Förberedelserna är i full gång

Gott nytt år!

Förberedelserna är nu i full gång. Gick upp kl 11 imorse och solade. Efter det började jag packa allt som skulle med till Krippe och det blev en stor väska och två stora påsar.
När vi kom hit så började alla förberedelser, jag började duka bordet och Krippe började med potatisgratängen. Den kom precis ur ugnen så här luktar det underbart. Den tar så lång tid att göra så vi gjorde gratängen nu så värmer vi bara upp den senare när det är dags för mat.
Fia kom precis hit nu så vi ska snart börja fixa oss. Eller om en timme kanske men det finns fortfarande mat som ska förberedas.

Jag har ett litet nyårslöfte till bloggen och det är att jag ska fixa den och göra den fin någon dag inpå det nya året. Har även ett litet löfte för mig själv också och det är att jag ska börja träna, ganska orginellt.. Jag har fått med mig mamma så det ska nog funka.

Blir nog inte så mycket mer inlägg idag men jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas att det nya året börjar bra :)

          



Före och efter bilder på mina naglar

Nu kommer mina före och efter bilder på mina naglar som jag satt på själv. Det var väldigt klurigt och det tog väldigt lång tid, men det var det värt.
Det är en stooor skillnad.

  


Ny fungerande dator

Nu har jag äntligen fått mitt nya tangentbord till min laptop. Hur skönt som helst för nu slipper man släpa på ett stort tangentbord hela tiden. Den kom tidigare än vi trodde men det är ju bara positivt.

Just nu sitter jag och väntar på att sötnosen ska ringa, vi ska åka och handla all mat till vår 7 rätters middag som vi ska ha imorgon på nyårsafton. Just nu sitter han i möte men de ska nog vara klara snart hoppas jag. De har suttit där i 1½ timme nu.
Efter att vi handlat ska jag ta ett fotbad och sen ska mina lösnaglar på. Har köpt gelenaglar så de kommer se lite mer verkligt ut än de andra lösnaglarna man köper, de sitter lite bättre också. Kanske kommer lite före och efter bilder.

Man hinner med mycket på en dag

Snart kommer sötnosen och hämtar mig. Är oerhört pigg för att vara så sent. Gick ändå upp 9 imorse så brukar vara trött runt den här tiden. Men har inte suttit stilla så mycket så kanske är därför jag inte har kännt av något.

Har hunnit med rätt mycket idag. Bl.a annat färgat håret som ni läst tidigare, men har även hjälp Fia med tidningsutdelningen, jag har solat, bytt en förvaringsbänk så jag har någonstans att förvara min dator på. Det blir som ett skrivbord fast är perfekt för min laptop. Det enda som saknas är en stol men de ska jag och mamma fixa imorgon på Ikea, måste köpa en barstol för bänken är så hög.

Imrogon drar jag mamsen och syster till Skörholmen, ska köpa en chokladfondue till nyårsfesten. Det var även någonting mer jag skulle köpa men bara för det har jag glömt bort det (det är inte barstolen som jag nämnde tidigare), ååh det var ju något viktigt. Varför skrev jag inte upp det? aja skit samma, kommer nog på det snart

Nu måste jag springa ut för nu står sötnosen ute med bilen och väntar..

Puss och Godnatt!

Missnöjd och Irriterad

Hej alla mina vänner, är lite smått irriterad nu och jag ska berätta varför.
Igår var jag inne i stan men min syster och handlade på mellandagsrean, var ganska duktig för jag hade skrivit upp allt jag behövde och utöver det blev det bara en tröja och ett halsband. Men ska komma till saken. Jag köpte hårfärg för tyckte att jag skulle bli lite blondare till nyår, för hade en sådan extrem utväxt. Brukar i vanliga fall bara slinga mitt hår men nu tänkte jag att jag skulle färga hela håret blond. Köpte H&M färg för den brukar jag slinga med och det blir fina slingor av dem men när allt var klart så kan jag säga att det inte var LITE blond. Jag blev knallgul, ett riktigt ljushuvud. 

Det första jag gjorde idag var att åka ner och köpa en ny hårfärg, som hette naturligt blond. Den skulle passa bättre för jag tycker inte om att det ser färgat ut, vill att de ska se så normalt ut som möjligt. Jag fick bort det knallgula så nu är det mer åt det blonda hållet men det är fortfarande lite för ljust för mig. Varför det inte blev så som det stod på förpackningen är nog för att jag blekte det igår. Det är svårt att få ut er blekning, om man inte vill färga det brunt men mitt löshår är blont så var tvungen att ha den färgen. Nu har jag redan färgat det två gånger så nu vågar jag inte färga det på ett tag, även fast jag vill det. Ska vänta i 2 veckor och sen färga det igen. Det brukar ju mörkna lite med tiden så det ska nog ordna sig. Hoppas jag.

En sak är iallafall säker. Jag ska aldrig mer färga hela håret blont, jag håller min nog till slingor i framtiden. Ska även ge lite råd. Färga inte några dagar innan din speciella dag som du vill bli fin till, färga det några veckor innan för om det blir fel har du tid på dig att färga om det.

Biokväll!

Ska snart börja göra mig iordning för ett biobesök. Jag och Krippe ska se Trubbel i Pasadiset. Vi ville egentligen se Avatar men det var i stort sett utsålt överallt, tråkigt nog. Det fanns några enstaka platser kvar men när man ska se en så omtalad film så vill man ju ha bra sittplatser, speciellt när det är i 3D.
Vi hade rätt tråkigt imorse så vi ville hemskt gärna gå på bio för att ha nått att göra framåt kvällen, så det blev en film iallafall och filmen vi ska se verkar ju jätterolig så vi får se hur det artar sig.

Jag och Krippe har även planerat lite till Nyår, vissa saker har varit lite oklara men nu tog vi tid att planera och det gick hur bra som helst. Det blir en sju rätters middag (små rätter såklart), sen får vi se vilka som kommer och inte kommer.

Mi underbara jul

Har inte skrivit på några dagar jag vet men jag har haft så mycket annat för mig. Julen var underbar, hur mysig som helst. Vi var hos farmor i år och som vanligt börjar vi med att kolla på Kalle Anka och sen äter vi en sjudundrands julmiddag. Varför äter man så mycket för? Sen var det dags för paketöppning och jag blev så glad för jag fick verkligen allt jag hade önskat mig. Visserligen stod det inte många saker på min önskelista men jag fick allt iallafall. Smarta jag.
Framåt 11 kom vi hem, jag var chafför eftersom mamma och pappa ville dricka snaps till maten så jag erbjöd mig själv att köra hem (man ska vara snäll på julafton).
Direkt när jag kom hem så stack jag iväg till Krippe för att fira lite jul med honom så vi kunde byta presenter. Han fick en Klocka av mig eftersom han hade stort behov av det. Men det var inte bara jag som hade tänkt den tanken. Han hade fått 2 andra klockor samma kväll så det var lite surt eftersom jag trodde att det skulle bli en perfekt julklapp till honom. Men iallafall. Öppnade mitt STORA paket, och jag skojjar inte, det var STORT. Han hade slagit in en flyttkartong och i den låg 4 par skor. Blev överlycklig. Han är sjukt söööt.

Juldagen hände det inte speciellt mycket på. Det blev mest att vi sov ut och bara tog det lungt, vi var ioförsig ute på en pub men alla var sjukt sega så man kunde lika gärna stannat hemma.

Igår på annandag jul jobbade jag först i 5 timmar. Efter det var det gärnet hem för att sedan gå hem till Krippes mamma och käka middag med hans släkt. Det var mysigt. Vi lekte lite med hans systerbarn och man blev bra trött efter det. Skulle även försöka fixa mitt tangentbord på min bärbara dator men det gick inget vidare. Ska prova några sakert till men om inte det funkar blir det till att jag köper ett nytt tangentbord. Inte mer med det. Framåt 11 kom vi hem till Krippes pappa och vi kom inte i säng förns runt 2. Tiden bara flög iväg och man somnade ju direkt när man lade huvudet på kudden. Detta var min jul. Hur har eran jul varit?
Nu sitter jag här idag och ska försöka vara lite duktigare på att uppdatera min blogg. Vad jag vet nu så kommer det inte hända speciellt mycket idag så några inlägg kan man ju klämma in. Ska försöka visa mina fina skor jag fick från sötnosen.

Puss sålänge

Lucka 24


Vill bara önska er alla en riktigt God Jul. Hoppas ni får fina presenter.


Dags att sova...

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, jag är sjukt trött efter denna dag. Har inte hunnit med allt som skulle fixas men mycket av det kan vänta. Julskinkan är iallafall klar och vi har tagit vår första smabit. Mumsigt värre. Har precis skjutsat hem sötnosen till sig. Han kom förbi i några timmar, han var lite trött för att han jobbat hela dagen så nu ville han hem och sova och slå in julklappar.

Jag ska snart gå upp och lägga mig i sängen och somna till en film. Imorgon blir det upp tidigt och äta frukost med familjen. Brorsan kommer förbi runt 10-11 så måste vara uppe tills dess.

God natt med er allesammans!

Lucka 23

Näst sista luckan måste öppnas och bakom luckan ligger en mysig kofta som passar bra för dem som tycker om att känna sig varm och mysig. En bra sak att sätta på sig efter en hel dag i skidbacken.
Denna kofta kommer från H&M och kostar 299:-



Min julgran

Såhär blev resutatet av årets Julgran

 


Impulsköp.. inte bra det

Har precis kommit hem från stan. Har lite ångest för gjorde en del impulsköp för att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon. Det blev en tröja från gina tricot och en väska. Väskan är ioförsig ett väldigt bra kap för datorn som jag får från pappa får plats i den så nu slipper jag de fula datorväskorna. Ska bara köpa ett fodral till datorn så man kan ha annat i väskan samtidigt så att datorn inte repas. Gillar inte repor.

Nu ska jag klä julgranen med min syster. Kommer in bilder på vårat mästerverk lite senare.

Julstök

God morgon på er sötnosar.

Idag händer det mycket i min lilla värd, allt inför jul ska fixas och jag ska snart ställa mig framför spisen och göra lite julgodis. Låter som värsta hemmafrun nu men det är jag inte.

Det jag ska försöka hinna klart med idag är
- Baka julgodis
- Städa rummet
- Ta ner allt julpynt från vinden
- Klä julgranen
- Fixa lite med klänningen inför nyår och testa hur hela min outfit ser ut
- Bestämma kläder inför julafton (tro mig, det kommer ta tid)
- Försöka leta efter mina vinterstövlar

Detta är väl i stort sett det jag ska göra idag. Sen får vi se vad som görs och inte görs. Kanske hinner med att göra allt och även lite till.
Glömde en viktig grej, jag ska blogga en hel del idag. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan.

Vad har ni kvar att göra inför den stora dagen imorgon?

Traditioner

Har varit och jobbat hela dagen, blev upphämtad av mamma och pappa som hade handlat all mat inför julafton. Blev hemskt sugen på julskinka men den blir inte klar förns imorgon kväll. Vi har en liten tradition i min familj, dagen innan julafton så kokar mamma skinkan och den brukar bli klar runt 22-23 så då tar vi en första smakbit. På kvällen klär vi även julgranen. Sen på juldagsmorgon kommer man ner och känner den härliga doften av julgran. Åh vill ha jul nu. Blir som ett barn på nytt. Jag gillar traditioner som ni kanske märker...

Lucka 22

Nu börjar det närma sig jul och vad passar inte bättre än ett par nya skor? Så under lucka 22 hittar ni dessa skor från nelly.com. Jag har visat dem förr men älskar dem så mycket så de är värda att ta upp igen. Jag är rätt inne för detaljer så kläder och skor med t.ex. nitar, dragkedjor m.m.  Så dessa står rätt högt på min lista.
Dessa skor kostar 349:- och kommer som sagt från nelly.com (min favorit online butik för tillfället)


Lucka 21

Idag ligger en väska bakom luckan. Denna väska passar perfekt på nyårsfesten.
Denna kommer från Accent och kostar 249:-


Hittar inte mina stövlar

Jag har verkligen letat överallt efter mina stövlar. Jag har kollar i varenda garderob, kollat både i förrådet inne och ute och har även varit uppe på vinden men de ligger inte någonstans. Vet att de låg i förrådet inne för inte så länge sen men nu är de putts väck. Vet även att de låg i en påse med en massa andra vintersövlar.
I somras byggde vi golv på vinden så då åkte rätt mycket upp dit men jag har inget minne av att mina skor hamnade där plus att jag redan letat på vinden. Fattar inte att de bara kan försvinna, de måste ju vara nånstans men vart? Fryser så mycket om mina fötter...

Ingen som är synsk som kan säga vart de finns? Eller iallafall komma med förslag om vart man brukar lägga stövlar...

Lucka 20

Idag öppnar vi något riktigt roligt och bra regisserat av Krippe. Filmad av Jonas och spelad av Stefan och Krippe.
Låt mig presentera: Bastubadarna - Sauna Men.


Lucka 19

Bakom luckan idag ligger ett smyckeset. Detta är ett startpaket för den som vill börja designa sina egna smycken. Visst är det kul att man får bära någonting som man själv gjort av egen smak.
Det här settet kommer från Pearlshop.se ock kostar 169 :-



Lucka 18

Bakom luckan idag ligger det här. Behöver jag säga någonting mer? Nu när all snö ligger på marken måste man ju ha kul med den. Och var har man kul på vintern om inte i pulkabacken med en snowracer.
Se upp i backen, tusen hål i nacken säger jag bara..


Lucka 17

Idag blir det en film på menyn och inte vilken film som helst, utan Polarexpressen. Jag vet att den har funnits jättelänge men jag såg den första gången i förrgår (såg den även igår). Denna film är något man kan se flera gånger utan att tröttna. Det är även en film för hela familjen. Alla kommer att älska den. Det finns en viss humor i den som inte barn förstår.

Filmen finns att köpa på CDON.com och kostar endast 99:- i 3D verisionen (man får även med en vanlig film, 2D borde det bli alltså)

                             

 


Snökaos?

Äntligen hemma efter detta snökaos. Dagen började runt 8 då jag skulle till bussen som aldrig kom. Eller den kom efter 20 min. När jag kom ner till centrum var tåget försenat så kom in till stan 45 min senare än vanligt. Sen skulle man hem också. Tåget hem var försenat även det men då hade vi faktist tur för vi kom dit bara några minuter innan det kom in. Sen kom vi till tumba. Och vad är problemet då? Jo busschafförerna strejkar och vill inte köra. Och innan vi fick veta det så hade vi väntar i 30 min. Men ringde sötnosen och han kom och hämtade oss i tumba. Söt som han är. Han var tvungen att skotta ut bilen. Så kan ni tänka er hur mycket snö det ligger på marken. Nu har det iallafall slutat snöa och solen börjar titta fram.
Jag tycket inte illa om snö och vill jättegärna ha snö till jul men jag hatar när det blir kaos och man inte kommer någon vart. Tror vi va inne i stan i totalt 30 min och vi åkte 8 imorse och kom hem 1. Resten av tiden har vi väntat och frysit fötterna av oss.

Usch, kall dusch är inte skönt

Måste snart hoppa in i duschen men vill inte. Det är så kallt att duscha hemma hos sötnosen för de har ingen varmvattenberedare. Den har gått sönder och de kan inte skaffa en ny förns rummet är torrt i grund och botten. En läcka i ett hus är inte roligt ska jag säga. Men måste verkligen duscha så jag får stå ut med lite kyla.

Imorgon ska jag följa med Fia in till stan. Hon ska på jobbintervju och efter den ska vi strosa runt inne i stan och bara flumma. Kanske kollar på lite andra saker också.

Nej nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. Snart börjar Paradise hotel och det får man ju inte missa.

Lucka 16

I dagens lucka får ni se Depend Gele kit. Men denna kan du bygga dina naglar själv.
Finns att köpa på Kicks, Åhlens & H&M, ca pris 149:- 
För mer information : Depend


Mitt sista hopp

Har precis kommit hem från Södertälje och har inhandlat min absolut sista julklapp. Denna julklapp har jag letat efter överallt men den har antingen inte funnits eller så har den tagit slut. Mitt sista hopp var Södertälje och där fanns den. Känns skönt att vara helt klar nu.
Köpte även ett par lösögonfransar som jag ska ha till nyår. Nu sk ajag bara klura ut hur jag ska få på mig dem. Kan vara bra att göra det några gånger innan nyår så man inte står där på nyår och ser förjävlig ut. Men det ska nog lösa sig. Ska kolla på några Youtube klipp och se hur det går till.

Nytt utseende för bloggen

Snart är det dags för ett nytt utséende för den här bloggen. Jag är inte riktigt 100 på hur den ska se ut men det kommer nog lösa sig ändå. Måste ut och ta en massa foton först, lite synd bara att jag inte har någon systemkamera. Det blir en sådan stor skillnad på foton som är tagna med en systemkamera än dem som är tagna med en vanlig digitalkamera. Men det går att fixa ljus, färg och sådant med Photoshop så jag är inte helt körd.

Önska mig lycka till
, det kommer att bli många svordomar här tror jag.




Lucka 15

Dags att öppna lucka 15. Idag är det denna sak som är bakom Luckan.
Samsung S5230. Finns även i Svart. 1690: -- hos SIBA


Skandinavisk talang

Sitter och kollar på dagens program av Oprah som handlar om unga talanger världen över. Den här tjejen kommer från vårt grannland Norge och hon är verkligen en talang. Lyssna så får ni se. Får rysningar av henne. Endast 13 år gammal.


I´m singing in the snow

Godmorgon allesammans!

Sitter här med en varm kopp te och bara njuter av att det är snö. Har precis varit ute och skottat. Är det inte härligt. Det är snö och det har inte ens vart jul än. Snart börjar nedräkningen förresten. Efter 4:e advent tänker jag anordna en nedräkning.
Nu ska jag fortsätta att njuta av dagen.




Härligt eller vad?

Bil för skoälskare

Tänk att få köra runt i den här. Perfekt för den som älskar skor ... som jag!


Varm Oboy med vispgrädde

Har precis druckit en kopp varm oboy med vispgrädde. Mumsigt...


Saker jag vill ha

Alla dessa kläder kommer från nelly.com. När jag såg dem så föll jag för dem direkt. Måste köpa dem. Hoppas bara dem finns kvar tills min lön kommer. 

Korsettlinne 349:-
Skor 349:-
Tröja 299:-


Min helg!

Ursäkta min dåliga uppdatering. Ska iallafall berätta om min helg.

I lördags som ni vet hade vi en bakdag med massa julmys. Bakningen gick väl inte så bra. Vi brände kolakakorna, pepparkakorna blev för mjuka och chokladkolan blev stenhård. Men kvällen blev lyckad. Det var länge sen jag hade så kul. Jag och tjejerna skrattade så magen gjorde ont, hela kvällen. Kom på roliga saker, den ena efter den andra.

Igår hände det inte alls mycket, det blev helt enkelt en vilodag, tråkigt nog låg inte lördagens snö kvar. Men det roligaste var när jag vaknade imorse och såg att det snöade. Brukar inte bli så glad när det kommer snö men i år har det tydligen vänt. Tror det har lite att göra med att det snart är jul. Det var länge sen vi hade snö på julafton så i år kan det ju försöka hålla i sig till julafton så att vi får en vit jul. Håller tummarna.

Ska vara duktigare på att uppdatera bloggen idag. Fler inlägg kommer ;) Nu ska jag följa med sötnosen till optikern.

GO ERIK

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


FYFAN VAD ERIK ÄR GRYM!




Idol final

Har precis kollar klart på Idol. Nu är det bara den långa väntan kvar på vem som kommer att vinna. Jag tycker att Erik är en självklar vinnare om ni frågar mig. Men är jävligt nervös för jag tror att det kommer bli ganska jämnt. Calle har haft en hel del folk på sin sida under hela tävlingen. Får reda på resultatet om en timme.

Har ni sett att det har snöat idag? Blev glad när jag kom ut från en affär när jag var i stan och såg snöflingor falla ner mot marken. Självklart smälte dem så fort dem landade men det snöade iallafall. Nu kan det bara bli lite kallare så att den stannar kvar tycker jag.

Fel av mig.

Känner mig lite dum nu.. Skrev igår att jag var jätte irriterad för att man aldrig fick något svar om antagningen och när jag kollade mejlen imorse så hade jag fått ett mejl från dem. Men nu är jag skitglad för kom in på min engelska kurs som jag längtat efter att få komma in på.

Snart ska jag börja göra mig redo för att åka in till stan. Tar bussen 13.30 härifrån och då är jag lagon inne till 14.30 då jag ska möta syster.

Är sjukt shoppingsugen nu (vet att jag säger det mycket men har inte shoppat på några månader nu), vet att det snart är jul men vill verkligen shoppa. Det är ändå saker man inte direkt kan önska sig i julklapp. Eller man kan det men jag vill helst köpa dem själv. Hoppas bara pengarna räcker till. Det som är lite positivt nu är att man får shoppa julklappar till sina nära och kära. Även fast det inte är till mig så tycker jag att det är grymt kul.
Ska försöka lägga in alla saker som jag vill ha lite senare (om det får plats?)

När får man reda på antagningen?

Asså jag blir lite irriterad nu. Har ännu inte fått svar på om jag har kommit in på min engelska kurs eller inte. Borde man inte få reda på det snart?
Den vanliga skolan slutar ju nästa vecka och man ska ju ha tid på sig att tacka Ja också. De kan ju iallafall skicka ut ett mejl om vilka datum som gäller. Vad jag vet så står det bara sista datum att tacka Ja eller Nej till kursen. Inte ett datum som talar om när man får veta om man blivit antagen eller inte.

Trött, men glad

Nu är jag hemma igen efter en stressfull dag. Eller inte?.. barnen var så lugna, men de blir de väl när de har varit ute på rasten och sprungit av sig lite. Jag satt och pysslade lite med dem och spelade lite spel, sen var min dag slut. Den var bara 4 timmar lång så jag ska inte klaga. Men nu är jag sjukt trött. har fortfarande lite ont i armen men de borde gå över tills imorgon.

Imorgon blir det storstan igen för min del. Ska in med min syster och köpa mina sista julklappar och hjälpa henne lite med hennes klappar. De senaste 2 veckorna har det blivit många besök till stan, men så blir det när det vankas jul.

Compeeds munsårsplåster

Mina munsår ha försvunnit, äntligen efter en månad (om inte mer). Hade verkligen prövat allt innan jag började använda munsårsplåstret. Och de var min räddning. De var lite kluriga att få på men de var definitivt värt det. Så om ni får munsår.
Använd Compeeds munsårsplåster. Kostar endast 99 kr för 15 plåster på apoteket.

                                           

Spruta - check, klappar - check (delvis)

Nu är jag här igen. Har inte uppdaterat på några dagar men har haft mina anledningar.

Tog sprutan mot svinis i tordsdags så igår låg jag hemma med feber men idag mår jag mycket bättre, utom att jag har sjukt ont i armen.

Har börjat köpa mina julklappar nu. Känns skönt att ha börjat iallafall, även fast jag inte är klar. Jag är klar med mammas, halva syrrans och halva brorsans klappar. Nu är det bara en klapp till pappa och en klapp till min sötnos som saknas. Men det får jag helt enkelt ta en annan dag.

Längtar lite till lördag så jag och mina kära kompisar ska göra julgodis och bara ha julmys. Har laddat med julskivor och en bok med en massa julgodis.

Drömde att det snöade inatt, blev lite besviken när jag kollade ut och det inte fanns någon snö. Kan det inte komma till jul, det gör allt så himla mycket mysigare. Visserligen är det jag som kommer få köra hem på julafton så det behöver inte vara halt eller snöstorm. Men jag tackar inte nej till att det ligger snö på marken.

Runt 13.00 idag ska jag ner till mammas jobb och hjälpa dem lite, de hade kort om personal så jag får hoppa in. Det är bara några timmar men det är nog rätt utmattande eftersom man ska hanskas med barn.


Julkänsla

Börjar få en sån härlig julkänsla nu. Sitter och letar recept på julgodis, på lördag ska jag tillsammans med en massa kompisar baka julgodis. Ser fram emot det. Tycker det är jättemysigt att man samlas och bakar tillsammans, julen handlar ju om samhörighet. Vi ska iallafall samlas och lyssna på julmusik, tända ljus, göra julgodis och bara ha det mys. Det ultimta vore ju om det snöade då, och då kan vi tända en brasa. Åh vad jag längtar till jul.

Måste få tid till att handla julklappar också. Är ledig rätt mycket i veckorna men då brukar jag alltid ha någonting annat för mig, och de flesta jobbar eller går i skolan och jag vill inte åka in själv. Ska snacka med syrran och kolla om hon har lust att handla julklappar med mig efter skolan någon dag.

Krippe åkte in till stan idag och ska handla julklappar. Jag fick inte följa med, kanske av en anledning ;)

                         

Mr and Mrs Legface

Jag och Krippe hade väldigt tråkigt en kväll och båda var väl ganska trötta kan man säga. Detta är ritat på mitt ben med Krippes glasögon. Skrattar fortfarande när jag ser dem.
Mr and mrs Legface.

 


Skor, skor, skor!

Jag och Krippe var ju inne i stan i fredag och skulle kolla på skor till mig som kunde önska mig i julklapp. Tror att jag hittade 2 skor som jag gillade. Men när jag kom hem hade min syster köpt tidningen Chic, som jag började läsa och där såg jag ett par jättefina skor från Nelly.com så hela fredagskvällen satt jag inne på den sidan och kollade på skor. Dessa fem är dem jag gillar mest, alla är från Nelly.com. Kollade på priserna och det är inte så farligt dyra.

                 
1. Åland 199:-
2. Costa Rica 399:-
3. Silver 299:-
4. Chengdu 129:-
5. Zipper 150:-

Tillbaka till då

Åh vad jag älskar kvällens idol. Starten, låtvalen och Slutet = obeskrivbart. Idol har aldrig varit så bra, de toppade verkligen allt ikväll. Grymt bra låtar, och sen kom ju westlife dit. För er som inte vet så älskade jag westlife när jag var liten och när dem sjöng idag så var det som att bli barn på nytt. Blev så himla glad. Kommer vara fylld av en massa känslor hela kvällen. Många av låtarna som sjöngs ikväll betyder verkligen någonting för mig. Bl.a Toves låt av Whitney Houston - Greatsest Love Of All. Mina ögon blir nästan tårögda. Låten är så fin och stark och den väcker verkligen många minnen.




Är den inte fin? Man kan inget annat än att älska den.


Munkar med hål i

Godmorgon! Har precis vaknat, känner att jag har fått min skönhetssömn nu. Idag ska jag och Krippe åka in till stan. Tredje gången för mig den här veckan, eller rättare sagt, tredje gången i RAD denna vecka. Nej men idag ska jag försöka leta efter något som jag kan önska mig i julklapp av Krippe, och vise versa. Sen ska vi ju även gå förbi munkståndet som ligger strax ovanför plattan. Såg det igår men då hade vi inte tid att köpa för vi var tvungna att hinna med tåget. Så idag blir det till att äta färska munkar med hål i. Vilket samanträffande, jag som älskar munkar.

Finns inget att göra

Näe jag måste verkligen hitta på någonting nu. Hatar att bara sitta. Krippe ligger och sover och vill inte väcka honom.
Ska nog ringa Fia, har vart med henne hela dagen men det skadar inte att prata lite extra. Oliver ligger nog och sover också för han är sjuk. Så då kanske jag och Fia kan få ut vår energi på varandra så får de sova ostört.


Dagens tre faktorer: Hår, nålar och flumm.

Jag och Fia har hållt på med håret hela dagen. Vi åkte in till stan vid 11 och var väl hemma vid halv 2. Sen mellan halv 2 och 4 satt vi och sydde håret och satte på clips och allt vad man behövde. Vi flummade lite också så det kanske var därför det tog lite tid.

Just nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Sötnosen är seg efter dagen och sover nästan. Men kan förstå att han är seg efter allt han gjort idag.
Ska väl kanske se paradise hotel ikväll och måste även duscha, ska även läsa lite om hur man ska behandla håret när man tvättar det och så.

Nervös och Ivrig!

Idag är jag ivrig och nervös. Jag är ivrig för att jag och Fia ska in till stan idag igen och köpa vårt löshår och nervös för att sötnosen gör andra steget på tfhs testerna för att komma in på flygkolan.
Kunde knappt somna igår, vet inte vad klockan var när jag somnade men det var inte tidigt. Sen vaknade jag runt 8 imorse och var jättepigg.

När jag vaknade imorse och skulle vända mig om kände jag att ag inte kunde röra armen. Har det blivit så för er någon gång? Jag hade armen ovanför huvudet och hade säkert legat så ett bra tag så blodet hade inte pumpat dit upp på ett tag. Sen när man försöker röra armen så går det inte och man kan inte heller känna den. Det är jätteläskigt. Detta har hänt mig 2 gånger nu och jag har blivit lika rädd båda gångerna.

Nu ska jag byta om och göra mig redo för stadsbesöket.

Snart dags att köpa julklappar kanske?

Idag har jag och Fia vart inne i stan och kollar på hår. Det låter lite konstigt men vi har faktist gjort det. Vi båda vill ha löshår så vi var inne i stan och letade efter det. En sak är lite kostigt bara, vi ska köpa clipons och om vi skulle köpa dem i butik så skulle det kosta 120 kr för 4 stycken. Men på deras hemsida kostar dem 18 kr för 4 stycken. Hur kan det vara en sådan stor mellanskillnad. Man får ju ioförsig betala frakt och sådant men man behöver ju fler än 4 stycken och om vi köper 3 paket (12 st) så kostar det mindre än dem man köper i butik. Försöker dem blåsa oss i butiken? Visserligen har de en köpgräns på 100 kr men man tjänar på det hur man än gör. Korkat verkar det iallafall.

På tal om något helt annat. Ver inte vad jag ska köpa till min pojkvän i julklapp. Har verkligen inga idéer. Jag som alltid brukar kunna klura ut något. Eller jag kommer ihåg vad han brukar säga att han önskar sig. Men på senaste tiden har han inte velat ha något speciellt. Någon som har någon idé?
 Måste snart köpa julklappar, har inte köpt en enda och det är ju bara 3 veckor kvar. Jag brukar alltid vara ute i god tid med sådant. Ska försöka knöla in det i nästa veckas planering.

                
                      Vore det inte kul om man fick en sån här söt julklapp

Snö tack

Snart är det dags att röra sig mot bussen. Ska möta upp fia så ska jag hjälpa henne med tidningarna. Sen drar vi in mot stan och ska kolla på lite saker. Jag ska köpa en mössa för det är sjukt kallt ute nu. Frost på marken och allt. Nu kan man bara hoppas på att det kommer snö.

Matdags

Det var ju tänkt att jag skulle ta spruta idag men när det var min tur så frågade jag ifall det gick bra att ta sprutan fast att jag är förkyld och sköterskan sa att jag skulle avvakta lite. Så det blev ingen spruta för mig. Får vänta till nästa vecka.

Nu kom mamma precis hem så nu ska jag äta. Är jättehungrig. Sen ska jag åka hem till Krippe igen.


Trasiga tåg är bara till besvär


Ska snart iväg till vårdcentralen och ta spruta. Det var tänkt att jag skulle vara med Fa innan men hon har tyvärr inte kommit än för hon satt fast på tåget i drygt en timme, stackarn. Men nu är hon påväg igen så det löste sig iallafall.

Förresten, min förkylning blev mycket bättre av att basta igår så jag kanske tar och bastar ikväll igen så att förkylningen försvinner helt. 

                 

Promenad, fika och spruta

Godmorgon! Idag händer det mycket kan jag säga. Just nu ligger jag hemma hos Krippe och ska snart gå upp och äta frukost. Sen ska jag bege mig hemmåt för att möta upp Fia. Jag ska följa med när hon ska dela ut tidningar så det bir som en lång promenad för oss också där vi kan prata av oss lite. När vi är klara med det hade jag tänkt att bjuda över Fia på en fika. Vi har så mycket fika kvar från när släkten var här i lördags. Vid 3 tiden ska jag till vårdcentralen och ta sprutan mot svininfluensan, ser inte fram emot det för har hört av alla som har tagit den att man får jätteont i armen. Men hellre det än svininfluensan. Efter middagen ska jag hem till Krippe igen och sen har jag inte mycket mer på listan.

RSS 2.0