Sjuk och underbar dröm

Drömde sjukaste drömmen inatt, fast ville ändå inte vakna för den var nästan för bra för att vara "sann".

Jag drömde att min släkting hade värsta lyx yachtsen fast innuti såg det mer ut som Titanic i mindre storlek. Vi skulle åka på semester i yachtsen och levde värsta drömlivet. Allt fanns på båten. Blev jätte faschinerad av stilen och inredningen. Jag blev helt tagen av min dröm. Det är så svårt att få ner dem i ord.
Jag och mina kusiner blev jagade av en konstig människa på båten men han hann aldrig ifatt oss för vi hittade alltid en massa genvägar. Sen försvann han bara.

Sjukaste drömmen jag har haft på länge men den var ändå helt underbar. Drömmer gärna om den igen :P



Utgång på G

Dags att börja fixa sig inför utgången ikväll. Vi ska fira Linn som fyller år imorgon så vi kommer fira in hennes födelsedag. Ska vara borta redan vid halv 11 så håret får nog bli det första jag gör innan jag går på sminket. Sminket är alltid snyggast då det är nylagt och fräscht. Om jag hinner kanske det kommer upp en outfitbild.


Missuppfattade tiden lite

Ska snart börja göra mig iordning för att åka till stan. Ska möta upp syrran där för att köpa en morsdags present till mamma. Missuppfattade tiden lite, trodde jag hade 1½ timme tills jag ska till bussen men det visar sig att det bara är ½ timme. Blir lite stressad då jag sitter i pyjamas och äter kräm med flingor. Men jag hinner, hoppas jag.


Inga roliga nyheter

Nu har jag gjort allt som skulle göras men känner mig mer uttråkad nu än vad jag har gjort tidigare. Fick just reda på att sötnosen inte kommer hem förns om 2 timmar i och med att han håller på att fixa med bilen. Blev inte så glad då plus att jag är sjukt sugen på godis nu också. Vad ska jag ta mig till? Några förslag?

Jordgubbar och vattenmelon

Jag är jättesugen på jordgubbar och vattenmelon. Har ännu inte ätit det så det börjar bli dags att bli den första för igår.


För er som har tråkigt... BAKA

Vad gör man när man har tråkigt? Jo man bakar bullar. Så det har jag syselsatt mig med den senaste timmen. Är inte speciellt sugen på det men det är alltid roligt att baka.


Vad ska jag göra?

Sitter här med två mackor och en stor kopp te och bara slappar framför tv:n. Ska gå igenom den kommande tentan lite senare. Börjar bli lite rastlös av att bara sitta hemma så funderar på vad jag ska göra idag. Kanske blir en promenad lite senare men det blir nog när mamma och pappa har kommit hem. Alltid roligare med lite sällskap.


Älskar vår nya juicepress

Har precis köpt en juicepress och prövade den lite idag. Fy satan vad gott det blev. Jag blandade apelsin och morot, inspiration av Pago (älskar den blandningen). Kommer bli jättegott på helgerna då man har en långfrukost och då man verkligen har tid att göra det. Har ioförsig all tid i världen att göra det nu också då jag inte har någon skola men känns inte lika roligt att sitta vid frukostbordet alldeles själv.

Men till helgen blir det färskpressad juice. Mycket vitaminer och inga konstiga ämnen. Bra för hälsan.

Valde att ta bort två nätter

Nu har jag och sötnosen bestämt att vi ska ta bort två dagar av vår vistelse i Paris. Vi bokade sju nätter men nu känner vi att det kommer räcka med 5 nätter. Vi ska ju vidare sen så vi vill inte tröttna på att vara på ett och samma ställe för länge. Dagarna kommer bli fullspäckade av roliga aktiviteter.


Morsdagspresent?

Godmorgon!
Jag är uppe tidigt idag, vaknade av att det var så ljust. Skönt med uppehåll så att man slipper regnet iallafall. Ska nog iväg och köpa en morsdagspresent idag men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Mamma har sagt en massa saker men jag kommer inte ihåg någonting. Brukar ha ett bra minne när folk säger saker om vad de vill ha men mamma är extrem när det gäller att önska sig något. När hon ser någonting snyggt säger hon alltid "det där kan jag önska mig!" och när man har hört det några gånger så stänger man av öronen tillslut. Det får man ju sota för nu. Tror jag ska ringa henne och fråga.


Kände för en dagens outfit

Har aldrig gjort detta tidigare, eller jo nu ljuger jag men det händer inte så ofta att jag gör det. Men tänkte bjuda på en dagens outfit.

 
Leggins - Haléns, Transparent skjorta - VILA, Till detta blev det även några smycken.

Nu ska jag iväg och se min syster visa upp sina kläder. Hon går en skola där de designar plagg och idag har de visning. Ska bli skitkul tycker jag. Stolta syrran är på G.


Unnar mig en glass

Nu är allt tvättat och städat så nu kan jag bjuda hem folk igen. Har även fått i mig lite lunch. Min aptit är äntligen tillbaka. Har inte haft någon aptit på flera dagar och därav har det inte blivit så mycket mat för min del. Men nu j****ar ska det ätas igen. Tänkte unna mig en glass nu när jag varit så duktigt med allt tvättande och städande.

Ingen tid och lust

Nej jag har inte slutat och lagt ner bloggen. Jag har bara inte haft tid och lust. Har jobbat hela helgen och när jag inte jobbat så har jag varit på middag och även pluggat till tentan som jag hade igår. Men nu är det snart slut och är ledig resten av veckan så ska ta igen allt som jag inte bloggat.

"Mysigaste" vädret idag asså, regn, mycket regn och spöregn. Det växlar fram och tillbaka hela tiden. Tur det att man ska vara hema hela dagen. Ska få lite gjort här hemma. Ska bl.a. tvätta en massa och även totalstäda mitt rum. Damma av allt och dammsuga.

Alla slutar, jag börjar

Nu blir det lite käk och om ca 20 min ska jag bege mig mot bussen för att åka till jobbet. kommer inte hem förns vid 10 tiden ikväll. Sötnosen är snäll och hämtar mig efter jobbet. Det är skönt att slippa ta bussen för så sent på kvällarna går bussarna så sällan så det tar en evighet för mig att ta mig hem.

Ha en underbar fredagskväll :)

Tråkigt att äta middag själv en fredag

Sitter och pluggar för fulla muggar, har suttit ute tills nu då det börjar mulna lite. Inte så kul men fick se solen så länge det varade. Det kanske bara är något tillfälligt också, solen kanske tittar fram så småningom. Har börjat fundera på vad jag ska äta till middag. Måste få i mig lite mat innan jag jobbar annars får jag vänta till efter halv 10 med att äta, och det kommer jag inte orka. Lite tråkigt att äta middag själv, och dessutom vid 3. En sådan här dag skulle man vilja äta sent, runt 7-8 och sen bara mysa resten av kvällen. Men imorgon jobbar jag bara till 4 så då har jag hela kvällen på mig att göra vad jag vill.

Nu ska jag återgå till mina studier igen, hade lite mer än vad jag trodde som måste bankas in i huvudet men det ska nog gå bra ändå.

Ingen ledighet här inte

Idag går alla på ledighet förutom lilla jag som börjar mitt arbetspass idag och jobbar hela helgen. Men ska inte klaga för har varit ledig nästan hela veckan då alla andra vart i skolan och jobbat. Men lite surt är det ändå, man har ju knappt tid att umgås med vännerna.

Middagen är klar

Nu är min och sötnosens middag klar. Som jag sa tidigare så blir det en fräsch kycklingsallad. Jag har gjort den av det vi hade hemma så den blev med sallad, gurka, körsbärstomater, avoado och självklart kyckling. Den är grillad med mumsig grillsås på. I salladen har jag även salladsdressing för att liva upp smaken lite.

The result:

Picknick ute i värmen

Ny solig dag och idag händer det en hel del. Ska bl.a. plugga lite men sen runt 3 tiden ska jag iväg till älsklingens jobb. Han ska stanna kvar ett tag efter jobbet och fixa klart med det sista på bilen. Ska göra en liten picknick av det hela så tänkte göra en god kycklingsallad och köpa lite färskt bröd till det. Idag blir det dock solkrämen på. Brännan har lagt sig från igår men vill inte riskera ännu mer bränna så det får bli solkräm idag.

Lite surt är det ändå. Min bror och min syster har fått mammas pigment och blir lätt bruna. Jag har självklart fått pappas pigment och blir röd som en kräfta så fort jag är ute i solen länge. Den minsta solskyddsfaktorn jag har på sommaren är 25, 20 om jag har tur. Men är hellre skyddad än bränd så det är nått man får lära sig att leva med. Blir lite brunare varje sommar så det kanske vänder om några år :P


Får köra på lite eftersol

Klockan är snart 8 men det känns som klockan är 5, är ovanligt pigg men det beror nog mestadels på att det är sol och ljust ute. Jobbade på mammas jobb i 3 timmar idag som fridtidsledare. Det tog lite på krafterna, det var inte bara barnen som tröttade ut mig utan även den starka solen. Men det var iallafall hur skönt som helst att ha varit ute hela eftermiddagen. Har bränt mig lite på armarna så får köra lite eftersol nu på kvällen.

Snart kommer sötnosen och då blir det lite mer planering inför vår semester, satt uppe till 12 igår kikade runt på reseorter och hotell. Blir nog inte lika länge idag men man ska aldrig säga aldrig. När vi väl har kommit igång så är det svårt att lägga undan det.

Tom och Jerry kex

Sitter här och äter Tom och Jerry kex. Tycker inte ni att de är de godaste kakorna som finns? Jag älskar dem, bokstavligt talat. Kan inte sluta äta dem när de väl finns hemma.


Vill sova längre

Nu är det dags för lite studier, vet bara inte vart jag ska börja för har fortfarande inte riktigt fattat vad tentan ska handla om. Skulle egentligen gått upp för en timme sen men jag sov lite längre. Senare idag ska jag till mammas jobb och hjälpa dem lite. Men det gäller bara 3 timmar så det kommer gå fort.

Snart dags för krubb

Nu är det snart dags för lite krubb. Det blir grillad kycklingklubba med en härlig sallad och lite klyftpotatis. Är jättehugrig. Har varit hemma hela dagen men det har inte blivit så mycket mat för min del. Har inte haft orken att laga till något. Så lat har jag varit idag. Skulle även behöva plugga till tentan men motivationen är som lägst just nu. Får ta det imorgon istället.

Massa bra tips

Sitter och läser en massa tidningar om hur man får en sådan lyckad semester som möjligt och vad man ska ha med sig när man bilar ner. Det är jättebra för mycket av det som står som jag inte alls har någon koll på. Det står även en massa om hur man håller sig innaför resekassan. Perfekt för två 20 åringar som ska bila på egen hand. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills vi ska åka. Vill att dagarna ska flyga förbi.


Dags för sängen

Nu är jag äntligen klar med min uppsats, det tog väl ca 2 timmar men då satt jag även framför tv:n och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Känns skönt att ha lämnat in den sista uppgiften för denna kurs. Nu återstår bara 2 tentor, varav en är nästa vecka på måndag. Så imorgon blir det mer plugg. Men är ledig då så förhoppningsvis blir det lite mer bloggande, och lite roligare inlägg.

Nu ska jag hoppa i säng och få min lilla skönhetssömn.

Sista lektionsdagen

Nu ska jag fixa min inför min sista skoldag. Eller sista är det inte men den sista riktiga lektionen, efter det har vi bara 2 tentor och dessa får man plugga på själv.

Är glad att solen skiner, det blir ballerinaskorna på idag och någon skön klänning...

Ha en underbar dag!

Helt slut av dagen

Har helt glömt bort att jag ska ha skrivit en uppsats till imorgon, det är dock bara 300 ord men har inte boken som vi ska skriva om. Man ska ta ut ett avsnitt ur boken och sedan argumentera kring det så jag måste ha boken. Får ta det imorgon, sista datumet är ju imorgon så då har man ju den dagen på sig också.

Nu ska jag och sötnosen röra oss hemmåt mig, sen blir det slapp hela kvällen. Är helt slut trots att jag bara jobbat 4 timmar.

Snart ger jag mig iväg till jobbet

Nu ska jag snart göra mig iordning för jobbet. Jobbar endast 4 timmar idag så det är skönt. Efter det ska jag till sötnosen och fortsätta med trädgården, det finns mycket att göra. Vi hann endast göra hälften igår.

Hade en mysig middag igår med mina kära vänner, blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det slutade med att vi alla satt samlade tillslut och spelade "Med andra ord".

Det ska regna hela veckan

Godmorgon.

Hade ingen speciell lust att blogga igår så jag sket helt enkelt i det. Idag tar vi nya tag. Ska snart upp och äta frukost och sen ska jag och sötnosen ut i trädgården ett litet tag. Få bort allt som låg under snön. Det är ju sjukt fint väder. Vet inte vad väderprognoserna snackade om i början av veckan när de sa att det skulle "regna hela veckan". Hittils har det bara varit sol.

All Season Paris XV

Sent igårkväll bokade jag och sötnosen håtellet som vi ska bo på när vi är i Paris. Vi bokade 7 nätter på hotellet eftersom vi ska se så mycket när vi är där. Hotellet som vi ska bo på heter All Season Paris XV som ligger rätt så nära Eiffeltornet. Tänkte visa några bilder på hotellet, det är nyrenoverat och helfräscht.

             
             
    

Solsken eller regn?

Funderar på att gå ut och få lite luft, huvudet känns lite hängit så jag behöver nog lite fräsch luft i mig. Solen skiner ju så man får ju passa på när det väl är fint väder. Det ska ju regna resten av veckan.

Fyller 20 om en månad =)

Nu är det exakt en månad kvar tills jag fyller 20. Nedräkningen har börjat. Jag brukar inte vara så spänd av att fylla år men 20 är stort. Ser verkligen fram emot det.

Idag har jag lite småsaker att ta hand om, ska boka båtresan mellan Trelleborg och Travemünde som är det första vi gör på vår roadtrip. Ska även kolla runt på vart man kan köpa lösögonfranslim. Någon som vet?

Trålig lektion framför mig

Sitter i skolan och ska snart på en tråkig lektion. Vi ska diskutera den "roliga" boken som jag inte läst klart. Läste några recensioner igår kväll för att få en helhetsbild om vad den handlar om. Vi får se hur det går. Efter lektionen ska jag direkt till sötnosens jobb. Har inte så mycket för mig så ska följa med han som sällskap när han besiktar bilen.

Sex and the city 2

Blev jätteglad när jag såg inlägget på förstasidan om olika datum för biopremiärer. Ända sedan Sex and the city kom ut på film så har jag väntat på Sex and the city 2 och nu har jag fått reda på att den han biopremiär den 27 maj. Gissa vem som kommer ha biljetter till den då?


           

Dagen jag inte sett fram emot

Nu ska jag ta mig an en massa studier, ska skriva klart min uppsats och läsa så mycket som möjligt i min bok. Ser inte fram emot detta men det är skönt när det är klart. Ni hör mer av mig när jag har mina små raster eller när jag är klar med mitt arbete.

Inte riktigt min grej

Måste egentligen läsa klart min bok idag, senast imorgon men då ska jag även skriva min uppsats. Är bra på att skjuta upp saker, ni kanske redan har märkt det. Jag har 100 sidor kvar att läsa, ingenting jag kommer orka med idag. Måste ändå läsa lite men vi får se hur långt jag kommer. Tänker njuta av det sista som finns kvar av söndagen.


Knepet för att lura ut folk

Passet igår var inte så jobbigt som jag hade tänkt mig. Men när jag kom hem däremot var jag jätte trött. Efter jag duschat vände det och jag blev pigg igen och sen kunde jag inte somna. Konstigt det där.
Nu ska jag och syster ner till ICA och handla lite middag och även hämta ut två gratispizzor som vi fick igår då vi hade städdag. Hur man mutar ett område att städa.


Min dundermysiga lördag, eller?

Nu är det dags att börja röra sig mot jobbet. Får skjuts av min snälla pappa, som även erbjöd sig att hämta mig när jag slutar vid 23. Håller tummarna på att det blir en rolig dag, är på bra humör så hoppas att ingen förstör det. Ha en mysig lördag


Jobba till 23, inte speciellt roligt

Jobb jobb jobb, ska jobba från 15-23 idag. Har verkligen inte sett fram emot det. Skulle egentligen jobba från 11-15 men tog ett annat pass för att hjälpa en annan tjej på jobbet som skulle bort. Ångrar det lite nu, när jag ska börja jobba så skulle jag egentligen åkt hem. Men det är extra pengar och behöver ju det när jag ska ut och resa i sommar. Hoppas tiden går fort, det brukar vara helt dött efter kl 20.00 men det finns nog en massa annat man kan göra för att fördriva tiden.

Gillar att shoppa med killar

Hemma igen. Det är kul att shoppa med killar, de går in i en affär, väljer kläder, betalar och sen till nästa affär. Snabbt och enkelt. Han kom hem med 8 par kalsonger, ett par badbyxor och ett par skor. Han behövde kalaonger till roadtrip då vi ska vara borta ganska länge. just nu håller vi på med middagen, det blir fläskfile med pommes och rödvinssås. Ska bli gott, har inte ätit sen 10 imorse så är ganska hungrig nu. Efter det blir det fredagsmys (har köpt chips, dock inte olw) Ska tända en brasa och mysa framför tv:n...

Need some clothes

Snart dags att börja röra sig mot bussen, men först ska jag byta om. Det är skit kallt ute så det blir någonting varmt. Håret och sminket fixat, just the clothes left.

 


Hoppats på finare väder

Godmorgon!

Idag bär jag in till Södertälje med sötnonsen, men det blir inte förns 3 då han slutar jobbet. Innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog hem och hämta lite saker innan jag åker. bor hemma hos sötnosen för tillfället då hans pappa är uppe i Dalarna. Skönt att ha ett sådant stort hus för oss själva.
Hade hoppats på finare väder, men det regnar ju inte iallafall så man ska väl vara glad för det ändå.

Skrattfest

Såg nyss på en jätterolig video. Vet inte om den är rolig för att vi är trötta eller om den verkligen är rolig för att den är som den är. Roligaste delen är med hajarna.


Sol och värme, det gillar vi

Har precis käkat middag, lagade tacos till mig och sötnosen. var hur gott som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det slapp framför tv:n (som jag har gjort hela dagen nästan) Satt faktist ute och läste min bok i en timme innan älsklingen kom hem. Var jätte varmt, satt bara i t-shirt. Hoppas värmen håller i sig till imorgon...

Älskar den nya blöjreklamen

Älskar verkligen den nya libero blöjreklamen. Kan tänka mig hur svårt det borde varit att göra den med en massa småbarn springandes hit och dit som inte följde"instruktionerna". Att få dem att sitta still med andra ord.


Inga ursäkter här inte

Börjar bli lite smått rastlös men är ändå jätte trött. Har tröttnat på att bara sitta inne och vänta men har ändå inga träningskläder hemma hos sötnosen som jag kan ta för att komma ut och jogga. Får väl sno någonting av honom isådanna fall. Samtidigt har jag ingen lust att springa med nycklar i fickan, ni kan ju ana hur jobbigt det är när de skvalpar runt.

önskar att man hade en hund ibland, då man måste gå ut och gå med hunden. Blir så mycket enklare att komma ut då utan att man gör sina små ursäkter till sig själv för att slippa.

Måste springa av mig lite

Ska snart ut i det soliga vädret och läsa min tråkiga bok. Måste läsa ganska mycket nu för att hinna bli klar. Annars blir det väl till att läsa en massa recensioner men känns som man missar en hel del då.

Efter det funderar jag på om jag ska ta en promenad eller joggingrunda, känner att jag måste få springa av mig lite.

Nu är det bestämt...

Nu är det bestämt att vi ska till Disneyland Paris på min och älsklingens roadtrip. Känner mig som ett barn på nytt men när man ändå är i Paris så kan man ju slå på stort. Man blir aldrig för stor för Disneyland.

 


Godissugen

Är så jäkla sugen på godis, funderar på om jag ska ner till affären och köpa lite choklad och lakrits. Har ju bilen så det är inga problem. Ska egentligen vara nyttig men vafan, man lever bara en gång. Får ta igen det med träning någon annan dag istället.

Har läst 20 sidor i min bok nu, det var inte så farligt ändå. Börjar komma in i boken nu (efter 80 sidor). Jag hatar verkligen och läsa när man måste läsa. Vill hellre läsa en bok som man kan läsa när man själv känner för det, som inte har ett datum då den ska vara läst. Det gör det så mycket tråkigare att läsa då.

Uppe vid 06.00

Nu börjar jag sega ner mig och bli lite trött. Har varit uppe sedan 06.00, skulle skjutsa sötnosen och pappa till jobbet.
Idag blir det lite studier, måste ta tag i att läsa min bok och skriva klart min uppsats. Men först ska jag kolla på lite tv för att bli lite piggare, blir nog några koppar te också.

N-kupa, någon som vill ha det?

Skulle ni vilja gå runt med N-kupa? Denna kvinna nedanför hade det, efter att hon fött barn så växte hennes bröst bara mer och mer tills de blev stora bomber. Hon blev sängliggandes och fick tillslut operera bort 16 kilo från sina bröst. Jag säger bara, stackars kvinna. Ni kan läsa hela artikeln här

Julias bröst växte okontrollerat – höll på att krossa henne


4 Maj 2010

Ny dag och ännu ingenting att göra. Funderar på att gå ut på en promenad i det fina vädret, har lite träningsvärk från gårdagens träning. Om inte annat så måste jag läsa klart min bok som vi ska diskutera på tisdag nästa vecka. Har ungefär 200 sidor kvar och det tar verkligen lång tid att läsa den. Har jättesvårt att komma in i den, har läst ca 60 sidor nu och fattar fortfarande inte vad boken handlar om.

Time to work out

Dagens höjdpunkt, har haft så tråkigt idag så jag har sett fram emot att träna. Det blir 1½ timmes cirkelträning idag så nu är det dags att röra på arslet lite.

Vad kan man hitta på?

Gooood möööörning!!!

Har varit vaken sedan 10.00 och hållit på med en massa här hemma. Tvättar för fulla muggar. HAr superduper tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Är så rastlös så jag vet inte vad. Vad kan man hitta på en dag som denna?

Godisråtta

Tror jag somnade vid tv:n runt 22.00 igår, sen gick jag till sängen och la mig vid 23.00, efter det sov jag som en stock tills klockan ringde imorse vid 9.00. Så trött var jag. Jobb idag med mellan 11-17 efter det har jag ätit middag och duschat och nu gör jag ingenting. Ska ringa sötnosen snart och fråga om jag ska komma och hämta honom, har även en massa saker där som jag måste få hem.

Är jättesugen på godis, kanske åker förbi affären på vägen hem också...

Trött som en björn

Satan vad trött jag är. Har varit på jobbet mellan 9-16, eller snarare till halv 5, det var så mycket folk så det var omöjligt att komma därifrån. Just nu sitter jag hemma hos sötnosen, hela hans släkt är här för att fira han och hans bror. Får sova när alla har åkt hem, tror jag och krippe ska basta ikväll för att få optimal avslappning. Får inte glömma finalen i körslaget ikväll, har inte följt det men finaler är alltid kul.

RSS 2.0