Ny dag idag. Sitter och skriver på min sötnos ipod, det tar lite längre tid än vanligt men kul är det. Jag har kommit på en del saker jag önskar mig i julklapp. Jag önskar mig: Ipod touch Bärbar dator Resecheckar (så att vi kommer iväg till usa) Detta är vad jag har kommit på än sålänge, får se om det blir mågot mer sen ;)

Programmen bara löper förbi...

Sitter och väntar på att min sötnos ska komma hem till mig. Han har varit ute med Jocke och tagit några öl och pratat lite. Sötnosen lär vara påväg hem nu så han är väl här om någon timme om jag har tur. Vet bara inte vad jag ska hitta på sålänge, har sett rätt många program på tv nu så börjar tröttna lite smått.


  

 


Vart ska dem stå?

Jag måste ha någonstans att ställa alla mina skor, just nu står de i påsar på golvet och det är inte trevligt alls. Vill ha dem på hyllor men har ingen plats för det i mitt rum. Måste helt enkelt få lite mer utrymme. Vore inte den här det ultimata? 

               
Denna kommer från Mio ock kostar 4450:-, lite väl dyrt för mig men den är ursnygg och ser framför mig hur snyggt mina skor skulle passa i denna hylla...

Vart finns stövlarna?

Jag måste köpa några stövlar, utan klack. Tycker det är svårt att hitta några som verkligen är snygga. Har kollat runt lite på alla olika skosidor och har endast hittat ett par som jag tycker är snygga. Vet inte heller om jag vill ha svarta eller bruna, det lutar nog åt bruna men svarta kan man matcha med flera klädesplagg.


Den här kommer från din sko och kostar 399:-, kanske blir dem ;)

En fartfylld dag...

Igår var det en fartfylld dag. Jag och krippe satt barnvakt åt hans systerbarn och det var ingen lugn stund då inte. De började med att kolla på en varsin film, men när det började närma sig middagstid så blev de lite hypade. Vi fick i dem maten men det tog en stund, de fick även prova på våran speciella monstermjölk (mjölk med grön karamellfärg), oj vad snabbt det gick och dricka upp mjölken då. Efter middagen började allvaret. Lekdags för hela slanten, det ena efter det andra men kul hade vi. Vi lekte spöken, kurra gömma och även med bilar och ponnyhästar. De somnade gott efteråt iallafall. Vi åkte hem runt halv 10 och var hemma runt 11. Det var lite segt att det tog så lång tid att komma hem för att bussen inte matchar med tågen. Vi missar den med 5 min och får stå och vänta i centrum i ca en halvtimme. Det är inte speciellt roligt när det är kallt ute. När vi väl kom hem så fanns det inget skönare än att lägga sig i sängen. Vi somnade direkt efter att vi sett på Stockholm-Arlanda på tv3play. Nu är vi hemma hos Jonas, får se vad vi hittar på. Kvällen lär bli lugn.

Making is my thing

Seriöst, jag går verkligen in för att designa smycken, det sticker i mina fingrar och jag vill börja med en gång. Jag har fått många olika idéer på hur de kan se ut. Mamma sa att det fanns någon pärlaffär i Gamla stan där man köpte pärlor i hg pris. Kommer inte bli godis jag köper i hg längre utan pärlor.. Vet även att det finns en i Gallerian. Ska nog åka in till stan på torsdag och kolla runt lite.
Har kollat in några sidor där man kan beställa hem olika tillbehör, men tycker att det verkar bra att veta vad man köper, och att man får se hur de ser ut till en början. Men när jag vet det så kommer jag nog beställa hem pärlor och sådant. Så slipper man åka fram och tillbaka till stan hela tiden. Slappis som jag är..

Ögonsmycke



Denna sjuka bild hittade jag när jag letade efter smycken. Det är ett ögonsmycke, smycket är fäst på en lins som sedan hänger ut ur ögat. Helsjukt men man blir en riktig ögonsten ;)


Designa smycken

Jag har kommit på vad jag vill börja göra. Jag skulle vilja börja designa smycken, vet att det är många som gör det nu men skulle vilja göra det ändå. Jag älskar att pyssla så detta är ju perfekt för mig. Kanske kan gå så långt så att jag startar en bransch i det, eller iallafall tar kontakt med andra så att de säljs i någon affär. Skulle inte det vara något? Tycker denna idé var superbra eftersom jag alltid har velat hålla på med någon slags design. 

                           

Ännu en dag i tristhet

Sitter hemma hos mig och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Det är en rätt trist och mulen dag så ute vill man ju inte direkt vara. Inga kompisar är hemma såhär dags, många jobbar. Får se vad vi hittar på..

Körkortet är hemma

Nu har jag precis varit och hämat mitt körkort, helt överlycklig. Fick köra själv för första gången, eller iallafall de första 100 metrarna tills jag kom till krippes hus och hämtade upp honom. Trodde att jag skulle vara mer nervös än vad jag var. Men det var helkul.

Stockholm igen

Idag bär vi hem till Stockholm igen :) Inte bara jag utan Krippe också eftersom han är ledig denna vecka. Tåget går 14.00 härifrån så vi lär ju vara hemma runt 4 tiden, därefter ska jag till posten och hämta mitt körkort =D, ska bli roligt och se hur bra man blev på bilden. Tycker att de flesta ser så allvarliga ut med helöppna ögon. Så får se om jag ser så allvarlig ut jag med.

Film

Ligger i sängen med sötnosen och kollar på Ali G, sjukt rolig film. Ska snart sova eftersom min mage värker som bara den. Det enda som hjälper är nog en varm och skön säng och lite sömn.
Imorgon drar jag nog ner på stan och kollar in lite kläder, är pank nu så det blir nog inget köpt men kolla skadar inte ;)

See yaa <3


2 sadel cykel

Nu har vi varit borta och kollat på flygplatsen, trots att det inte var några flygplan. Kallt var det i allafall.
Eftersom jag inte har någon cykel här nere i Linköping så får jag sitta på pakethållaren och det vet ju alla att det inte är världens skönaste. Men så kom Krippe på att man kan sätta en sadel på pakethållaren, varför inte? Så han satt på sadeln och där satt man väldigt skönt kan jag säga.
Titta på mästervärket :)

                               

Heal the world


Sorry... I was busy

Jag har varit rätt upptagen idag så det har inte blivit mycket till bloggande.. Eller upptagen och upptagen, min pojkvän har suttit vid datorn så ville inte störa honom mitt uppe i hans planeringar. Jag satte mig istället i soffan och läste min bok L.A. Candy. Har kommit in rätt bra i den nu så man vill knappt sluta läsa, men när ögonen börja svaja upp och ner så måste man nästan sluta.
Har även kollat på idol, eftersom vi var hemma hos krippes klasskompisar igår och festade lite så blev det inget idoltittande för mig, vilket jag inte tyckte var så roligt eftersom de skulle ha Michael Jackson tema. Grymt bra tema. Fast jag tycker att de missade den bästa låten Michael Jackson gjort Heal the world. Som jag hörde för fösta gången i somras.
Kommer lägga upp låten snart :)

Puss på er


Pannkakor

Ikväll ska jag och krippe prova göra amerikanska pannkakor gjorda av sojamjölk. Krippe tål inte mjölkproteiner så vi har hittat ett recept på pannkakor med sojamjölk. Vi får se hur det blir, är igentligen inte så förtjust i pannkakor men detta kanske är gott.
För er som vill prova detta recept så finns det på pannkakor.se och även här nedan

2,5 dl mjöl
3 dl sojamjölk
1 msk olja
1 msk lönnsirap (honung går också bra)
1 msk bakpulver
0,5-1 tsk salt

Blanda sedan alla ingredienser till en smet och grädda.


Munsår, nej tack!

Blir så irriterad på mina munsår. Har haft dem nu i snart 2 veckor och det har inte hänt någonting. Har haft munsårsalva men det verkar inte fungera, Anti som ska vara så bra? skulle inte tro det. Man får tydligen bara använda det i 5 dagar så nu har jag slutat använda det. Det värsta är att minsåren spricker upp så fort man gäspar eller äter. Man kan ju inte direkt svälta sig själv för att de ska försvinna. Vad ska jag göra för att få dem att försvinna?

Naaw

Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen med min sötnos som sover. Urgullig <3

Hard work work

Dagen i sig har varit allmänt seg. Det enda aktiva jag har gjort idag är att jag har spelat squash med Krippe. Men det var inge vidare eftersom båda var sega så det såg mest ut som vi stod där och bollade vägg. Jag förstår att krippe är seg idag eftersom han har haft tenta i 4 timmar tidigt imorse. Jag själv har lite träningsverk eftersom jag var duktig och egentränade igår ;) ska försöka hålla mig i form nu har jag bestämt och försöka träna 3 ggr/vecka. Vi får se hur länge det håller. Men jag har läst att man ska träna mycket nu när vintertiden börjar för att inte bli så depprimerad under vinterperioden. Som många blir, även jag. Ska se om detta fungerar.


Drömmer stort!

Jag såg nyss på tv4 där det visades Efter 10, Malou intervjuar en massa folk och just idag intervjuade hon Andreas Carlsson. Han som sitter i Idol juryn för er som inte vet :) han har tydligen skrivit en självbiografisk bok om sin uppväxt och han berättade lite om boken, som i mina ögon verkar hur bra som helst. Jag har kommit på hur jag ska få mig att läsa flera böcker, jag älskar självbiografiska böcker och det är dem jag fastnar för och aldrig kan sluta läsa. Man kommer in i dem på ett helt annat sätt och man kan generalisera allt med verkligheten och en själv. Så denna bok står näst på tur efter jag har läst klart L.A. Candy av Lauren Conrad.

Andreas tog även upp att han drömmer väldigt stort, trots att han har gått väldigt långt i sin karriär så vill han ändå gå längre och att ha en sådan drivkraft får mig att visa en stor respekt. Jag drömmer väldigt stort och det är väl det som driver mig framåt, trots att det inte har hänt speciellt mycket i mitt liv. Men jag är ju trots allt bara 19 år så jag har ju hela livet framför mig.

English class

Nu har jag precis sökt en Engelska kurs till vårterminen. Endast en termin, så det ser jag verkligen fram emot eftersom jag vill bli bättre på att kunna kommunicera på engelska. Jag och krippe har ju planer på att resa till USA där hans syrra bor och då känns det bättre om man känner sig säker på engelskan, vilket jag inte gör nu :P Jag har alltid drömt om att kunna prata flytande engelska utan att ens behöva bry mig om hur jag pratar. Att allt bara kommer självmant. Just nu är jag osöker på min engelska och vågar knappt prata det för att jag tror att jag ska göra bort mig. I huvudet låter det jättebra men när jag ska framföra det så byts alla ord ut och det låter förjävligt. Så om ett halvår kanske jag är proffs. Vem vet ;)

Ahlgrens bilar =D

Min mamma var så söt igår, när hon kom hem från jobbet hade hon en present till mig eftersom jag tagit körkort. Det var ju säkert från hela familjen men det var hon som var hjärnan bakom det hela. Eftersom jag skulle hit till Linköping ville hon inte köpa blommor för då skulle jag bara ha nytta av dem i en timme sedan skulle de vara vissna när jag kom hem, så jag fick flera olika sorters påsar av Ahlgrens bilar och även några ferraribilar. Fyndigt va ;)


Godmorgon

Godmorgon mina kära läsare *host* 6 st *host*
Jag måste fan få flera läsare till min blogg, detta är inte okej. Vet bara inte hur :P.. Ska marknadsföra mig lite mer... Ska snart dra iväg till affären och handla lite mat. Sedan blir det bakning för mig. Ska baka bröd igen ;).. mumsigt

KÖRKORT =D

Idag var den stora dagen då jag tog KÖRKORT. Så jävla härligt. Nu kan jag sätta mig i bilen alldeles själv och köra vart jag vill, när jag vill (när jag får låna bilen dvs :P). Har fortfarande inte riktigt fattat det men det kommer nog när jag väl ska sätta mig i bilen och köra iväg helt ensam. Men det får tyvärr vänta för idag åker jag till Linköping och är borta i 1½ vecka. Körkortet kommer på posten i slutet av veckan. Kan knappt vänta, nu slipper jag gå runt med passet hela tiden. Enda nackdelen är att jag lovat mamma och pappa att köra syrran till och från träningarna. Men det är kul att köra så de slår väl ut varandra.

Choklad

Inget nytt har hänt idag och ingenting kommer hända heller. Mamma, pappa och brorsan var på chokladmässan på nordiska museet, de kom hem med jättemycket choklad. Fin och god choklad. Hade velat följa med men jobbade idag så den chansen var som bortblåst. Men flera chanser kommer ;)


Vänner <3

I min almenacka finns ett ordspråk för vaje vecka, och tråkigt nog som jag har det så satt jag och läste många av dem. Ett av dem var bl.a. denna:

Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen.

Tycker denna stämmer till punkt och pricka. En vän kan bara försvinna om man inte träffar dem på ett tag. Hur många vänner har man kvar från när man gick i grundskolan? Och med kvar menar jag de som man umgås med nästan varje dag/helg. Eller ringer minst en gång i veckan. Jag är i alla fall inget proffs på det om jag får säga det själv. Vänner är värdefulla, så ta vara på dem du har.


H&M Homestyle

Älskar H&M nya Home kollektion. Speciellt deras kuddfodral. Här är några av mina favoriter

   


Kuddfordal Rosett 99:- Kuddfodral 179:-
Kuddfodral Stickat 99:-  Örngott 79,50:-


Blööö...

Mitt uppe i tråkigheterna sitter jag här och gör absolut ingenting. Kommer inte på vad jag ska göra heller förns klockan 8 då det är dags att kolla på Idol. Och det är 1½ timme kvar. Är för seg att komma på något. Ingen som har något förslag? Om inte annat får jag väl kolla på kläder på internet, fast kommer bara att vilja köpa saker då och har verkligen inga pengar alls till det.

Gå in och kolla...

Jag älskar verkligen stylebystars.com. Rekomenderar sidan starkt, klänningarna är ur snygga. I min smak i alla fall. De säljer kläder åt festhållet så man hittar inte mycket till vardagskläder där. Men det hittar man ju på så många andra ställen så vad gör det ;) Jag har köpt många klänningar därifrån och kommer fortsätta att göra det. Kläderna är verkligen värda sitt pris. Gå gärna in och kolla :)

Love my bed

När jag vaknade imorse så märkte jag hur skönt det var att ligga kvar i sängen och bara slappa. Vaknade rätt utvilad imorse men kände mig ändå seg i huvudet. Men efter att ha legat kvar i sängen i ca 30 min kände jag mig genast bättre.
Just nu händer det inte speciellt mycket, slappar lite framför tv:n. Jobbar senare idag, så det lär ju inte hända någonting innan dess.

Skön höstdag

Trots att det är kallt ute så är det rätt skönt. Det är mysigt om man har en skön kappa och en mysig halsduk. Är inget stort fan av hösten men när det är sol ute är den rätt mysig. Det är nästan så att man vill ta en promenad. Kanske lite senare..
Hade några ärenden tidigare idag i Södertälje och efter det så lunchade jag med pappa. Det vart kinamat.. Efter det har det inte hänt nått speciellt. Åkte hem och slappade framför tv:n. Lär inte hända mycket mer idag heller förutom att jag ska på möte på jobbet ikväll..


Minnen

Kollade igenom mina bilder alldeles nyss då jag hittade denna söta bild på mig och Fia. Denna bilden är tagen då vi skulle göra våra årliga besök till Gamleby med skolan. Detta är alltså från när vi gick i 8:an och hur gammal var man då? 13-14 va? och ändå känns det inte som det var för så länge sedan.


Okända städer.. Inte min grej

Idag har det hänt en massa grejer. Var på arbetsintervju på Gulfynd på deras huvudkontor tidigare idag. Jag är verkligen helt lost på ställen jag aldrig har varit på. Och jag är extra duktig på att inte ta reda på det innan heller. Jag skriver bara ut hur jag tar mig dit via SL men där står det bra att man ska gå ett visst antal meter tills man ankommer till stället. I mitt fall skulle man gå 500 m, men åt vilket håll visste jag inte. Det tog mig ca 5 min att hitta en karta och ytterligare 5 min att kunna lokalisera mig på kartan. Den skulle ligga strax vid polishuset och jag hittade en skylt mot polishuset, men sedan kommer det självklart en korsning. Vilket håll ska man gå åt då? Jag orkade inte irra runt där så jag frågade några om hur jag kommer till polishuset. Efter att ha frågar 2 personer kom jag äntligen fram efter 20 min av irrande. Nästa gång hoppas jag att jag skriver ut en karta.
Innan intervjun inhandlade jag en skjorta, grymt snygg. Hade den även på intervjun och fick en komplimang för den. Så köpte den inte i onödan ;)


Dagen har bara flygit iväg...

Blev sjukt trött nu bara sådär. Har precis kollat på Sveriges fulaste hem uppföljt av Svenska Hollywoodfruar. Det var ett tag sen jag såg dessa program eftersom jag har ahft annat för mig på just måndagar. Dagen i sig har flytit på, den har gått ovanligt fort. Kanske för att jag haft saker att göra hela tiden :P Så hedanefter ska jag ha saker att göra hela tiden för att inte hinna tänka tanken att jag har tråkigt. Jag är en sån som alltid måste ha saker att göra, måste vara aktiv hela tiden. Om det inte händer något så blir jag uttråkad. Vet inte riktigt vad det beror på, kanske för att jag är rastlös, eller att jag bara har lätt för mig att bli uttråkad. Man vet aldrig ;)
Hoppas denna vecka fortsätter att gå fort...

Bilder från Fredagen!

Jag lovade ju er några bilder igår kväll och här kommer några.

       


Kanelbullens dag...

Idag har det varit kanelbullens dag, vilket jag inte visste förns kl 15.00 idag olyckligsvis. Har ni käkat några kanelbullar? Själv har jag fått i mig två stycken ;)


Underbar helg

Helgen har vart hur skön som helst, förutom en sak, den har gått så himla fort. Men man har hunnit med rätt mycket. I Fredags firade vi som sagt Jonas och det var verkligen grymt kul. Det var länge sedan jag hade så roligt. Det började med att några träffades hemma hos Jonas innan och sedan åkte vi i samlad trupp in till The bridge där vi skulle äta middag. Det vart tacobuffe :) alla tog det lugnt och snackade runt borden. Därefter blev det party och dans på klubben. Sedan skulle många vidare till en annan klubb men då kände jag och krippe att det räckte så vi drog hem.

I lördags var vi förbi hemma hos krippes syster och lekte lite med deras barn. Därefter blev det middag hemma hos krippe och sedan åkte vi på bio och såg The ugly truth. Grymt bra film med Katherine Heigl. Skulle nog inte säga att det var en tjejfilm trots att många tycker det. Det var nog 5 killar där och de killarna som var där, satt där med deras flickvänner. Kanske tyder lite på att det är en tjejfilm men alla skrattade åt många scener i filmen, inklusive killarna.

Idag har jag och krippe inte gjort så himla mycket. Vi var förbi krippes pappa och farmor ett tag under dagen. Annars har vi spenderat mesta tiden framför tv:n. Det har varit rätt skönt. Men nu sitter han på bussen hem till Linköping igen. Tråkit nog. En av anledningarna att helgen har gått för fort. Kändes som han kom igår och åker hem idag, fast han kom i fredags. Inte speciellt roligt när man varit ifrån varandra i två veckor och sedan bara får täffas i tre dagar. Men jag är långledig snart så då får vi vara tillsammans ett tag i alla fall.

Så har min helg sett ut, grymt rolig och händelserik. Bilder från fredagen kommer upp på bloggen imorgon. Så håll dig uppdaterad ;) 

Puss och Kram

Äntligen fredag.

Idag gäller det. Åh som jag har längtat. Kan inte bli mycket mer taggad, hoppas verkligen att det blir kul ikväll. Men det är ju upp till oss för man har ju det inte roligare än vad man gör sig, eller hur? Hoppas på att klockan snart slår 18.00 så att man kan börja fixa sig lite smått. Kläderna är valda, det blir min nya rosa kjol med en svart tröja. Har däremot inte valt smycken än, tänkte ha ett långt halsband. Märker sen vilket som passar bäst. Har även inte bestämt hur jag ska sminka mig men det bestämmer jag när jag står framför spegeln och ska sminka mig. Tror det blir lite sotiga och markerade ögon.
Idag är även dagen då min sötnos kommer hem, vilket jag ser extremt mycket fram emot. Tyvärr så kommer han inte hem förns 18.30 så får vänta ett tag till. Tråkigt nog, men får helt enkelt stå ut ett tag till.  

Puss på er ;)

Grymt

Det var rätt härligt att vara inne i stan idag. Inte allt för mycket folk men det kanske beror på att det är en torsdag. Presenten blev grymt bra.
Vi var ju även på bio och såg Flickan som lekte med elden och den var verkligen bra, över mina förväntningar faktist. Så nu har jag en film jag måste se och det är Män som hatar kvinnor. Jag vet att man ska se första filmen först men nu vart ordningen lite konstig så jag ser andra filmen först och sen den första, därefter kan jag inte bärga mig tills den sista filmen ska komma ut. Måste gå och se den. Pappa tycker även att jag ska läsa alla böckerna men vi får se om jag gör det, är inte riktigt en sådan som tycker om att läsa, trots att jag gärna vill vara det. Men så fort jag sätter mig med en bok så börjar jag bara tänka på annat.
Ser fram emot morgondagen då det är party, ska bara fundera ut vad jag ska göra på dagen så att tiden går snabbt.

Grym sida!



En grym sida som man kan göra dessa saker på. Älskar det, man kan dessutom se pris och allt och shoppa kläder på en och samma sida. Detta kollage är några av mina favoriter. Det kommer definitivt komma flera sådanna kollage men fler snygga kläder ;)


Storstan framför mig

Idag åker jag in till stan med Fia och Oliver för att inhandla en present till Jonas eftersom han fyller 19 imorgon. Vad vi ska köpa är fortfarande lite oklart men vi kommer säkert på något när vi väl är där inne. Efter det kanske jag följer med Fia och Oliver på bio där vi ska se uppföljaren till Män som hatar kvinnor.. Tror att den heter Flickan som lekte med elden. Är inte så insatt i svenska filmer eftersom jag inte brukar gilla dem, men dessa filmer sägs vara jättebra så man måste väl nästan se dem innan man dömer ut dem. En grej bara som jag har tänkt på länge, när jag var i 12-13 års åldern så såg jag en film som hette exakt likadant, alltså flickan som lekte med elden. Jag är nästan helt säker på att den hette så och därför är jag tveksam varför en till film får heta exakt likadant. Det är lite skumt tycker jag.

RSS 2.0