Frankrike

Nu är vi i Frankrike på ett ställe som heter Amiens. Mysig liten stad men har vari här sedan 11.00 imorse så det finns inte så mycket mer att göra. Har gjort allt som finns redan, dvs kolla i affärer. Det häftigaste med den här staden är att den största Notre Dame kyrkan ligger här. Trodde det bara fanns en men tydligen byggdes dem på två olika ställen. Men denna är större. Läste att denna skulle platsa två gånger med den Notre Dame kyrkan som ligger i Paris. Alltså är den som ligger här dubbelt så stor.

Igår var vi i Berck som ligger på franska kusten. Hade jättemycket problem med internet där så det blev inget. Internet i Frankrike är inte det bästa. Men tänkte visa några bilder från igår. Solen sken igår så vi låg på stranden någon timme och badade i Atlanden. Skulle uppskatta att det var ca 22 grader i vattnet så det var inte så kallt.






På vägen dit åkte vi förbi en millitärkyrkogård. Har aldrig sett något sådant förut så det var häftigt. Detta var från första och andra världkriget. Det var hur många gravar som helst. Det var omöjligt att få med alla på en och samma bild, men detta är några av dem. Det är väldigt strukturerat och väl omhändertaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0