Äntligen fann jag den

Jag har fina naglar igen. Tog bort min nagelförlängning och gjorde en nagelförstärkning av mina egna naglar. Känns jätte skönt nu, de är inte lika långa heller så nu är dem inte ivägen när man knappar på tangenterna.
Köpte även lite saker i stan innan det var dags att göra naglarna. Hittade äntligen ett fotoalbum, det finns knappt att köpa längre eftersom alla har sina foton på datorn. Men nu hittade jag det på Bokia.


Albumet har helsvarta sidor så man kan göra massa roliga scrapbook sidor. Detta album kommer bli ett resealbum där varje sida kommer visa bilder från ett land vi har varit i.


Köpte även två neccessärer, de var 50% rea på båda så fick båda för 50 kr.

31 Januari, 2011

Nu blir det snart stora staden med min vänninna. Det är någon timme kvar innan vi ska åka men ska snart börja fixa mig. Tänkte att jag skulle få lite plugg gjort nu på morgonen men jag och älsklingen sov så länge så får plugga när jag kommer hem istället. Ska möta upp mamma i stan vid halv 4 också, vi ska fixa våra naglar så kommer inte vara hemma förns tidigast 18.00.

Kan ni tänka er att en månad redan har gått på det nya året? Sjukt vad tiden går snabbt.

Avkopplande stund

Kommer precis upp ur ett härligt varmt bad. Har länge velat tagit ett avkopplande bad men det har aldrig blivit av för att annat kommit ivägen. Men idag blev det av, låg i badet i en timme nästan. Låg och läste Andreas Carlssons bok Live to win så fastnade lite. Kan inte sluta läsa mitt i ett kapitel, måste alltid läsa klart kapitlet och de är rätt långa i den boken. Därav den långa vistelsen i badet. Normalt brukar jag bada i en kvart högst, blir lätt så uttråkad.




Nu är det beställt

Nu har jag beställt hem en massa saker till scrapbooking på pappersmarknad.se. Det blev uppemot 600 kr men jag fick väldigt mycket för pengarna. Hoppas det går fort för det att komma.

Här är några av sakerna jag beställt.
Svarta och vita arkFlower garden Classic
Blått silver textilband 40mm*15MSvart textilband med filt girlanger 25mm*20M

Anitas outline stickers Silver mjuka siffrorAnitas outline stickers Guld klassiska bokstäver


30 Januari, 2011

Är uttråkad men har ändå ingen större lust att göra någonting. Borde egentligen plugga men vill ha en ledig dag idag känner jag. Försökte få med mamma till Skärholmen men hon skulle kolla på handbollen och älsklinge hade ingen lust heller. Shopping är ingenting han rådiggar direkt, vilket jag kan föstå.

Ska brainstorma lite så får vi se vad jag hittar på. Synd bara att jag inte beställt hem mina scrapbook saker, då kunde man pyssla lite med det.


En film i min smak

Kom precis hem från bion. Jag och Krippe var och såg Borlesque, den var helt i min smak. Mycket dans och sång med Christina Agiulera och Cher. Rekommenderar verkligen Burlesque.


Det är dags för fredagsmys

Är så himla trött just nu så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite mer på scrapbooking och kanske beställa saker. Har hittat en jättebra sida som inte är allt för dyr. Men när saker och ting är billigt är det lätt att komma upp i stora summor med pengar ändå. Just nu är jag uppe i nästan 600, men det är på saker jag tyckte verkade roliga att ha. Kanske inte beställer allt men ska gå igenom det lite noggrannare innan jag beställer. 

Nu ska jag kolla vidare på semifinalen mellan Sverige och Frankrike i handboll. GO SVERIGE GO!!!

  

Plugg och scrapbooking

Det blev inte så lång dag i skolan idag. Var på mattelektionen imorse mellan 08.00-10.00 sen åkte jag hem. Har suttit och gjort min komplettering i CAD (ett ritprogram) och nu tänkte jag sätta igång med några matteuppgifter. Har inte tid att slappa längre, måste komma tillbaka till rätt inställning för skolan och ta tag i mitt plugg nu. Har ju trots allt tenta om 1½ vecka så de börjar dra ihop sig lite nu om det ska gå bra på tentan. Dt är svårt men det måste göras.


På tal om något helt annat. Vill göra ett photoalbum med scrapbooking. Tycker det är skitkul att pyssla och foton är altid roligt att kolla på från år till år. Tänkte göra ett resefotoalbum från alla ställen jag och Krippe har varit på. I somras reste vi runt så mycket då vi bilade i Europa och till påsken åker vi ju till L.A. Det finns många foton att välja på, dock ligger alla på datorn så vill gärna printa ut dem på fotopapper och göra någonting med dem innan det händer nått med datorn och allt försvinner. De ligger ioförsig på en extern hårddisk men man kollar mer på fotona då man har dem i ett album.


Har ju kvar alla biljetter från allt vi gjorde på resan så det skulle bli roligt att göra något liknande den här.

Två neccessärer är bra!

Blev inte så mycket shopping i stan men en skön dag att umgås med vännerna. Tror vi satt och fikade i nästan två timmar och pratade. Var hemma vid 6 tiden igen. Köpte lite smink och småsaker man behöver i en neccessär, tänkte att det kan vara skönt att ha en neccessär med allt jag behöver hemma hos älsklingen så jag slipper släpa med mig min neccessär som jag har hemma hela tiden. Tar så mycket plats i väskan. Nu har jag iallafall en uppsättning hemma och en hos älsklingen.


Shopping och fika med vännerna

Nu ska jag in till stan med Fia. Först ska vi förbi polisen och hämta ut mitt pass, sen blir det lite shopping och sen möter vi upp Becca för lite fika. Kommer bli mys. Tar en dag ledigt från skolan idag. Missar inte så mycket hoppas jag.


Natti natti

Ska snart hoppa i säng för är jätte trött. Jag och älsklingen kommer sova i varsin säng inatt, känns jättetöntigt. Lite som när man sov över hos kompisar när man var liten då man la maddrasserna på golvet. Men detta är bara tillfälligt tills han blir frisk. Håller tummarna för att hans magsjuka är kortvarigt och för att jag inte blir smittad. Borde klara mig, min syster var magsjuk i två veckor för några veckor sedan och inte blev jag smittad.

Imorgon blir det en ärendedag, jag och Fia har en del att fixa båda två och det blir betydligt mycket roligare att göra det tillsammans.


Tråkiga jag!

Vet att mina inlägg kanske inte är de roligaste, har inga bilder, bara en massa text. Det är lite svårt att ta bilder när man bara är i skola hela dagarna. Ska försöka bättra mig. Stannade förresten kvar på den sista lektionen idag och ooh vad jag känner mig duktig. Det var inte så farligt men gillar fortfarande inte läraren så ämnet får ett stort minus.

Ska försöka läsa igenom de jag missat från lektionerna i torsdags och kanske ta igen matten lite. Ligger ganska långt efter, duktiga jag. Det är svårt att komma in i pluggandet igen från en hel månads ledighet. Ska iallafall göra mitt bästa. Älsklingen är magsjuk så ska ta hand om honom lite också. Hoppas på att han inte smittar mig bara.

         
                      Får inte missa Sofias änglar som visas nu på kanal 5.

Tillbaka i skolan

Kom precis till skolan, lektionen börjar snart. Känns skumt att vara tillbaka igen efter mitt minilov. Var i skolan senast i onsdags. Har lite plugg att ta igen dock. Skulle gjort det igår igentligen men hade ingen ork. Slutar 15.00 idag, eller igentligen 17.00 men vet inte om jag ska vara kvar på sista lektionen, tycker inte riktigt om läraren så kanske pluggar upp kursen på egen hand istället.

Passet kirrat

Nu är passet fixat och det känns skönt och det kommer om en vecka vilket känns ännu bättre för hade fått för mig att det skulle ta en evighet för det att komma. Är ledig nästa måndag också så då har jag tid att hämta det. De hade öppet på så konstiga tider så skulle aldrig hinna efter skolan. Nån dag kanske då jag slutar tidigt men jag vill helst bara hem så fort jag har slutat.

Har varit och fikat med min kära väninna Fia också, hon behövde också fixa pass så vi gjorde det tillsammans. Tiden går lite fortare om man är två. Vi hade även lite saker att prata om då vi inte träffats på ett tag, ta igen lite tid rättare sagt.

Tandvärk

Har så ont i min mun. En av mina visdomständer håller på att växa fram. Har inte haft ont på länge, den spökade lite för någon månad sen och sen var det inget mer med det förns nu då den börjat göra ont igen. Den är så seg på att komma upp. Man känner hur skinnet över den blir tunnare och tunnare men det spricker aldrig, det är lite jobbigt för hela käken på den sidan gör ont.

23 Januari, 2011

Solen bara försvann. Var ute och promenerade i rättan tid. Kom hem för en timme sen ungefär och då var det minsann sol.

Upptäckte förresten en sak igår som inte var så rolig. Mitt pass går ut i Juni, åker ju till Los Angeles i April och passet måste vara giltigt i 3 eller 6 månader. Vilket vet jag inte, ska kolla lite närmare på det. Men iallafall, mitt pass är giltigt i 2 månader och 3 veckor när vi åker så måste fixa nytt pass i vilket fall som helst. Vi som tänkte fixa visum i helgen. Får göra det nästa helg isåfall. Känner mig lite stressad över visumet trots att det är ett bra tag kvar innan vi åker. Har aldrig sökt visum förut, tänk om man blir totalnekad. Vad gör man då?!

Jaja, det går nog bra, de är inte så hårda har jag hört. Imorgon ska jag iallafall förbi polisen och fixa nytt pass.

22 januari, 2011

Godmorgon! är uppe tidigt idag. Ska nämligen åka in till stan med mamma och syster för lite shopping. Är så shoppingsugen nu så blev jätteglad när mamma sa att de skulle in till stan idag. Sen lite senare ikväll ska vi fira älsklingens farmor med hans släkt så det blir full rulle hela dagen. Men nu måste jag fortsätta fixa mig för mamma kommer snart.

Foccacia

Kände för att baka lite så har precis bakat foccacia. Det tog ungefär 1½ timme så det har jag syselsatt mig med den senaste timmen. Brödet blev jättegott och det är jätte simpelt att göra.


Dessa ingredienser behövs bara. Mjöl, vatten, olivolja, honung, havssalt och jäst (ska igentligen vara försk jäst men hade bara torrjäst hemma. Det funkade bra det med, jäst som jäst.)

Såhär blev slutresultatet. Blev två av dessa bröd, de är ungefär lika stora som en halv ungsplåt.

Var tvungen att göra en macka av en bit. Man blir hungrig av att baka.


Klänningarna

Har ju inte visat klänningarna jag fick från asos än. Är ledig idag så har all tid i världen att sitta vid datorn och göra saker jag inte hinner med annars. Mina inlägg har inte varit de roligaste dem senaste dagarna men det finns inte så mycket att skriva om när man är i skolan hela dagarna. Ska försöka bättra mig.

 

Var på den lata sidan idag

Missade bussen imorse så bestämde mig för att vara hemma istället. Skulle komma ganska försent så det var ingen mening att åka in tyckte jag. Så är ledig till på tisdag. Ska försöka plugga lite nu när jag är ledig. Känns dumt att komma efter redan i början.

Trötthet kan väl leda till huvudvärk?

Har inte gjort någonting alls utom att slappa sen jag kom hem, var ioförsig inte hemma förns halv 7, då jag slutade skolan vid 5. Har fått tv 11 i vårt tv utbud nu så har sett första avsnittet av Glee, säsong 2. Älskar verkligen den serien, kanske lite töntigt men blir glad av att se den. Alltid de nyaste låtarna också så man tröttnar inte. Det är en modern musikalserie.

Det märks verkligen att man börjat plugga igen, inga sovmornar till 12 här inte. Går upp vid 06.00-07.00 tiden och kommer hem 18.00-19.00. Inte konstigt att man är trött.
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, huvudet värker så ska krypa ner i soffan efter det och göra mig en kopp te. Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar egentligen 10.00 men har bara räknestuga och tänkte att jag lika gärna kan ta en liten sovmorgon imorgon och göra uppgifterna på fredag istället då jag är ledig. Så imorgon blir det en kort dag mellan 13.00-17.00.

Hur ska jag hinna?

Ibland undrar jag verkligen hur jag ska hinna med allt plugg och det som är utanför skolan. Startade ju skolan igår och känner mig redan lite stressad. Nu när första terminen är avklarad så vill ja gärna prestera bättre, nu har man ändå kommit in i det lite mer. Första tentan är redan om tre veckor och vet inte ens vad den innehåller. Vet en del saker som kommer att komma med men det är ingenting emot vad jag måste lära mig. Mitt dagsschema ser ungefär ut såhär:
- Går upp runt 06.00-08.00, beroende på när jag börjar (börjar oftast 08.00 eller 10.00)
- Åker till skolan, vilket tar en timme
- Är i skolan till 15.00-17.00
- Åker hem, en timme till
- Äter middag
- Klämmer in ett träningspass, inte varje dag dock men försöker 2-3 dagar i veckan
- När jag kommer hem därifrån är klockan oftast 20.00
- Duschar
- Läggdags, brukar somna av ren uttmattning runt 23.00-24.00, ibland tidigare än så

Som ni kan se är det någon timme hit och dit men då är man så pass trött så då orkar man inte, och på helgerna vill jag ju helst vara ledig. Förra terminen lyckades jag och jag ska fanimej lyckas denna termin med.

The good news

Mitt paket som var borta kom från asos idag. Det måste ha hamnat fel eller nått för till och med dem sa att det var borttappat. Skumt var det iallafall men jag är glad att jag fick det. Nu blev det bara lite strul med betalningen eftersom jag fått tillbaka mina pengar men det löste sig det med. Kontaktade dem och sa att mitt paket kommit och att de skulle få pengar för kläderna.

Firade lite med årets första semla, har varit sugen på semla i flera dagar men nu var det dags så jag åkte till ICA och köpte semlor till mig och familjen.


Blir så arg ibland

Jag blir så arg på vissa högskolelärare. De skiter fullständigt i en så fort man fått ett betyg av dem. Ska inte dra alla över en kant men vissa bryr sig inte alls. Fick tillbaka några inlämningsuppgiftet idag och jag ville överklaga lite eftersom jag inte tyckte att de var rättvisa med betygen. Då drar han till med att han inte hinner för hsn måste hinna med en kopp kaffe. Kändes bara som en undanflykt. Jag hade tydliga bevis som jag kunde visa honom men han bara skiter i det. Jag blev så jävla arg så tillslut gick jag bara därifrån. Får göra en omtenta eller nått för att höja betyget istället. Nu ska jag iväg och träna iallafall, får ta ut lite aggressioner där och när jag kommer hem ska ni få höra en rolig sak.

17 januari, 2011

Första skoldagen efter lovet, var inga problem att komma upp men när jag väl satt på tåget så blev jag jätte trött. Har sovit så dåligt i två dagar nu. Har vaknat jättetidigt med huvudvärk och så fort klockan ringer så försvinner den. Sjukt irriterande. Ska försöka somna tidigt ikväll.

Harry B James

Måste bara visa den goda maten vi åt igår på Harry B James. Jag rekommenderar den starkt. Sjukt god mat och man behöver inte bry sig hur man ska äta, om man vill äter man med händerna. Vi åt som sagt tre rätters middag.


Till förrätt delade jag och älsklingen på en tallrik med en massa blandat. Det var bl.a mozzarellasticks, lökringar, nachos med såser, kycklingvingar och några andra saker.

Till varmrätt åt jag och Fia revbenspjäll med coleslaw och pommes, killarna käkade hamburgare.

Och till efterrätt blev det en amerikansk chokladkaka. Den var god de första tuggorna men sen blev det för mycket. Älsklingen tog en jordubbsmilkshake och den var sjukt god. Önskar att jag tog den istället.

Middag ute

Är fortfarande arg och irriterad över att mitt paket är borta. Har varit inne på hemsidan och försökt hitta något snyggt men det är inte så roligt att bli påmind om mitt paket. Jaja, ikväll ska vi ut och käka ialafall. Det blir jag, älsklingen, Fia och Oliver. Det är inte ofta vi går ut och äter men nu ville vi göra något annorlunda. Vi ska äta på Harry B James. Ska försöka få i mig 3 rätters, är så grymt sugen på kycklingvingar och revbensspjäll. Vi har bokat bord vid 19.00 så ska väl börja fixa mig om någon timme.

Image 1 of Rare Dress With A Contrast TrimImage 2 of Rare Dress With A Contrast Trim
Detta var klänningen jag längtat efter att få. Tycker verkligen den är jätte snygg och den skulle bli jättefin till sommarbruna ben.

Mitt paket är borta

Fick just veta att mina klänningar som jag beställde från asos har kommit bort i leveransen. De klänningarna som jag längtat efter att få i två veckor nu. Fick välja på om jag ville ha pengarna tillbaka eller om de skulle skicka kläderna igen. Den klänningen jag längtat efter mest var på rea så den kan jag inte få längre. Bad om pengarna tillbaka. Blev så jäkla besviken, är fortfarande besviken och jäkligt irriterad. Hade mina egna visioner när jag skulle använda dem.

14 januari, 2011

Har precis hjälpt älsklingen att städa hans rum. Har rensat hyllor och allt. Nu återstår det bara att dammsuga men det får han göra själv sen. Ska snart röra mig hemmåt. Blir middag hemma och ska hämta lite kläder för morgondagen då vi hade tänkt gå ut och äta. Kommer bli mys. Ikväll blir det bara en lugn kväll framför tv:n, lite fredagsmys helt enkelt.

13 Januari, 2011

Godmorgon. Har precis ätit frukost och nu funderar jag på vad jag ska hitta på idag. Vill ta vara på de sista lovdagarna. Skulle luncha med älsklingen i stan idag men han orkade inte så där sprack den idéen.



Köpte detta halsband igår... 65 kr!

Gissa vad som hände mig

Om en timme drygt ska jag hämta upp älsklingen från arlanda, får sällskap av hans bror som är snäll och följer med. Glömde förresten säga en sak som hände mig imorse. Åkte på min första poliskontroll, alkotest alltså. Första gången någonsin sen jag fick körkortet för 1½ år sedan. Trodde jag skulle vara nervös, det är ju alltid det första gången men det gick hur bra som helst. Eller inte hur bra som helst kanske, när jag svängde av vägen för att stanna vid dem så stängde jag av bilen. Tyckte det var en självklar sak men när bilen är avstängd så kan man ju inte få ner fönstret. När jag väl startat bilen så fick jag inte ner fönstret, tryckte på rätt knapp men drog den uppåt istället för nedåt. Polisen måste trott att jag var korkad eller nått. Fick ner fönstret sen iallafall. Men när jag skulle ta fram körkortet så fick jag knappt ut det ur plånboken. Utöver detta gick alkotestet bra. Kanske var lite nervös trots allt.



Känns så skönt att ha färgat håret.

Har varit i stan hela dagen

Vad dålig jag har blivit på att blogga. Tänke att jag skulle hinna med ett i morse men jag försov mig lite så det var järnet till bussen och in till stan. Hade tid hos frisören kl 12.00. Nu är jag nyfärgad och nyklippt. Känns skönt! Utväxten var så enorm så det var dags nu när studiepengarna rasade in på kontot. Passade även på att shoppa lite, det blev en fin vardagströja, en ny mascara, lite smycken och ett smyckesträd. Har hängt upp några smycken där nu. Tycker det är en väldigt snygg dekoration, istället för att smyckena ska ligger huller om buller överallt. Den är både snygg och praktisk.


Morgondagens schema

Har precis kommit hem från älsklingen. Vi har varit och hälsat på hans farmor på sjukhuset idag, hon är pigg och glad som vanligt så det var roligt att se. Mer har vi faktiskt inte hunnit med. Ska hoppa i säng tidigt ikväll för imorgon ska jag skjutsa älsklingen till tågstationen kl 05.00. Sen blir det hem och sova lite till tror jag och sen ska jag till frisören vid 12.00. Det är morgondagens schema.


Tråkdag

Har inte hänt speciellt mycket idag förutom att jag varit på en grymt jobbigt träningspass. Har därför inte haft någon större lust att sitta vid datorn. Ska snart hämta upp älsklingen och sen blir det ett litet kvällsmål och sen sängen.

London at Valentines Day

Sitter och kollar på London resor för mig och älsklingen. Skulle tycka det var mysigt att åka dit över alla hjärtans dag. Eftersom alla hjärtans dag är på en måndag, vilket är hur tråkigt som helst, så skulle det vara roligt att komma bort. Vill inte planera så mycket, resan var inte så dyr eftersom jag bara tänkt vara borta söndag till tisdag men det blir ju ändå några tusenlappar. Vill ju inte slösa allt för mycket innan resan vi gör i påsk till USA. Detta är fortfarande bara en tanke men skulle bli så glad om det blev av. En romantisk alla hjärtans dag i London.


Promenix

Nu ska jag ut på en promenad i det härliga vädret. Ska börja seriöst med träningen nästa vecka, börjar känna mig lite rastlös nu så jag smygstartar lite idag. Tycker det är skönt att jag äntligen har fått tillbaka motivationen för att träna, kan bero på att solen börjar titta fram allt mer. Man blir mycket gladare som person och i detta väder är det hur härligt som helst att vara ute.

Sweet little lies

Jag har precis läst klart Lauren Conrads andra bok Sweet little lies och jag tror aldrig att jag har haft så många olika känslor när jag har läst en bok. Jag har varit glad, arg, förbannad, lycklig, you name it! Det har alltid hänt någonting hela tiden, boken har aldrig varit tråkig. För er som gillar BIG DRAMA, läs boken. Personer är otrogna, personer är lögnare, personer som beter sig som idioter, personer som man tror är sina bästa vänner men vill egentligen fån ut någonting annat av vänskapen. Skulle kunna rabbla hur mycket som helst. Ser fram emot att läsa sista boken, vill börja med den nu men har sagt att jag ska läsa den när jag åker till L.A. för att fräscha upp engelskan lite.


8 Januari, 2011

Jag hade hur trevligt som helst igår. Blev dock ingen utgång men vi satt och pratade hela kvällen. Känns så skönt att sitta och prata om allt möjligt mellan himmel och jord. Måste defenitivt ha tjejkväll oftare.
Idag blir det bara en lugn dag för mig, ska snart börja röra mig hemmåt för älsklingen ska snart till sina släktingar.

Tjejmiddag ikväll

Nu ska jag dra iväg för tjejmiddag. Kommer bli mys, kanske drar ut på krogen sen, men det blir nog ingen sen kväll men man ska aldrig säga aldrig.


seriöst, måste fixa så att ljuset inte blir så gult.

Väntar ut posten

Goodmorning!
Har varit uppe någon timme redan, håller på att packa och göra mig ordning för att åka hem till älsklingen. Han åkte härifrån för en stund sen. Varför åkte ni inte tillsammans tänker ni? Jag vill vänta ut posten och se ifall mina klänningar kommer och han skulle hjäpa sin bror med lite saker först. That´s the story.

Har på mig min nya tröja från H&M

Dumpad på kanal 6

Nu blir det filmdags. Dumpad går på Kanal 6 om bara några minuter. Ska sätta på en kopp te och bara ta det lugnt resten av kvällen, som jag även har gjort hela dagen.


Mästerkock

Mamma, pappa och syster åkte upp till fjällen imorse så det är bara jag och brorsan hemma nu tills på söndag. Håller för tillfället på att laga farmors goda kyckling gryta. Till det blir det gröna bönor, ska egentlligen vara potatis till men vi hade bara två små fjuttiga potatisar hemma så fick kompromissa lite. Men gröna bönor passar jätte bra det med.




Röd dag, hur kunde jag missa det?

Har gått fram och tillbaka till brevlådan ett antal gånger idag tills jag kom på att det är röd dag idag. Så typiskt.


Fick iaf en häftig bild tycker jag. Det är ju trots allt med en vanlig digitalkamera.

Lauren Conrad

Dessa böcker ska jag läsa. Håller få att läsa Sweet little lies för tillfället, eller har snart läst ut den. Det finns en till bok som heter L.A. Candy, det är den första boken. Den läste jag för ett år sen så tyckte det var dags att läsa de andra böckerna nu. Jag rekomenderar verkligen dessa böcker. De är på engelska men språket är väldigt lättläst. De är baserade på showen The Hills.


Snöyra

Vilket väder vi har, det är varmt men snön yr så mycket så man kan knappt gå utanför dörren. Jag som tänkte ta en promenad idag men det orkar man ju inte i det här vädret. Får sitta inne och läsa och kolla på The hills istället. Ska visa vilka böcker jag läser/ska läsa lite senare. Är helt fast för den boken jag läser nu, kan inte sluta läsa.

Håller även tummarna på att mina klänningar från asos kommer idag. Igår var det 5.e dagen och det var då dem senast skulle komma. Posten verkar ha lite problem, eftersom de är försenat nu så får jag säkert hämta ut det på postorder och därför tar det nog lägre tid.

Följa sitt astro?

Har ni någonstin kännt att ert astro stämmer in jätte bra på er. För mig hände det idag när jag läste ELLE.



Kärlekssidan är det inget fel på, jag och älsklingen är starka tillsammans men karriär/ekonomi delen är den som stämmer in på mig. Jag går byggnadsingenjör på KTH och tycker att det är jätteroligt men det är ju ändå Arkitekt jag vill bli och anledningen att jag sökte byggingenjör är för att jag inte kom in på arkitektlinjen och byggingenjör jobbar väldigt mycket med arkitekter och kan till och med ha vissa arkitektjobb. De är väldigt lika men ändå så olika.

Jag vill härifrån

Jag vill bort från kalla Sverige och från all snö, jag vill till ett varmt land och jag vill sola och bada. Om jhag ändå hade pengarna så skulle jag det men när man studerar så kan man kinte resa hela tiden. Även fast det lockar att ta en sista minuten och komma bort för en stund.

Vad väljer man?


Möblerar om

Har försökt möblera om mitt rum i flera timmar nu men det blir inget bra. Vill försöka få ett mer vuxet rum genom att ställa sängen på mitten. Finns så många olika sätt att göra det på men min säng ser för fjuttig ut. Den är ändå 120 cm bred men det skulle se betydligt bättre ut om den va 40-60 cm bredare. Alla saker har flyttats fram och tillbaka flera gången men är inte nöjd med något av alternativen och nu är min hjärna helt tom på idéer. Plus att jag vill byta ut min tjock tv mot en platt tv. Detta gör mig ännu mer irriterad än vad jag var tidigare.

Nått i den här stilen vill jag ha
 

Jobbigt att vänta

Jag blir så irriterad när man beställer saker ibland. Jag och min syster beställde kläder från asos samma dag, jag beställde på dagen och hon senare på kvällen. Hon fick sin tröja igår och min har inte kommit än. Jag beställde två klänningar men de kan ju inte ta så mycket mer plats i brevlådan än hennes tröja. Posten kommer säkert skicka en avi så jag får hämta ut det på postorder och det kommer säkert ta ytterligare 3 dagar. Imorgon är det 5:e dagen och det var så länge det skulle ta så om det inte har kommit imorgon så vet jag inte vad jag gör.

Just some clothes

Har varit inne i stan och sen på Ikea och sen var mkin dag slut. Fattar inte hur tiden kan gå så fort men tydligen så gör den det. Tänkte visa det jag köpte i stan.

 
och även skorna jag köpte för några dagar sedan.


Sängliggande i två dagar och jag är inte ens sjuk

Fattar inte varför jag är så trött. Har legat i sängen och inte gjort någonting i två dagar nu. Börjar trötta lite nu faktiskt. Tog faktiskt en promenad hem till älsklingen. Det var riktigt skönt, om inte annat så känner man sig piggare i huvudet.

Imorgon ska jag till stan med mamma och syster. Hoppas på att jag hittar leggins då men vi får se. Ska bli skönt att ha någonting att göra. Kanske blir en promenad efter det också.

Nyårslöfte

Jag vet inte riktigt om jag tror på nyårslöften. De brukar hålla den första månaden men sen blir det inte mer och sen glömmer man bort det. Men det är ändå något som säger att de kan fungera. Jag ska iallafall ta tag i träningen (det vanligaste nyårslöftet), jag är riktigt taggad för att få en regelbunden träning och jag ska verkligen försöka träna minst två gånger i veckan. Jag ser inte detta som ett nyårslöfte för det är svårt att hålla ett löfte i ett år, detta är mer som ett mål jag vill uppnå och då blir jag iallafall mer motiverad.

    Allt blir roligare om man även har snygga träningskläder.

2011

Har legat i sängen hela dagen och tänker fortsätta med det. Blev en ganska lugn kväll igår vilket var väldigt skönt. Det var en bra start på det nya året. Det är ju trots allt 2011. Känner på mig att detta år kommer bli bra och det händer en hel del.

Januari: Studierna börjar efter en månads ledighet
Februari:
Mars:
April:
Älsklingen fyller 21 och vi åker till Los Angeles =D
Maj: Ett år avklarat på mina studier
Juni: Jag fyller 21 =D
Juli: Jag och älsklingen firar 3 år tillsammans <3
Augusti: Börjar andra året på mina studier
September:
Oktober:
November:
December:


Detta var det enda jag kom på än sålänge men det händer nog mer än så med tiden.

Godnatt

Godnatt allesammans, hoppas ni har haft en underbar kväll. Det har iallafall jag. Nu ska jag sova så godnatt.

RSS 2.0